המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לא הרבה. מכבי יכולה גםfelix_r כתב:ז'לגיריס מציעה 550 אלף לקוזמינסקאס
שמואל1 כתב:לא הרבה. מכבי יכולה גםfelix_r כתב:ז'לגיריס מציעה 550 אלף לקוזמינסקאס
זו קארמה. הביאו אותו מעל פוייטמן לפני שנתיים אחרי עונה מצוינת ועצרו לו את ההתקדמות. מגיע להם לאבד את שניהם באותו הקיץ.Jack55 כתב:אבידה גדולה לבאסקוניה, פוארייה היה כל כך דומיננטי פה, אני בטוח שהוא יצליח גם בבוסטון .
אגב, אני קראתי שמישהו כתב בטוויטר שמכבי הציעו לקוזמינסקאס 700K .
Rampel כתב:זו קארמה. הביאו אותו מעל פוייטמן לפני שנתיים אחרי עונה מצוינת ועצרו לו את ההתקדמות. מגיע להם לאבד את שניהם באותו הקיץ.Jack55 כתב:אבידה גדולה לבאסקוניה, פוארייה היה כל כך דומיננטי פה, אני בטוח שהוא יצליח גם בבוסטון .
אם ההתנהלות שלהם בשנים האחרונות מלמדת משהו, אז אני מניח שהם יסתדרו.. מה שאני לא יכול להגיד על מכבי לצערי.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Jack55 כתב:Rampel כתב:זו קארמה. הביאו אותו מעל פוייטמן לפני שנתיים אחרי עונה מצוינת ועצרו לו את ההתקדמות. מגיע להם לאבד את שניהם באותו הקיץ.Jack55 כתב:אבידה גדולה לבאסקוניה, פוארייה היה כל כך דומיננטי פה, אני בטוח שהוא יצליח גם בבוסטון .
אם ההתנהלות שלהם בשנים האחרונות מלמדת משהו, אז אני מניח שהם יסתדרו.. מה שאני לא יכול להגיד על מכבי לצערי.
גם היליארד והוארטס עוזבים, הם יצטרכו לעשות מסע רכש משכנע .
Rampel כתב:זו קארמה. הביאו אותו מעל פוייטמן לפני שנתיים אחרי עונה מצוינת ועצרו לו את ההתקדמות. מגיע להם לאבד את שניהם באותו הקיץ.Jack55 כתב:אבידה גדולה לבאסקוניה, פוארייה היה כל כך דומיננטי פה, אני בטוח שהוא יצליח גם בבוסטון .
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:Rampel כתב:זו קארמה. הביאו אותו מעל פוייטמן לפני שנתיים אחרי עונה מצוינת ועצרו לו את ההתקדמות. מגיע להם לאבד את שניהם באותו הקיץ.Jack55 כתב:אבידה גדולה לבאסקוניה, פוארייה היה כל כך דומיננטי פה, אני בטוח שהוא יצליח גם בבוסטון .
גם היליארד והוארטס עוזבים, הם יצטרכו לעשות מסע רכש משכנע .
צריך לזכור שהקו הקדמי שלהם עדיין מתחיל טוב עם טוקו ויוסופה פאל שכבר החתימו בשנה שעברה.
Jack55 כתב:אחריי שוונאמייקר חותם בבוסטון ונשאר שם, עניין הרכזים בקבוצות היורוליג מתבהר, הרגשה שלי שככה יראה בסופו של דבר המצב :
ריאל מדריד - קמפאצו .
פנרבחצ'ה - סלוקאס .
אנאדולו אפס - לארקין .
מילאנו - רודריגז .
צסקא - דילייני .
מכבי - תיאודוסיץ' .
ברצלונה - פנגוס .
אולימפיאקוס - וויליאמס גוס .
felix_r כתב:Jack55 כתב:אחריי שוונאמייקר חותם בבוסטון ונשאר שם, עניין הרכזים בקבוצות היורוליג מתבהר, הרגשה שלי שככה יראה בסופו של דבר המצב :
ריאל מדריד - קמפאצו .
פנרבחצ'ה - סלוקאס .
אנאדולו אפס - לארקין .
מילאנו - רודריגז .
צסקא - דילייני .
מכבי - תיאודוסיץ' .
ברצלונה - פנגוס .
מקור יודע דבר אמר לי אתמול, שצסקא לא מנסה להחתים את דילייני (הוא גם לא בדיוק רכז. הוא כמו וילבקין).
מילאנו עוד לא החתימה את רודריגס. דווקא ולנסיה יותר קרובה להחתים אותו.
קמפאצו עוד יכול לעזוב ל NBA. יש לו הצעה.
לאנאדולו יש גם את מיציץ'.
יש עדיין סיכוי שפאנגוס יעבור לקבוצה אחרת. שמעתי דברים על התעניינות של חימקי, ועוד קבוצות
דילייני אמנם קומבו, אבל לגמרי יודע להוביל כדור ולרכז בניגוד לווילבקין.felix_r כתב:Jack55 כתב:אחריי שוונאמייקר חותם בבוסטון ונשאר שם, עניין הרכזים בקבוצות היורוליג מתבהר, הרגשה שלי שככה יראה בסופו של דבר המצב :
ריאל מדריד - קמפאצו .
פנרבחצ'ה - סלוקאס .
אנאדולו אפס - לארקין .
מילאנו - רודריגז .
צסקא - דילייני .
מכבי - תיאודוסיץ' .
ברצלונה - פנגוס .
מקור יודע דבר אמר לי אתמול, שצסקא לא מנסה להחתים את דילייני (הוא גם לא בדיוק רכז. הוא כמו וילבקין).
יש עדיין סיכוי שפאנגוס יעבור לקבוצה אחרת. שמעתי דברים על התעניינות של חימקי, ועוד קבוצות
Rampel כתב:דילייני אמנם קומבו, אבל לגמרי יודע להוביל כדור ולרכז בניגוד לווילבקין.felix_r כתב:Jack55 כתב:אחריי שוונאמייקר חותם בבוסטון ונשאר שם, עניין הרכזים בקבוצות היורוליג מתבהר, הרגשה שלי שככה יראה בסופו של דבר המצב :
ריאל מדריד - קמפאצו .
פנרבחצ'ה - סלוקאס .
אנאדולו אפס - לארקין .
מילאנו - רודריגז .
צסקא - דילייני .
מכבי - תיאודוסיץ' .
ברצלונה - פנגוס .
אני לגמרי איתך בעניין הזהfelix_r כתב:Rampel כתב:דילייני אמנם קומבו, אבל לגמרי יודע להוביל כדור ולרכז בניגוד לווילבקין.felix_r כתב:Jack55 כתב:אחריי שוונאמייקר חותם בבוסטון ונשאר שם, עניין הרכזים בקבוצות היורוליג מתבהר, הרגשה שלי שככה יראה בסופו של דבר המצב :
ריאל מדריד - קמפאצו .
פנרבחצ'ה - סלוקאס .
אנאדולו אפס - לארקין .
מילאנו - רודריגז .
צסקא - דילייני .
מכבי - תיאודוסיץ' .
ברצלונה - פנגוס .
אני מת עליו. אם הוא בא, אני מבסוט אש!
felix_r כתב:היליארד חתם בצסקא
felix_r כתב:היליארד חתם בצסקא
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים