המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:זה לא מדוייק. בכל קיץ אחר קאמינגס הוא מלפפון רותח (MVP של הליגה הגרמנית) וגם לא זול - בקיץ שכל כך הרבה כוכבים נמצאים על המדף ובטח שבעמדה הזו - מילוש, סרחיו, דלייני וכו' הוא נדחק הצידה. זה לא אומר שהוא לא טוב.
אם לא מילוש או דלייני מעדיף אותו על איזה פליט ליגת קיץ שניקולה יביא לי סטייל פייר ג'קסון.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
מה הplan b שלך שזה יותר מקאמינגס? במידה ובאמת לא תשיג רכז מהשורה הראשונה, מילוש , דלייני או ווטאבר יש לך או הוא או איזה פליט נ.ב.א שם המַרחב מטורף ואני לא באמת יודע מי נמצא שם ומי יותר מתאים. בהנחה ואתה רוצה מישהו מאירופה, אז כן, אחרי השורה הראשונה קאמינגס הוא מה שיש לךer79 כתב:Mitelka כתב:זה לא מדוייק. בכל קיץ אחר קאמינגס הוא מלפפון רותח (MVP של הליגה הגרמנית) וגם לא זול - בקיץ שכל כך הרבה כוכבים נמצאים על המדף ובטח שבעמדה הזו - מילוש, סרחיו, דלייני וכו' הוא נדחק הצידה. זה לא אומר שהוא לא טוב.
אם לא מילוש או דלייני מעדיף אותו על איזה פליט ליגת קיץ שניקולה יביא לי סטייל פייר ג'קסון.
אז בואו נמשיך בבינוניות עוד עונה. סבבה. מי שמציעה לשחקן כמו סלוקאס או מילוש סכומים של 3-4 מליון דולר, במידה וזה נכון כי אני לא ממש קונה את זה, יכולה וצריכה להוציא בדיוק את אותו סכום על plan b שאמור במחיר כזה להיות יותר איכותי מקאמינגס.
כמו מי? אני לא רוצה עוד פייר ג'קסון.A.Parker כתב:או פשוט להביא שחקן סף NBA. עם מעט מחשבה וסיטואציה נכונה אפשר להביא שחקנים נהדרים (ע"ע בלאק בקיץ שעבר).
שמואל1 כתב:כמו מי? אני לא רוצה עוד פייר ג'קסון.A.Parker כתב:או פשוט להביא שחקן סף NBA. עם מעט מחשבה וסיטואציה נכונה אפשר להביא שחקנים נהדרים (ע"ע בלאק בקיץ שעבר).
A.Parker כתב:שמואל1 כתב:כמו מי? אני לא רוצה עוד פייר ג'קסון.A.Parker כתב:או פשוט להביא שחקן סף NBA. עם מעט מחשבה וסיטואציה נכונה אפשר להביא שחקנים נהדרים (ע"ע בלאק בקיץ שעבר).
בודקים טוב את השוק ומוצאים. תמיד יש שחקנים טובים בשלב יותר מאוחר של הקיץ, הכל עניין של השקעה וניצול הזדמנויות.
אתה לוקח פה הימור עצום. יש מציאות שנפלטות מה NBA אבל זה קורה בשלב מאוד מאוחר. זה לא רעיון טוב להמתין עד אז עם העמדה הכי חשובה.A.Parker כתב:שמואל1 כתב:כמו מי? אני לא רוצה עוד פייר ג'קסון.A.Parker כתב:או פשוט להביא שחקן סף NBA. עם מעט מחשבה וסיטואציה נכונה אפשר להביא שחקנים נהדרים (ע"ע בלאק בקיץ שעבר).
בודקים טוב את השוק ומוצאים. תמיד יש שחקנים טובים בשלב יותר מאוחר של הקיץ, הכל עניין של השקעה וניצול הזדמנויות.
שמואל1 כתב:אתה לוקח פה הימור עצום. יש מציאות שנפלטות מה NBA אבל זה קורה בשלב מאוד מאוחר. זה לא רעיון טוב להמתין עד אז עם העמדה הכי חשובה.A.Parker כתב:שמואל1 כתב:כמו מי? אני לא רוצה עוד פייר ג'קסון.A.Parker כתב:או פשוט להביא שחקן סף NBA. עם מעט מחשבה וסיטואציה נכונה אפשר להביא שחקנים נהדרים (ע"ע בלאק בקיץ שעבר).
אפשר להמר על מציאה מה NBA בכל עמדה אחרת חוץ מעמדת הרכז הבכיר.
Mitelka כתב:מה הplan b שלך שזה יותר מקאמינגס? במידה ובאמת לא תשיג רכז מהשורה הראשונה, מילוש , דלייני או ווטאבר יש לך או הוא או איזה פליט נ.ב.א שם המַרחב מטורף ואני לא באמת יודע מי נמצא שם ומי יותר מתאים. בהנחה ואתה רוצה מישהו מאירופה, אז כן, אחרי השורה הראשונה קאמינגס הוא מה שיש לךer79 כתב:Mitelka כתב:זה לא מדוייק. בכל קיץ אחר קאמינגס הוא מלפפון רותח (MVP של הליגה הגרמנית) וגם לא זול - בקיץ שכל כך הרבה כוכבים נמצאים על המדף ובטח שבעמדה הזו - מילוש, סרחיו, דלייני וכו' הוא נדחק הצידה. זה לא אומר שהוא לא טוב.
אז בואו נמשיך בבינוניות עוד עונה. סבבה. מי שמציעה לשחקן כמו סלוקאס או מילוש סכומים של 3-4 מליון דולר, במידה וזה נכון כי אני לא ממש קונה את זה, יכולה וצריכה להוציא בדיוק את אותו סכום על plan b שאמור במחיר כזה להיות יותר איכותי מקאמינגס.
yarin150 כתב:מילוש שחקן נהדר , שיכול לעשות את כולם לידו הרבה יותר טובים .
אבל זה לא שווה כלום אם לא ישלימו אותו בשחקנים הגנתיים לידו .
כלומר קיין חייב להישאר במקרה כזה
קלויארו שחקן שחי ממסירות ומהגנה חייב להישאר ( נשאר )
אבל וולטרס זה אותו סגנון כמו תאודסויץ רק עם הרבה פחות איכויות
לדעתי רכז שיגבה אותו היה מתאים יותר כמו ווליאם גוס / וולדן
השאלה זה נגיד ומחתימים אותו , מה עושים הלאה ?
במקום רול , צריך שחקן 3-4 הגנתי וגבוה שעושה תנועה ונייד ( לא כמו אובראיינט )
וגם עוד שחקן בעמדה 4-5 גבוה שיהיה נייד ( בסגנון היינס )
כלומר :
תאודסויץ , וולטרס
וולבקין , דיבה , קיין
זוסמן , אבדיה , זר הגנתי אתלט שיכול לשחק גם ב 4
קלויארו ,זר נייד וקולע שיכול לשחק גם ב 5
בלאק , טיוס ( או כל סנטר אחר בסגנון טיוס )
8 זרים ..
er79 כתב:yarin150 כתב:מילוש שחקן נהדר , שיכול לעשות את כולם לידו הרבה יותר טובים .
כלומר :
תאודסויץ , וולטרס
וולבקין , דיבה , קיין
8 זרים ..
קיין לא צריך להישאר גם אם יהיו 10 מילושים. חסר שחקני הגנה שמסוגלים לקלוע עונשין? תביא את הולינס, שחקן הגנה מצוין וטוב מקיין בהרבה.
שמואל1 כתב:דרך אגב, אם מילוש בסוף יחתום זה שוב יראה כמה מטומטם להחתים שחקנים משלימים לפני מובילים. וולטרס הוא השחקן שהכי לא מתאים להחליף את מילוש.
yarin150 כתב:er79 כתב:yarin150 כתב:מילוש שחקן נהדר , שיכול לעשות את כולם לידו הרבה יותר טובים .
כלומר :
תאודסויץ , וולטרס
וולבקין , דיבה , קיין
8 זרים ..
קיין לא צריך להישאר גם אם יהיו 10 מילושים. חסר שחקני הגנה שמסוגלים לקלוע עונשין? תביא את הולינס, שחקן הגנה מצוין וטוב מקיין בהרבה.
התוספת שקיין נותן בחדר הלבשה והעובדה שהוא שחקי של מאמן וזה שהוא כבר מכיר את המערכת -
כל זה רק מחזק את ההישארות שלו
אם תמצא לי שחקן בכסף שלו (500 אלף) שיתן יותר ממנו ויסתגל מהר למכבי , יתחבר לאוהדים ולקבוצה ויש לו ניסיון יורוליג - אז סבבה
אבל לא מאמין שתמצא
yarin150 כתב:er79 כתב:yarin150 כתב:מילוש שחקן נהדר , שיכול לעשות את כולם לידו הרבה יותר טובים .
כלומר :
תאודסויץ , וולטרס
וולבקין , דיבה , קיין
8 זרים ..
התוספת שקיין נותן בחדר הלבשה והעובדה שהוא שחקי של מאמן וזה שהוא כבר מכיר את המערכת -
כל זה רק מחזק את ההישארות שלו
אם תמצא לי שחקן בכסף שלו (500 אלף) שיתן יותר ממנו ויסתגל מהר למכבי , יתחבר לאוהדים ולקבוצה ויש לו ניסיון יורוליג - אז סבבה
אבל לא מאמין שתמצא
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב, אם מילוש בסוף יחתום זה שוב יראה כמה מטומטם להחתים שחקנים משלימים לפני מובילים. וולטרס הוא השחקן שהכי לא מתאים להחליף את מילוש.
אכן, חתיכת טמטום .
לא מחליף גרוע, אבל כן לא האידיאלי במצב כזה, חבל שחוזרים על הטעויות כל פה מחדש .
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־15 אורחים