המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עם זה אני יכול להסכים. הדיון בינינו רק גרם לי לא לרצות פה אף אחד מהם חחחfelix_r כתב:טופאן הוא לא נגר. הוא מהשחקנים האלה שברגע שהם לא האופציה הראשונה בהתקפה, אז הם מאבדים עניין במשחק. הוא פשוט לא תורם כלום ברמה הקבוצתית, ולכן הוא לא יכול להיות פועל שחור לא בז'לגיריס, לא באולימפיאקוס, ולא במכבי.
זאת הסיבה שאני בשום פנים ואופן לא רוצה לראות אותו במכבי. לא במקום קיין ולא במקום אבי אבן.
cannon כתב:טופאן קיבל הצעה ממכבי. הצעה נמוכה יחסית. כרגע מכבי לא מעלה אותה וטופאן מחכה להצעות גבוהות יותר. זה הסטטוס בעניינו. נראה שמכבי, אחרי וולטרס, שעם ההחתמה שלו דווקא די שלמים, מעדיפה כן לסגור את ענין הרכב לפני סגירת המשך השחקנים האחרים. מניח שיהיו התפתחויות עד סוף השבוע. יש עכשיו שקט של לפני הסערה. השאלה אם הסערה תהיה טורנדו או רוח ישראלית מצוייה. בכל מקרה כן עובדים שם...
ספרופולוס דחף להחתמת אחד משני שחקנים של אולימפיאקוס במקומו של קלויארו: הראשון הוא אקסל טופאן, שעל מועמדותו דיווחנו באתר ערוץ הספורט. אופציית טופאן ירדה מהפרק בגלל שמדובר בשחקן שיותר מתאים לעמדות 2-3
שמואל1 כתב:מעדיף את קיין על טופאן.
Jack55 כתב:Axel Toupane pursued by Maccabi Tel Aviv
https://twitter.com/StjepanVidovi1/stat ... 9864750082
גל גל כתב:הרי אם מביאים את תאודוסיץ זה ברור שיתפשרו
אני מוכן לתאודוסיץ + טופאן
במקום קיין + גסטין קובס לדוגמא.
חמישייה חזקה, מחליפים זולים
felix_r כתב:גל גל כתב:הרי אם מביאים את תאודוסיץ זה ברור שיתפשרו
בוא קודם נחתים את הכוכבים הגדולים, ורק אז נשלים את הסגל עם שחקני זבל. אחרת כרגיל נשאר עם הזבל אבל ללא הכוכבים הגדולים
Jack55 כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:הרי אם מביאים את תאודוסיץ זה ברור שיתפשרו
בוא קודם נחתים את הכוכבים הגדולים, ורק אז נשלים את הסגל עם שחקני זבל. אחרת כרגיל נשאר עם הזבל אבל ללא הכוכבים הגדולים
כן זה נכון, בסוף יחתימו את טופאן עד סופש, תיאודוסיץ' יחתום בקבוצה אחרת ונדפק.
ואז יכול להיות שנביא רכז אחר עם תכונות אחרות ונצטרך שהגארד שטופאן ישב על המשבצת שלו יהיה עם תכונות אחרות שישלימו את הרכז הזה.
בקיצור, בנייה קצת דפוקה.
וזו הבעיה האמיתית. שהכל תיאורתי. רוצים להביא את תאודוסיץ'? סבבה. שיחתום פה ואז באמת נדבר על התאמות הגנתיות מהספסל.גל גל כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:הרי אם מביאים את תאודוסיץ זה ברור שיתפשרו
ואז יכול להיות שנביא רכז אחר עם תכונות אחרות ונצטרך שהגארד שטופאן ישב על המשבצת שלו יהיה עם תכונות אחרות שישלימו את הרכז הזה.
בקיצור, בנייה קצת דפוקה.
בסדר
אבל לא ראיתי בשום מקום שהוא חתם במכבי.
הכל זה תיאורטית
גל גל כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:הרי אם מביאים את תאודוסיץ זה ברור שיתפשרו
בקיצור, בנייה קצת דפוקה.
בסדר
אבל לא ראיתי בשום מקום שהוא חתם במכבי.
הכל זה תיאורטית
למה בנייה דפוקה? מה הוא כבר חתם ?
כל הימים האחרונים היה דיבור על זה שקודם יחתימו רכז בכיר. ואז יתפנו לאחרים
SirCharles כתב:למה לעזאזל צריך את טופאן? עוד שחקן ספסל כשחסרים שלושה שחקני חמישייה וגם אחד שיושב בול על המשבצת של זוסמן. מילא אם היה מדובר בהולינס שיש לו אפסייד אבל מה טופאן כבר עשה בחיים שלו שיש לו מה לחפש במכבי?
חבורה של אימפוטנטים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים