07 יולי 2019, 18:29
er79 כתב:דווקא בפורומים שונים ובטוויטר בדקות האחרונות אני דווקא קורא שתאודוסיץ בדרכו לאולימפיאקוס
07 יולי 2019, 18:29
07 יולי 2019, 18:31
RonB כתב:ג'ף ברוקס עדיין במילאנו?
07 יולי 2019, 18:31
07 יולי 2019, 18:32
שמואל1 כתב:מכבי וכל השאר: על האופציות של תאודוסיץ'
הצהובים צמאים לרכז, אך גם ריאל ומילאנו. במי יבחר הכוכב?
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 64&lang=he
07 יולי 2019, 18:34
07 יולי 2019, 18:35
felix_r כתב:שמואל1 כתב:מכבי וכל השאר: על האופציות של תאודוסיץ'
הצהובים צמאים לרכז, אך גם ריאל ומילאנו. במי יבחר הכוכב?
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 64&lang=he
לא מאמין שריאל באמת מתעניינת. אחרת הוא כבר היה חתום שם.
07 יולי 2019, 18:37
07 יולי 2019, 18:38
07 יולי 2019, 18:41
שמואל1 כתב:אני גם לא חושב שריאל תצטרף למירוץ.
הבעיה היא מילאנו. ג'יימס שוחרר ומסינה מחבב את מילוש.
07 יולי 2019, 18:43
cifkcv כתב:עם השמות שרוצים, אין ספק שעדיף להביא את מילוש שאני עדין חושב שהוא לא פיט טוב.
אבל אני מעדיף את הכישרון ולהתאים שחקנים בעמדות אחרות מאשר כל הנגרים שעולים בהקשרנו..
לתת לו חוזה לשנתיים ויאלה.
07 יולי 2019, 19:13
er79 כתב:cifkcv כתב:עם השמות שרוצים, אין ספק שעדיף להביא את מילוש שאני עדין חושב שהוא לא פיט טוב.
אבל אני מעדיף את הכישרון ולהתאים שחקנים בעמדות אחרות מאשר כל הנגרים שעולים בהקשרנו..
זה לא קריטי. אפשר לעשות רוטציות בין סקוטי לבין שחקן כמו הולינס ולהביא עוד 2 ג'מוסים בעמדות 3 ו 4 שיחפו עליו. זה לא אידאלי אבל זה לבטח עדיף על מקינטייר או פלופ אחר.
07 יולי 2019, 19:29
אני לא מבין למה אנשים שרואים שמילוש לא פיט טוב עדיין מתעקשים לרצות אותו פה. מילוש על השולחן כי הוא השם הגדול האחרון שנשאר ולא משום סיבה אחרת. אתם רוצים שהקבוצה תצליח או שמכבי תמכור את כל המנויים?cifkcv כתב:עם השמות שרוצים, אין ספק שעדיף להביא את מילוש שאני עדין חושב שהוא לא פיט טוב.
07 יולי 2019, 19:38
07 יולי 2019, 19:49
אניס שבר את הרגל נכון? זו לא הפציעה הכי קשה לכדורסלןcifkcv כתב:כי שאר השמות קטסטרופליים ומילוש עדין אחד הרכזים הכי טובים באירופה. אני חושב שהוא שומר לא פחות טוב מפארגו(או פחות גרוע).
טיילר אניס במידה ואכן החלים מהפציעה(שהיא קשה בטירוף) זה שם טוב. אבל זה אם גדול, ובמידה ו.
גם דילייני עדיין נשאר..
07 יולי 2019, 19:53
cifkcv כתב:כי שאר השמות קטסטרופליים ומילוש עדין אחד הרכזים הכי טובים באירופה. אני חושב שהוא שומר לא פחות טוב מפארגו(או פחות גרוע).
טיילר אניס במידה ואכן החלים מהפציעה(שהיא קשה בטירוף) זה שם טוב. אבל זה אם גדול, ובמידה ו.
גם דילייני עדיין נשאר..
07 יולי 2019, 19:54
אתה זוכר את השבר? זו פציעה מפחידה. קשה מאוד לחזור מדבר כזה. פיזית ופסיכולוגית.Blondjam כתב:אניס שבר את הרגל נכון? זו לא הפציעה הכי קשה לכדורסלןcifkcv כתב:כי שאר השמות קטסטרופליים ומילוש עדין אחד הרכזים הכי טובים באירופה. אני חושב שהוא שומר לא פחות טוב מפארגו(או פחות גרוע).
גם דילייני עדיין נשאר..
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
07 יולי 2019, 20:10
בדיוק צפיתי בפציעה.עזוב דלג לשם הבא.לא רלוונטיRampel כתב:אתה זוכר את השבר? זו פציעה מפחידה. קשה מאוד לחזור מדבר כזה. פיזית ופסיכולוגית.Blondjam כתב:אניס שבר את הרגל נכון? זו לא הפציעה הכי קשה לכדורסלןcifkcv כתב:כי שאר השמות קטסטרופליים ומילוש עדין אחד הרכזים הכי טובים באירופה. אני חושב שהוא שומר לא פחות טוב מפארגו(או פחות גרוע).
גם דילייני עדיין נשאר..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
07 יולי 2019, 20:27
אני רק הסתייגתי מהזלזול שלך בפציעה, לא אמרתי שצריך לדלג לשם הבא, או יותר נכון, להסיר אותו מהרשימה. מוזמן לצפות בפציעה של פול ג'ורג' מ-2014, שהוא חזר ממנה כמו גדול (לא לבעלי לב חלש):Blondjam כתב:בדיוק צפיתי בפציעה.עזוב דלג לשם הבא.לא רלוונטיRampel כתב:אתה זוכר את השבר? זו פציעה מפחידה. קשה מאוד לחזור מדבר כזה. פיזית ופסיכולוגית.Blondjam כתב:אניס שבר את הרגל נכון? זו לא הפציעה הכי קשה לכדורסלןcifkcv כתב:כי שאר השמות קטסטרופליים ומילוש עדין אחד הרכזים הכי טובים באירופה. אני חושב שהוא שומר לא פחות טוב מפארגו(או פחות גרוע).
גם דילייני עדיין נשאר..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
07 יולי 2019, 20:32