12 יולי 2019, 22:13
גל גל כתב:רגע אז מה זה כל מה שהוא רשם
שמישהו יעשה העתק הדבק
Milos Teodosic demands from Maccabi Tel Aviv are crazy: 2M salary for 2 years and 3-4 top euroleague players in the roster. Not a match than
After the break in the negotiations with Milos Teodosic, I was told that Maccabi Tel Aviv is not giving up on signing a top Point Guard and ready to make an offer to Darius Adams.
Backup options: Erick Green, Justin Cobbs and Codi Miller-Mcintyre
12 יולי 2019, 22:31
אני חייב לציין שזה אחד מהמשאי ומתן הכי מאוסים,מביכים ופאתטיים שידע המועדון.אני לא יודע אם אסף צודק או משתמש שקר כלשהו אחר צודק אבל מה שאני יודע שלא ייתכן שקבוצה, שמתיימרת להיות בשמינייה הראשונה אחרי הרבה שנים,מקפיאה את כל התוכניות המקצועיות בשביל שכוכב אחד גדול ככל שיהיה יתן את החלטתו. אם מכבי עדיין מחשיב עצמו כמועדון עם טיפה כבוד שיתן לסרבי החביב דד ליין עד ראשון.אני גם מצפה(וכנראה שאני נאיבי) שאם התשובה שלילית יוחתם מיידית רכז אחר ברמה גבוהה,שכולי תקווה שמנהלים איתו מומ במקביל.תמונת מצב של הקיץ עד כה:רע.רע מאוד.Jack55 כתב:גל גל כתב:רגע אז מה זה כל מה שהוא רשם
שמישהו יעשה העתק הדבקMilos Teodosic demands from Maccabi Tel Aviv are crazy: 2M salary for 2 years and 3-4 top euroleague players in the roster. Not a match thanAfter the break in the negotiations with Milos Teodosic, I was told that Maccabi Tel Aviv is not giving up on signing a top Point Guard and ready to make an offer to Darius Adams.Backup options: Erick Green, Justin Cobbs and Codi Miller-Mcintyre
12 יולי 2019, 22:33
אריק גרין לא רכז,קובס לא שיחק עדיין ברמות האלה וכנ"ל מקינטייר.אם באמת רוצים ללכת על דאריוס אדאמס זה יכול להיות מאוד מענייןJack55 כתב:אוקיי, תראו מי האופציות לרכז הראשון שלנו.
אם זה לא אדאמס או תיאודוסיץ', אני חושב שאפשר לסגור את העונה.Backup options: Erick Green, Justin Cobbs and Codi Miller-Mcintyre
12 יולי 2019, 23:00
Blondjam כתב:אני חייב לציין שזה אחד מהמשאי ומתן הכי מאוסים,מביכים ופאתטיים שידע המועדון.אני לא יודע אם אסף צודק או משתמש שקר כלשהו אחר צודק אבל מה שאני יודע שלא ייתכן שקבוצה, שמתיימרת להיות בשמינייה הראשונה אחרי הרבה שנים,מקפיאה את כל התוכניות המקצועיות בשביל שכוכב אחד גדול ככל שיהיה יתן את החלטתו. אם מכבי עדיין מחשיב עצמו כמועדון עם טיפה כבוד שיתן לסרבי החביב דד ליין עד ראשון.אני גם מצפה(וכנראה שאני נאיבי) שאם התשובה שלילית יוחתם מיידית רכז אחר ברמה גבוהה,שכולי תקווה שמנהלים איתו מומ במקביל.תמונת מצב של הקיץ עד כה:רע.רע מאוד.Jack55 כתב:גל גל כתב:רגע אז מה זה כל מה שהוא רשם
שמישהו יעשה העתק הדבקMilos Teodosic demands from Maccabi Tel Aviv are crazy: 2M salary for 2 years and 3-4 top euroleague players in the roster. Not a match thanAfter the break in the negotiations with Milos Teodosic, I was told that Maccabi Tel Aviv is not giving up on signing a top Point Guard and ready to make an offer to Darius Adams.Backup options: Erick Green, Justin Cobbs and Codi Miller-Mcintyre
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
12 יולי 2019, 23:02
12 יולי 2019, 23:21
12 יולי 2019, 23:31
Rampel כתב:אוקיי, מכבי מחכה למילוש בעמדת הרכז ולכספי בעמדה 3. כספי ככל הנראה יהיה פה והאלטרנטיבות של מילוש ידועות. למה מכבי לא מתעסקת במקביל בקו קדמי שישלים את בלאק?
חלאס עם הסחבת המפגרת הזאת. יש חצי סגל ומתוכו רק שני שחקני חמישיה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
13 יולי 2019, 04:45
13 יולי 2019, 09:39
0ved1212 כתב:Basketball formal News
@BasketFormal
כתב ספורט ומדווח טוויטר
הצטרף ב-יולי 2019
0 ברשימת המעקב
12 עוקבים
ציוצים
ציוצים ותשובות
מדיה
הערות "אהבתי"
הציוצים של Basketball formal News
Basketball formal News
@BasketFormal
·
3 שע׳
According to the management, it seems that Milos will be in maccabi tel aviv next year.
1
1
Basketball formal News
@BasketFormal
·
4 שע׳
Milos is approaching Maccabi Tel Aviv.
מישהו העלה ציויץ
לא ידעתי איך לשים קישור
לא יודע מה האמינות
אבל נראה שהחליטו לשגע אותנו עם תאודוסיץ
13 יולי 2019, 10:11
13 יולי 2019, 10:22
רק תראה איזה מקצוען המנהל המקצועי שלך.דווין בוקר שעליו הוא עוקב בטוויטר הוא לא אחר מאשר הקלעי של פיניקס סאנס ולא בוקר מבאיירן.חלםer79 כתב:אז מי עוד נשאר רלוונטי מרשימת העוקבים של ניקולה בטוויטר אתם בוודאי שואלים? אייזאה היקס, דווין בוקר, מילוש, דילייני ונייגל וויליאמס גוס
13 יולי 2019, 10:54
Blondjam כתב:רק תראה איזה מקצוען המנהל המקצועי שלך.דווין בוקר שעליו הוא עוקב בטוויטר הוא לא אחר מאשר הקלעי של פיניקס סאנס ולא בוקר מבאיירן.חלםer79 כתב:אז מי עוד נשאר רלוונטי מרשימת העוקבים של ניקולה בטוויטר אתם בוודאי שואלים? אייזאה היקס, דווין בוקר, מילוש, דילייני ונייגל וויליאמס גוס
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
13 יולי 2019, 10:55
13 יולי 2019, 10:57
אם צסק"א נכנסה למירוץ - תם הטקס.er79 כתב:https://bolognabasket.org/milos-teodosic-verso-il-cska/
הייתה לי תחושה שזה גם יגיע. לדעתי הוא יהיה בצסקא או בכוכב. או שיילך אחרי הכסף (וצסקא בטוח תציע יותר ממכבי) או שיישאר בבית עם אשתו.
13 יולי 2019, 10:58
13 יולי 2019, 11:21
שמואל1 כתב:אם צסק"א נכנסה למירוץ - תם הטקס.er79 כתב:https://bolognabasket.org/milos-teodosic-verso-il-cska/
הייתה לי תחושה שזה גם יגיע. לדעתי הוא יהיה בצסקא או בכוכב. או שיילך אחרי הכסף (וצסקא בטוח תציע יותר ממכבי) או שיישאר בבית עם אשתו.
איזה דיכאון של קיץ. הכי גרוע שאני זוכר.
13 יולי 2019, 12:04
13 יולי 2019, 12:06
13 יולי 2019, 12:09
13 יולי 2019, 12:10