המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:כן. הוא משלים את בלאק טוב ונותן נוכחות הגנתית ברמה גבוהה מאד..A.Parker כתב:my man כתב:פאל יכול להחליף את טיוס
ראית אותו משחק?
הגובה שלו זה משהו שאתה צריך ברמות הגבוהות של היורוליג.
בנוסף לזה עם רכז טוב וקלעי שלוש שירווח לו את הצבע אני מאמין שהוא אף יכול להיות פקטור התקפי טוב יותר ממה שהוא הציג עד היום
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:
הוא שווה לחלוטין כל שקל, הבעיה שמכבי צריכה להוסיף על כל שקל עוד חצי שקל, וזה כבר הופך את זה ליקר מדי עבורה.
לא לשכוח שמדובר בחוסם השלישי בטיבו בהיסטוריה של היורוליג.
שקל על כל שקל, לא חצי.
חצי שקל על כל שקל מוסיפים לזרים
נכון
עדיין הייתי משאיר אותו
קצת יקר מדי למכבי, אבל הזלזול בו כאן הוא די הזוי.
A.Parker כתב:my man כתב:כן. הוא משלים את בלאק טוב ונותן נוכחות הגנתית ברמה גבוהה מאד..A.Parker כתב:my man כתב:פאל יכול להחליף את טיוס
ראית אותו משחק?
הגובה שלו זה משהו שאתה צריך ברמות הגבוהות של היורוליג.
בנוסף לזה עם רכז טוב וקלעי שלוש שירווח לו את הצבע אני מאמין שהוא אף יכול להיות פקטור התקפי טוב יותר ממה שהוא הציג עד היום
אם אתה אומר...בינתיים הוא נתן עונה בינונית מאוד מבחינת מספרים (לא ראיתי אותו עד כה)
I honestly don’t know, they have talked to my agent but not sure how serious
Tell him it's not serious.he can move onJack55 כתב:בדיוק מדבר עם קודי מילר מקינטייר בטוויטר על סרטון ההילייטס, ובנוגע למכבי הוא כתב לי :I honestly don’t know, they have talked to my agent but not sure how serious
cifkcv כתב:tell him the people here doesnt want him.
Jack55 כתב:בדיוק מדבר עם קודי מילר מקינטייר בטוויטר על סרטון ההילייטס, ובנוגע למכבי הוא כתב לי :I honestly don’t know, they have talked to my agent but not sure how serious
cannon כתב:אסף כתב כבר שהוא לא מועמד גבוה ברשימה
תנסה לעשות אותו דבר עם מילושJack55 כתב:cifkcv כתב:tell him the people here doesnt want him.
חחחחחח, הוא אמר שהוא יעדכן אותי בין הראשונים כי הוא רוצה שאני אכין לו סרטון וזה אז אמרתי לו שאני אצטרך לדעת מה קורה בגזרת מכבי והוא כתב שהוא יעדכן אותי ברגע שהוא ידע משהו חדש.
אני אכתוב לכם פה ברגע שהוא כותב לי משהו.
שמואל1 כתב:תנסה לעשות אותו דבר עם מילושJack55 כתב:cifkcv כתב:tell him the people here doesnt want him.
חחחחחח, הוא אמר שהוא יעדכן אותי בין הראשונים כי הוא רוצה שאני אכין לו סרטון וזה אז אמרתי לו שאני אצטרך לדעת מה קורה בגזרת מכבי והוא כתב שהוא יעדכן אותי ברגע שהוא ידע משהו חדש.
אני אכתוב לכם פה ברגע שהוא כותב לי משהו.
מלקולם תומאס זה לא הפורוורד שנזרק ממכבי אחרי כמה משחקים לפני כמה שנים?er79 כתב:מלקולם תומאס ומקינטייר. איזה סגל פח אשפה אם זה קורה
שמואל1 כתב:מלקולם תומאס זה לא הפורוורד שנזרק ממכבי אחרי כמה משחקים לפני כמה שנים?er79 כתב:מלקולם תומאס ומקינטייר. איזה סגל פח אשפה אם זה קורה
שמואל1 כתב:מלקולם תומאס זה לא הפורוורד שנזרק ממכבי אחרי כמה משחקים לפני כמה שנים?er79 כתב:מלקולם תומאס ומקינטייר. איזה סגל פח אשפה אם זה קורה
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־42 אורחים