המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
aribari24 כתב:לפי אופירה בוואן, אם צסקא מפסידה היום בגמר, בלאט ממונה למאמן
yarinsaky כתב:אה, מריץ' ושרמדיני ביחד ? כן, אז זה לא ישתנה בהרבה וידחפו לא מעט כדורים למאריץ' . האמת שלא ראיתי אותו בחצי הגמר, אני מבין שהדעות לגביו חלוקות.
אבל זה אומר שיפור שלושה אלמנטים באופן מובהק -ריבאונד וחסימות וגובה, אבל גם ניידות.
yarinsaky כתב:אה, מריץ' ושרמדיני ביחד ? כן, אז זה לא ישתנה בהרבה וידחפו לא מעט כדורים למאריץ' . האמת שלא ראיתי אותו בחצי הגמר, אני מבין שהדעות לגביו חלוקות.
אבל זה אומר שיפור שלושה אלמנטים באופן מובהק -ריבאונד וחסימות וגובה, אבל גם ניידות.
yzafrir כתב:גם אם הפציעה זו הבעיה השנה , מי אמר ששנה הבאה הוא יחלים ויראה יותר טוב ? עם מצרפים לזה את הבעיות המנטאליות שלו זה סיכון גדול מידי .
בשביל שסופו באמת ישתקם מהפציע הוא צריך להוריד כמה עשרות קילוגרמים מיותרים כדי לא להעמיס על הברכיים שלו אבל הוא לא מסוגל לעשות את זה .
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:אה, מריץ' ושרמדיני ביחד ? כן, אז זה לא ישתנה בהרבה וידחפו לא מעט כדורים למאריץ' . האמת שלא ראיתי אותו בחצי הגמר, אני מבין שהדעות לגביו חלוקות.
מאריץ' נראה טוב מאוד בחצי גמר. הזכיר את התקופה בפרטיזן בפתיחת המשחק. היה דומיננטי מאוד, וגם הרג את קרסטיץ' בהגנה שלא נתן לו לתפוס שום עמדה, ושמר אותו מצוין. אין ספק שאפשר לחלוק על זה שהוא יהיה טוב, הוא לא שיחק הרבה בשנתיים האחרונות, ואפשר להחשיב את זה כהימור. אבל לדעתי זה יהיה הימור עם סיכוי גבוה להצלחה גדולה. העניין הוא גם שהוא אמור להיות יחסית זול לעומת הנדריקס, ויאפשר להתגמש עם לאנגפורד. ציוות כזה של מאריץ'-שרמדיני נראה סבבה לדעתי, עם מאצ'בן וליאור ב4
yarinsaky כתב:שמע, אם הם מציעים לו פי 3 כסף או משהוא כזה, מה הבעייה ? שיהיה לו לבריאות. סך הכול זו הפרנסה שלו ואם הוא יכול למקסם רווחים בשיא אז שיעשה את זה.
אבל אני לא מאמין שכל האופרציה הזאת הולכת לקרות במילא.
LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:שמע, אם הם מציעים לו פי 3 כסף או משהוא כזה, מה הבעייה ? שיהיה לו לבריאות. סך הכול זו הפרנסה שלו ואם הוא יכול למקסם רווחים בשיא אז שיעשה את זה.
כי הוא כבר סיכם והודיע שימשיך..
אני לא אוהב שמישהו מסכם ואז מקבל הצעה יותר כלכלית והולך עליה..
LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:שמע, אם הם מציעים לו פי 3 כסף או משהוא כזה, מה הבעייה ? שיהיה לו לבריאות. סך הכול זו הפרנסה שלו ואם הוא יכול למקסם רווחים בשיא אז שיעשה את זה.
כי הוא כבר סיכם והודיע שימשיך..
אני לא אוהב שמישהו מסכם ואז מקבל הצעה יותר כלכלית והולך עליה..
felix_r כתב:yarinsaky כתב:אה, מריץ' ושרמדיני ביחד ? כן, אז זה לא ישתנה בהרבה וידחפו לא מעט כדורים למאריץ' . האמת שלא ראיתי אותו בחצי הגמר, אני מבין שהדעות לגביו חלוקות.
לדעתי מאריץ' שחקן די גמור. לא שווה השקעה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: 0ved1212, A.Parker, felix_r, Google Adsense [Bot], מרסר ו־10 אורחים