פאואנטוניו כתב:פאנא מחתימים את אקס הפועל תל אביב ריון בריון.
WTF נגמר להם הכסף ?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
פאואנטוניו כתב:פאנא מחתימים את אקס הפועל תל אביב ריון בריון.
WTF נגמר להם הכסף ?
התנין 2 כתב:על פניו, פנרבחצ'ה באמת נראית קבוצה מושלמת על הנייר: סלוקאס, דה קולו, דטומה, וויליאמס, וסלי. חמישייה אדירה. אבל להגיד על הקו האחורי של בארסה שהוא "די חלש" זה פשוט לא נכון. הרטל הוא שחקן טופ יורוליג וחוץ מסלוקאס וניק קלאת'ס (או לארקין, אם לא יברח ל NBA) אני לוקח אותו על פני כל רכז באירופה. היגינס לטעמי שחקן עצום, לא פחות מדה קולו לדעתי ואברינס הראה המון כישרון לפני שעזב ל NBA, והוא מסוג השחקנים שבכיף יכולים להיות כוכבי יורוליג. וגם אם הקו האחורי של בארסה קצת פחות טוב אי אפשר לכנותו בשום אופן "חלש" הוא קו אחורי סופר חזק ועמוק, אלא שזה של פנר קצת יותר.
yellowaura כתב:התנין 2 כתב:על פניו, פנרבחצ'ה באמת נראית קבוצה מושלמת על הנייר: סלוקאס, דה קולו, דטומה, וויליאמס, וסלי. חמישייה אדירה. אבל להגיד על הקו האחורי של בארסה שהוא "די חלש" זה פשוט לא נכון. הרטל הוא שחקן טופ יורוליג וחוץ מסלוקאס וניק קלאת'ס (או לארקין, אם לא יברח ל NBA) אני לוקח אותו על פני כל רכז באירופה. היגינס לטעמי שחקן עצום, לא פחות מדה קולו לדעתי ואברינס הראה המון כישרון לפני שעזב ל NBA, והוא מסוג השחקנים שבכיף יכולים להיות כוכבי יורוליג. וגם אם הקו האחורי של בארסה קצת פחות טוב אי אפשר לכנותו בשום אופן "חלש" הוא קו אחורי סופר חזק ועמוק, אלא שזה של פנר קצת יותר.
פנר צריכים את אודו או סנטר אחר ברמה גבוהה.הפציעה של וסלי ביטלה אותם.
ובמכבי דממה...תקחו את הזמן הכל טובשמואל1 כתב:ג'ימר פרדט חתם בפנא
התנין 2 כתב:קו אחורי טוב יש לפנא' על הנייר, עם קלאת'ס, רייס, פרדט ופאפאס. הבעיה שבפנים אין להם כלום בינתיים.
התנין 2 כתב:די להגיב על אוטומוט. אין לי בעיה לקבל את רייס כאן אם הרכז הראשון שלי הוא קלתס.
arie85 כתב:התנין 2 כתב:די להגיב על אוטומוט. אין לי בעיה לקבל את רייס כאן אם הרכז הראשון שלי הוא קלתס.
קלתס ורייס הם לא באותו תפקיד
קלתס 1 ורייס 2
arie85 כתב:התנין 2 כתב:די להגיב על אוטומוט. אין לי בעיה לקבל את רייס כאן אם הרכז הראשון שלי הוא קלתס.
קלתס ורייס הם לא באותו תפקיד
קלתס 1 ורייס 2
התנין 2 כתב:קו אחורי טוב יש לפנא' על הנייר, עם קלאת'ס, רייס, פרדט ופאפאס. הבעיה שבפנים אין להם כלום בינתיים.
Kuzmic’s condition was reviewed in detail by the medical team Monday (15/7) morning. An x-ray scan on Kuzmic’s head showed that there aren’t any additional complications in the head injuries the player sustained in the accident. His lung function has also been gradually restored.
Breaking News: Eurobasket 2021 will be hosted by:
- Germany (Koln and Berlin)
- Italy (Milan)
- Czech Republic (Prague)
- Georgia
Entire Final Phase will be played in Germany
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים