שמואל1 כתב:0ved1212 כתב:איך מעצעות ענק לסלוקס ותאודוסיץ
באיזור המליון וחצי
ירדו למילר מקנטייר ושות בשקל תישעים
ניקולה וויצ'יץ' אחרי פתיחת עונה כושלת: "לא היו עסקאות על רכזים באירופה"
היו, אבל רק שלוש...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:0ved1212 כתב:איך מעצעות ענק לסלוקס ותאודוסיץ
באיזור המליון וחצי
ירדו למילר מקנטייר ושות בשקל תישעים
ניקולה וויצ'יץ' אחרי פתיחת עונה כושלת: "לא היו עסקאות על רכזים באירופה"
פדרמן מול ג'רגיו ארמני... מעניין מי ינצחהחציל האצטקי כתב:אני לא רואה איך מכבי תפספס את ההזדמנות עם מילוש ותתן לו ללכת למילאנו...
cannon כתב:מייק ג׳יימס שוחרר ממילאנו. נראה אם עושים פה מהלך. יש דיבורים על רצון של ויטוריה לאיחוד מחדש שלו ושל דריוס אדאמס...
מגדיל את הסיכויים למילוש במילאנו
בשלות כתב:cannon כתב:מייק ג׳יימס שוחרר ממילאנו. נראה אם עושים פה מהלך. יש דיבורים על רצון של ויטוריה לאיחוד מחדש שלו ושל דריוס אדאמס...
ואי ואי מסינה לא התלהב ממנו כנראה
cannon כתב:מייק ג׳יימס שוחרר ממילאנו. נראה אם עושים פה מהלך. יש דיבורים על רצון של ויטוריה לאיחוד מחדש שלו ושל דריוס אדאמס...
cifkcv כתב:cannon כתב:מייק ג׳יימס שוחרר ממילאנו. נראה אם עושים פה מהלך. יש דיבורים על רצון של ויטוריה לאיחוד מחדש שלו ושל דריוס אדאמס...
הוא לא יבוא לפה הכלב הזה. ואולי טוב שכך.
מכבי בסיטואציה בעייתית.felix_r כתב:הוא גם לא מתאים ליד סקוטי. הוא מתאים במקום.
cifkcv כתב:הבעיה שהוא לא מעדיף אותך.
שמעו איזה בוקר עגום באמת.
שמואל1 כתב:מכבי בסיטואציה בעייתית.felix_r כתב:הוא גם לא מתאים ליד סקוטי. הוא מתאים במקום.
אחרי שוונאמייקר חתם בבוסטון, לא באמת נותר רכז איכותי שהוא פרפקט פיט ליד סקוטי.
זה או להביא פליט NBA/הימור מהיורוקאפ שאולי יתאים ליד סקוטי, או לנסות לדוג אחד מהשחקנים הבכירים האיכותיים שנותרו בשוק (תאודוסיץ, דילייני, ג'יימס, לארקין) גם על חשבון חוסר התאמה לסקוטי ולשאר הקבוצה.
אני מעדיף את האופציה השנייה.
er79 כתב:cifkcv כתב:cannon כתב:מייק ג׳יימס שוחרר ממילאנו. נראה אם עושים פה מהלך. יש דיבורים על רצון של ויטוריה לאיחוד מחדש שלו ושל דריוס אדאמס...
אם שאר האופציות הטובות יורדות, שהן מבחינתי מילוש/דילייני/סרחיו/אגאמס/לארקין, מעדיף האמת אותו על איזה הימור סוג קאמינגס או קובס או מילר מקינטייר, עם כל הבעיות של הציוות עם סקוטי
מסכים. מכבי צריכה להיות מסוגלת להרים את אחד מהם.jol9 כתב:er79 כתב:cifkcv כתב:cannon כתב:מייק ג׳יימס שוחרר ממילאנו. נראה אם עושים פה מהלך. יש דיבורים על רצון של ויטוריה לאיחוד מחדש שלו ושל דריוס אדאמס...
אם שאר האופציות הטובות יורדות, שהן מבחינתי מילוש/דילייני/סרחיו/אגאמס/לארקין, מעדיף האמת אותו על איזה הימור סוג קאמינגס או קובס או מילר מקינטייר, עם כל הבעיות של הציוות עם סקוטי
אני לא יודע אם הוא המועמד המתאים או לא, אבל מה שבטוח זה שכמעט כל הרכזים המובילים ביורוליג נמצאים על השולחן, ככה שאי אפשר יהיה להגיד שלא היו אפשרויות הקיץ.
שמואל1 כתב:מכבי בסיטואציה בעייתית.felix_r כתב:הוא גם לא מתאים ליד סקוטי. הוא מתאים במקום.
זה או להביא פליט NBA/הימור מהיורוקאפ שאולי יתאים ליד סקוטי, או לנסות לדוג אחד מהשחקנים הבכירים האיכותיים שנותרו בשוק (תאודוסיץ, דילייני, ג'יימס, לארקין) גם על חשבון חוסר התאמה לסקוטי ולשאר הקבוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים