המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
על סמך מה הוא גמר את הסוס? הייתה לנו עונה מצויינת ב NBA עד הפציעה.cannon כתב:כל כך שמח שתאודוסיץ לא מגיע! פשוט שחקן שגמר את הסוס. כמו שאסף כתב על יוביץ שאם מאמן סרבי לא רוצה אותו אז כנראה יש לזה סיבה, כנל תאודוסיץ וצסקא שהרי צריכה רכז ויש לה כסף והיכרות עם תאודוסיץ. מכבי היתה נופלת איתו אם היה מגיע!
קל לבקר את מילר-מקינטייר ששיחק ב-VTB וביורוקאפ ולהסתנוור מקורי וולדן שפירפר פה קבוצות בליגה עם חוק רוסי וגמגם כבר ברמת צ'יפופו ליג של פיבא. צהבת קלאסי.התנין 2 כתב:Rampel כתב:לא ראיתי את וולדן מככב בצ'יפופו ליג של פיבא. הוא הימור בדיוק באותה רמה של מילר-מקינטייר, רק שהוא יותר נמוך ופחות פיזי ממנו.התנין 2 כתב:Rampel כתב:מרגיש לי שוולטרס יהיה רכז ראשון כמו שאפשר היה לנחש בתחילת הקיץ והם יביאו את מילר-מקינטייר כהימור.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
שיביאו לכאן כבר את וולדן. עולה בכל פרמטר על הכלומניק הזה, מילר-מקנטייר.
נכון, לא החתמה אידאלית, אבל עדיף בהרבה על הגולם ההוא, שראיתי אותו מספיק כדי לדעת שהוא לא שווה יותר מקבוצת יורוקאפ בינונית.
מסכים. בנייה רעה. חיכו מלא זמן לרכז על ובסוף כשהוא דפק ברז מתחילים לבנות עקום. רואה את קווי הדמיון ללייקרס? חחחcifkcv כתב:קיצר מקווה שנלך על אדאמס או דילייני. אבל תכלס זה קיץ מסריח ורואים שזה יהיה קיץ מסריח אז תורידו ציפיות ומקסימום לא תתאכזבו.
Rampel כתב:קל לבקר את מילר-מקינטייר ששיחק ב-VTB וביורוקאפ ולהסתנוור מקורי וולדן שפירפר פה קבוצות בליגה עם חוק רוסי וגמגם כבר ברמת צ'יפופו ליג של פיבא. צהבת קלאסי.התנין 2 כתב:Rampel כתב:לא ראיתי את וולדן מככב בצ'יפופו ליג של פיבא. הוא הימור בדיוק באותה רמה של מילר-מקינטייר, רק שהוא יותר נמוך ופחות פיזי ממנו.התנין 2 כתב:Rampel כתב:מרגיש לי שוולטרס יהיה רכז ראשון כמו שאפשר היה לנחש בתחילת הקיץ והם יביאו את מילר-מקינטייר כהימור.
נכון, לא החתמה אידאלית, אבל עדיף בהרבה על הגולם ההוא, שראיתי אותו מספיק כדי לדעת שהוא לא שווה יותר מקבוצת יורוקאפ בינונית.
וולדן יכל להיות רכז מחליף לא רע לרכז בכיר ברמה גבוהה, וזה עדיין האידאל וכאלו נשארו רק פליטי NBA כמו גראנט או לין או כל שם אחר שישאר פנוי, אבל אם מהמרים והרכז שכבר יש לי בסגל הוא וולטרס, הייתי הולך על שחקן שהוא יותר מוביל כדור, pass first וחזק פיזית ומילר-מקינטייר יותר מתאים.
התנין 2 כתב:Rampel כתב:קל לבקר את מילר-מקינטייר ששיחק ב-VTB וביורוקאפ ולהסתנוור מקורי וולדן שפירפר פה קבוצות בליגה עם חוק רוסי וגמגם כבר ברמת צ'יפופו ליג של פיבא. צהבת קלאסי.התנין 2 כתב:Rampel כתב:לא ראיתי את וולדן מככב בצ'יפופו ליג של פיבא. הוא הימור בדיוק באותה רמה של מילר-מקינטייר, רק שהוא יותר נמוך ופחות פיזי ממנו.התנין 2 כתב:
וולדן יכל להיות רכז מחליף לא רע לרכז בכיר ברמה גבוהה, וזה עדיין האידאל וכאלו נשארו רק פליטי NBA כמו גראנט או לין או כל שם אחר שישאר פנוי, אבל אם מהמרים והרכז שכבר יש לי בסגל הוא וולטרס, הייתי הולך על שחקן שהוא יותר מוביל כדור, pass first וחזק פיזית ומילר-מקינטייר יותר מתאים.
עזוב את וולדן. אתה חושב שיש מקום בכלל לשקול אחד כמו מילר מקנטייר? ברמות נמוכות משמעותית מהיורוליג הוא נראה כמו שחקן בינוני, ואני בכלל לא רוצה לחשוב עליו מגיע לכאן. די, נמאס.
במכבי מרגישים צורך להודיע על "החתמה גדולה", לנוכח מרוץ החימוש של מועדוני הפאר באירופה, ובמיוחד לאחר שאפסו הסיכויים לצרף את תיאודוסיץ'. גם עזיבתו של אלכס טיוס יוצרת צורך בהנחתה של ישראלי בכיר, וכספי עונה גם על בצורך בחיזוק לעמדה מספר 4 במקומו של ג'וני אובריאנט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־15 אורחים