המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
0ved1212 כתב:מי זה paxer שמצייץ כל הזמן
מה האמינות שלו
cifkcv כתב:מה שהבנתי מהציוץ זה ששני השחקנים האלה הם אופציה לאירופה וגרנט על הכוונת של מכבי.
יש לי הרגשה שבסוף הוא יהיה הרכז שיגיע.
Jack55 כתב:er79 כתב:Paxer צייץ הרגע שגראנט וויין סאלדן על הראדאר של מכבי
חציל...
Jack55 כתב:cifkcv כתב:מה שהבנתי מהציוץ זה ששני השחקנים האלה הם אופציה לאירופה וגרנט על הכוונת של מכבי.
אני אהייה מרוצה אם גראנט יגיע, אבל לפי מה שהבנתי מחציל סלדן שחקן שחקן, ראיתי גם סרטונים שלו ונראה מרשים מאוד.
er79 כתב:Jack55 כתב:cifkcv כתב:מה שהבנתי מהציוץ זה ששני השחקנים האלה הם אופציה לאירופה וגרנט על הכוונת של מכבי.
אני אהייה מרוצה אם גראנט יגיע, אבל לפי מה שהבנתי מחציל סלדן שחקן שחקן, ראיתי גם סרטונים שלו ונראה מרשים מאוד.
הסרטונים באמת נראים טוב. חציל אני רואה שהוא משחק sg אבל גם ראיתי סרטון עם ראיית משחק טובה ומסירות יפות. תן לנו קצת סקירה של חסרונות ויתרונות: ניהול משחק, קליעה, הגנה.
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:er79 כתב:Paxer צייץ הרגע שגראנט וויין סאלדן על הראדאר של מכבי
חציל...
אני כבר לא יודע אם לא אני ה״מקור״ לשמועות האלה, בחיי...
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:Jack55 כתב:cifkcv כתב:מה שהבנתי מהציוץ זה ששני השחקנים האלה הם אופציה לאירופה וגרנט על הכוונת של מכבי.
הסרטונים באמת נראים טוב. חציל אני רואה שהוא משחק sg אבל גם ראיתי סרטון עם ראיית משחק טובה ומסירות יפות. תן לנו קצת סקירה של חסרונות ויתרונות: ניהול משחק, קליעה, הגנה.
http://forum.tzahevet.co.il/viewtopic.p ... 46#p463646
קיבלת כבר לפני שנתיים וחצי...
מסכים לחלוטין.yellowaura כתב:הסיבה שיש כל כך הרבה דעות חלוקות לגבי הסגל היא שכמעט כל שחקן הוא לא טבעי לעמדה אחת ויש יותר מדי דימיון בין שחקנים מסויימים. אני אומר את זה לרעה לצערי.
ששאלו את בלאט מה הביא אליפות אירופה לסגל הדי פושר של רייס, היקמן, טיוס, סמית ושות הוא אמר הגמישות והגיוון בסגל.
הסגל הנוכחי אין שחקן כמו סמית למשל שהוא 3 מובהק ומושלם (התקפית והגנתית) שיכול לשחק 4 כצופר. או היקמן שהוא 2 מובהק שיכול לשחק גם 1 כצופר.
כמעט כל שחקן בקבוצה הנוכחית יש מינוס ופלוס בכל עמדה ויש שחקן דומה לידו.
כספי-קלויארו. בנ.ב.א כספי 3 קלאסי. באירופה הגנתית הוא נופל גם ב 4 וגם ב 3.
וקלויארו שדומה לו אותו הדבר רק פחות מוכשר התקפית ויותר הגנתי מכספי.
בלאק- האנטר. הם כן 5 טבעי. רק דומים מדי. אותם חוזקות וחולשות.
וולטרס- דיברתולומאו. אני רואה את גוני נעלם לחלוטין ביורוליג אם יביאו עוד גארד. וולטרס דומה מאוד. רכזים עם נטייה קלה לזריקה על מסירה ומשחקי מעבר על פני משחק עומד.
לדעתי מכבי חייבת 4 שונה מאוד מכספי וקלויארו וגם גארד מסוג אחר
er79 כתב:לא זוכר מה אכלתי אתמול אחי
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:לא זוכר מה אכלתי אתמול אחי
את הראש של מלקולם דילייני בטוויטר?
cannon כתב:הוא צייץ שגרנט על הכוונת של מכבי. לא סאלדן. סאלדן וגרנט שניהם מהווים ענין לקבוצות אירופיות לפי טענתו וגרנט ספציפית מוזכר בהקשר של מכבי. סאלדן לא.
גרנט כרגע מטרה מאוד ברורה של מכבי שמנסה לסגור איתו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, משה, עידן ו־40 אורחים