על ידי yellowaura » 05 יולי 2019, 19:38
דיווחים על מילאנו שפנתה לכספי...
לצערי זה אומר שכספי בסבירות מאוד גבוהה יהיה במכבי.
סיכוי גבוה שאלו הדלפות מהסוכן שמנסה לייצר עניין בכספי.
מה שאומר שככל הנראה אין לכספי הצעות מהנ.ב.א.
מילאנו לא תתאבד על כספי כי אם מנטרלים את הנגיעה הישראלית מילאנו יכולה להשיג מישהו הרבה יותר טוב ופחות פציע בסכום שכספי ידרוש.
מה מטריד אותי?
הסוכן של כספי גאון. אם כל הכבוד לכספי הוא סחב יותר מדי שנים בנ.ב.א ללא התקדמות. מדובר לדעתי בשחקן הכי מתאים לנ.ב.א שיצא מישראל אבל בדכ קבוצות נ.ב.א רוצות בתפקיד שחקן משלים לראות מישהו עם פוטנציאל..כספי מזמן לא במגמת עליה אלא להיפך...להגיע לווריורס היה ללא ספק לא רק בחירה מקצועית אלא המון קשרים אם כל הכבוד לאחוז מהשלוש...
לצערי אני רואה את כספי זוכה לחוזה כבד וארוך לסגור את הקריירה. סוכן גאון וגם כספי לא פראייר.
מבחינה כספית זו מעמסה רצינית על קבוצה כמו מכבי ותבוא על חשבון שחקנים טובים לא רק השנה...
תנסו להיזכר בשנים ששילמנו את המחיר על שחקנים שהיו בחוזים גבוהים שהשיא כבר היה מאחוריהם והפציעות לפניהם (דווין סמית אליהו וכו).
כספי לאורך השנים עשה הכול להישאר בנ.ב.א וויתר גם על כסף להיות בסיטואציות שהוא רצה...יש שחקנים כמו נבארו, שבד וכו שאהבו את אירופה ורצו לחזור...
אבל כספי עושה זאת מתוך ברירת מחדל...הוא תמיד הפחית מהיורוליג בכל הראיונות שלו...יהיה לו מאוד קשה להתמודד עם הקשיים שבהבנה שגם באירופה הוא לא סופרסטאר ונראה לי אכזבה גדולה ברמת ציפיות שלו ושל האוהדים..
בנוסף אם נראה את כספי הסיכוי לרכז טוב יורד לפח...
אני אשכרה בגישת הניקס לשנה פיננסית אם האלטרנטיבה היא סינדול התקציב ל 3 שנים...
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די