שמואל1 כתב:felix_r כתב:טורקיש-איירליינס, הספונסר הרשמי של היורוליג, רוצה שכל 10 הפיינל-פורים הבאים יערכו באיסטמבול!
בדיחה טובה...
זאת לא בדיחה. הטורקים הודיעו על כך רשמית להנהלת היורוליג במסיבת העתונאים של הפיינל-פור!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:felix_r כתב:טורקיש-איירליינס, הספונסר הרשמי של היורוליג, רוצה שכל 10 הפיינל-פורים הבאים יערכו באיסטמבול!
בדיחה טובה...
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:טורקיש-איירליינס, הספונסר הרשמי של היורוליג, רוצה שכל 10 הפיינל-פורים הבאים יערכו באיסטמבול!
בדיחה טובה...
זאת לא בדיחה. הטורקים הודיעו על כך רשמית להנהלת היורוליג במסיבת העתונאים של הפיינל-פור!
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:טורקיש-איירליינס, הספונסר הרשמי של היורוליג, רוצה שכל 10 הפיינל-פורים הבאים יערכו באיסטמבול!
בדיחה טובה...
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:טורקיש-איירליינס, הספונסר הרשמי של היורוליג, רוצה שכל 10 הפיינל-פורים הבאים יערכו באיסטמבול!
בדיחה טובה...
הם יכולים להודיע מה שהם רוצים. הנהלת היורוליג לא תסכים לזה בשום מצב.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:טורקיש-איירליינס, הספונסר הרשמי של היורוליג, רוצה שכל 10 הפיינל-פורים הבאים יערכו באיסטמבול!
בדיחה טובה...
הם יכולים להודיע מה שהם רוצים. הנהלת היורוליג לא תסכים לזה בשום מצב.
הפיינל פור נערך שם השנה בגלל הכסף הגדול שטורקיש-אירליינס הכניסה השנה ליורוליג ככה שאני לא בטוחה שהם לא יעשו הכל בשביל עוד קצת כסף
הגזמת, זה לא קופל.
חוץ מזה שזה לא שהיורוליג היה בפשיטת רגל לפני שטורקיש איירלינס הגיעה.
ואם הם יבקשו מחר מהיורוליג לדרוש שכל הקבוצות בליגה יחליפו את השמות שלהם לשמות טורקיים ויכריחו את כל השחקנים לחבוש תרבוש על הראש בזמן משחק, גם היורוליג תסכים בשביל הכסף??
Holiday_Armadillo כתב:הגזמת, זה לא קופל.
חוץ מזה שזה לא שהיורוליג היה בפשיטת רגל לפני שטורקיש איירלינס הגיעה.
ואם הם יבקשו מחר מהיורוליג לדרוש שכל הקבוצות בליגה יחליפו את השמות שלהם לשמות טורקיים ויכריחו את כל השחקנים לחבוש תרבוש על הראש בזמן משחק, גם היורוליג תסכים בשביל הכסף??
יש הגזמה מטורפת בדוגמה השנייה והשוואה לא נכונה בין מה שאני אמרתי למה שאת אמרת
אני לא שוללת שאם הם יכניסו יותר כסף ליורוליג אז משהו יקרה עם מיקום הפיינל פור
yzafrir כתב:היורוליג התפצל פעם בגלל החלטות שקשורות לחלוקת כספים ולספורטיביות כך שהחלטה כזאת יכולה לגרום לפיצול נוסף....
אין שום סיכוי שבעולם שזה יקרה...
jol9 כתב:yzafrir כתב:היורוליג התפצל פעם בגלל החלטות שקשורות לחלוקת כספים ולספורטיביות כך שהחלטה כזאת יכולה לגרום לפיצול נוסף....
אין שום סיכוי שבעולם שזה יקרה...
היורוליג לא התפצל. מי שהתפצל זאת פיב"א, שהיה ארגון ארכאי, מעופש ודי רקוב.
היול"ב היה ארגון צעיר, רענן וחדשני. אבל לצערי מאז שהוקם, אני לא יכול להגיד שזה לקח את הכדורסל האירופאי הרבה קדימה.
אני לא אוהב את שיטת שיבוץ הקבוצות למפעל, וגם לא את שיטת הפיינל פור, והכי הרבה אני מחכה לקינונה של ליגה אירופאית גדולה ומאוחדת, שתכלול
את כל הקבוצות הטובות והעמידות של היבשת, ואז נוכל באמת לראות הרבה כדורסל טוב.
felix_r כתב:ספרטק של הלפרין הפסידה בחצי גמר הגביע הרוסי
yzafrir כתב:felix_r כתב:ספרטק של הלפרין הפסידה בחצי גמר הגביע הרוסי
הפסידה והודחה ?
אם כך נראה לי שבקרוב מאוד נראה הודעה על החתמת יותם....
Holiday_Armadillo כתב:באתי לכעוס ששוב פעם עושים את זה שם אבל מסתבר שבפעם הקודמת זה היה בברלין(2009)וזה פשוט אולם עם אותו השם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, עידן ו־42 אורחים