ת'רד המלפפונים V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי Blondjam » 08 יולי 2019, 20:36

er79 כתב:
Blondjam כתב:
er79 כתב:
Jack55 כתב:er79 מככב בטוויטר של דילייני

תמונה

משעמם לי. תקופת יובש. ניסיתי לדוג ממנו רמזים לגבי עתידו.
עזבו יבוא לפה עם האף למעלה כאילו הכל קטן עליו. תנו לו להשאר בסין.הכל טוב

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk

גם מייק ג'יימס מתבטא ככה. יש להם אגו. זה לא אומר שהם לא מקצועיים ויתנו את הכי טוב שהם יכולים. מניח שהכל עניין של תג מחיר. פתחתי שם בלגאן של תכתובות שלו עם אוהדים. אני מתרשם שהוא מנסה nba בכל הכוח, אם זה לא יילך הוא לא יהסס לבחור סין אלא אם יקבל הצעה מפתה יותר
הוא יישאר בסין או שצסקא תצליח לפתות אותו

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי אדם » 08 יולי 2019, 21:47

זה לא אותו דיליניי שאתם זוכרים זה רגלים כבדות וחלשות יותר.
זה שחקן בכושר אחר בודאי .
זה דברים שנאמרים אחרי מעקב וראיה שלו גם בליגה הסינית.
דווקא מכל השחקנים שדוברו עליהם הוא הכי פחות אטרקטיבי בעיני.
אדם

הודעהעל ידי cifkcv » 08 יולי 2019, 22:07

הסרטונים שלו בסין לא נראים מרשימים האמת, עם זה אני מסכים וגם שמתי לב לזה שהוא נראה איטי יותר וכמעט לא עובר את השחקנים שם באחד על אחד.
הבעיה שאני כבר לא רואה אופציות שנשארו לנו..
cifkcv

הודעהעל ידי Jack55 » 08 יולי 2019, 22:08

לפי הדיווח הזה בטוויטר, מכבי לא מתכננת להציע לקוזמינסקאס הצעה
Until now the only offer Mindaugas Kuzminskas has is from @bczalgiris. The Lithuanian powerhouse offers him 550k. Other teams that are examining his case and would proceed to an offer are Baskonia, Panathinaikos and his ex-team Malaga.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי cifkcv » 08 יולי 2019, 22:11

אגב בנוגע לכספי, אני חושב שהוא עשה קריירה סופר מרשימה בנבא. בשבועיים האחרונים יצא לי להעמיק קצת יותר בליגה הזאת ולהבין כמה זה קשה להישאר שם,
כלכך הרבה שחקנים טובים שלא מצליחים למצוא מקום יציב שם, אבל באמת שאין לו שום סיכוי למצוא חוזה לדעתי, השוק של השחקנים החופשיים השנה היה ברמה גבוהה מאוד.
הגיע הזמן שלו לחזור, שעוד יש לו מה לתת - לגמרי חושב שהוא שחקן טוב עדיין ומקווה שיגיע למכבי. כמו כן, מקווה שהאוהדים וגם הוא יבינו שהוא לא מסוגל לקלוע 20 כל משחק וזה גם לא מה שצריך לצפות ממנו.
cifkcv

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 יולי 2019, 22:14

cifkcv כתב:הסרטונים שלו בסין לא נראים מרשימים האמת, עם זה אני מסכים וגם שמתי לב לזה שהוא נראה איטי יותר וכמעט לא עובר את השחקנים שם באחד על אחד.
הבעיה שאני כבר לא רואה אופציות שנשארו לנו..
בסין השחקנים משקיעים 50% מאמץ ביום טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 08 יולי 2019, 22:14

התקדמות במו״מ עם מילוש תאודוסיץ׳. לפי מה שאני שומע בהחלט יש תקווה שיחתום. נקווה שלא נתבדה.
Assaf M

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 יולי 2019, 22:15

Assaf M כתב:התקדמות במו״מ עם מילוש תאודוסיץ׳. לפי מה שאני שומע בהחלט יש תקווה שיחתום. נקווה שלא נתבדה.
סוף סוף חדשות טובות.
תודה אסף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 08 יולי 2019, 22:15

Assaf M כתב:התקדמות במו״מ עם מילוש תאודוסיץ׳. לפי מה שאני שומע בהחלט יש תקווה שיחתום. נקווה שלא נתבדה.

מצוין.
תגיד אסף, אם תיאודוסיץ' יחתום וכספי לא ימצא חוזה וגם יחתום פה, מה ההנהלה תעשה במצב כזה?
יישאר מספיק תקציב בשביל עוד 3 זרים - 4 פותח + גארד + סנטר מחליף לבלאק?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Assaf M » 08 יולי 2019, 22:18

Jack55 כתב:

מצוין.
תגיד אסף, אם תיאודוסיץ' יחתום וכספי לא ימצא חוזה וגם יחתום פה, מה ההנהלה תעשה במצב כזה?

שאלה יפה. בקשר לכספי- חלק מהשכר שלו אמור להיות ממומן על ידי קבוצת פוקס (ויזל). הם הספונסר הראשי והחתמה שלו בהחלט תחזק את המותג, מה שנקרא יד רוחצת יד.
אני דיי מבין שמכבי שינתה קונספט ותלך על חמישייה חזקה ומחליפים זולים. זה אומר תאודוסיץ, וילבקין, כספי(או שחקן אחר), פאוור זר ובלאק.
Assaf M

הודעהעל ידי Jack55 » 08 יולי 2019, 22:24

Assaf M כתב:
Jack55 כתב:

מצוין.

שאלה יפה. בקשר לכספי- חלק מהשכר שלו אמור להיות ממומן על ידי קבוצת פוקס (ויזל). הם הספונסר הראשי והחתמה שלו בהחלט תחזק את המותג, מה שנקרא יד רוחצת יד.
אני דיי מבין שמכבי שינתה קונספט ותלך על חמישייה חזקה ומחליפים זולים. זה אומר תאודוסיץ, וילבקין, כספי(או שחקן אחר), פאוור זר ובלאק.

אוקיי זה מעולה, אני מקווה שיחד עם המימון של פוקס מכבי לא תצטרך להוציא יותר ממיליון נטו על כספי, זה יעזור מאוד.
בנוגע לחמישייה, תחושה שלי שה4 שיגיע יהיה איזה הימור עם ניסיון מהסאמר ליג\פליט NBA (בדיוק כמו שעשו עם אובראיינט), בטח נצפה להתפתחויות בגזרה הזאת בשבוע הקרוב.
עכשיו בנוגע למחליפים הזרים, יש לנו כבר את קלויארו מהספסל, חוץ ממנו אתה יכול לאמת את זה שאמורים להגיע עוד 3 (בדיוק כמו שציינתי בהודעה הראשונה), ואז יהיו 8 זרים בסגל + 5/6 ישראלים?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי cifkcv » 08 יולי 2019, 22:28

Assaf M כתב:
Jack55 כתב:

מצוין.

ברוך השם ששינו קונספט. אתה בטוח שמייעדים לכספי את עמדה 3? אם כן בהרכב כזה צריך 4 עם אוריינטציה הגנתית.
cifkcv

הודעהעל ידי גל גל » 08 יולי 2019, 22:59

זה בגדול אומר שנראה לי שקיין ישאר

יביאו איזה מחליף לאובראיינט שיודע לעשות הגנה.

ועוד סנטר זר מחליף
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Mitelka » 08 יולי 2019, 23:17

מקווה שזה לא התוכנית. ביורוליג הקודם שלפני המעבר לליגה - אז לגמרי כן, וזה היה מספיק להצלבה וכנראה פיינל פור.
בעונה מתישה של 100 משחקים כמעט עם בק טו בק וטיסות מפה ועד לא יודע מה, צריך 12 שחקנים ברמה ולפחות שלא תהיה ירידה ענקית בין החמישייה למחליפים.
מה גם ששתי פציעות לאיזה חודשיים גומרות לך את העונה.
אין לי בעיה עם 1-2 כוכבים, 3-4 שחקני יורוליג סבירים ועוד 3-4 זולים מליגות קיץ או הימורים סטייל היקמן/ היינס וכו

אבל לא חמישייה חזקה ופופה עם יואב ספר בספסל.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי arie85 » 08 יולי 2019, 23:33

בסוף השבוע נגמר המבצע למנויים קיימים והמקום שלהם לא נשמר יותר וכמעט תמיד מגיע החתמה משמעותית באותם ימים, אולי גם הפעם?
arie85

הודעהעל ידי my man » 08 יולי 2019, 23:34

לא מאמין שמילוש יגיע..אבל אם בטעות הוא ינחת פה ההחתמות הבאות צריכות להיות של 3- D&3 ועוד שני שחקני פנים(4 ו5) שבעיקר יהוו עוגן הגנתי..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 08 יולי 2019, 23:36

Mitelka כתב:מקווה שזה לא התוכנית. ביורוליג הקודם שלפני המעבר לליגה - אז לגמרי כן, וזה היה מספיק להצלבה וכנראה פיינל פור.
בעונה מתישה של 100 משחקים כמעט עם בק טו בק וטיסות מפה ועד לא יודע מה, צריך 12 שחקנים ברמה ולפחות שלא תהיה ירידה ענקית בין החמישייה למחליפים.
אין לי בעיה עם 1-2 כוכבים, 3-4 שחקני יורוליג סבירים ועוד 3-4 זולים מליגות קיץ או הימורים סטייל היקמן/ היינס וכו

יואב ספר אחחח יואב ספר עם זריקות העונשין שהיו מגיעות לתקרת ההיכל..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Rampel » 08 יולי 2019, 23:37

גל גל כתב:זה בגדול אומר שנראה לי שקיין ישאר

יביאו איזה מחליף לאובראיינט שיודע לעשות הגנה.

ועוד סנטר זר מחליף
כן. נראה לי שזה הכיוון. מקווה שלפחות אחד משחקני הפנים יוסיף גם מימד גובה ומסה לקו הקדמי..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שמוליק » 08 יולי 2019, 23:38

Mitelka כתב:מקווה שזה לא התוכנית. ביורוליג הקודם שלפני המעבר לליגה - אז לגמרי כן, וזה היה מספיק להצלבה וכנראה פיינל פור.

דווקא בגזרה הזו יש להנעלה ניסיון רב באיך לגרום לכך שלא יהיה הבדל בין החמישייה הראשונה לשנייה: כל הסגל שחקנים משלימים.
גם השנה זה קרה (פרט לווילבקין) כולם מחליפים. כולל בלאק.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 יולי 2019, 23:40

שמוליק כתב:

דווקא בגזרה הזו יש להנעלה ניסיון רב באיך לגרום לכך שלא יהיה הבדל בין החמישייה הראשונה לשנייה: כל הסגל שחקנים משלימים.
גם השנה זה קרה (פרט לווילבקין) כולם מחליפים. כולל בלאק.

בלאק שחקן יורוליג ברמות הגבוהות ביותר. אולי לא היה ככה בתחילת העונה בגלל קשיי התסגלות, אבל היום הוא בהחלט כזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־13 אורחים