המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yellowaura כתב:הסתכלתי על הטוויטר של דילייני...
מסקנות:
1. מדובר בסנוב.
2. האוהדים של פנאתנייקוס מעצמת חיזור
3. אני לא זוכר מי מהפורום רשם לו את הדברים שהוא רשם אבל..למה לדבר ככה לשחקן? בכוח שישנא אותנו?
yellowaura כתב:הסתכלתי על הטוויטר של דילייני...
מסקנות:
1. מדובר בסנוב.
2. האוהדים של פנאתנייקוס מעצמת חיזור
3. אני לא זוכר מי מהפורום רשם לו את הדברים שהוא רשם אבל..למה לדבר ככה לשחקן? בכוח שישנא אותנו?
שלא נדע. בחיים לא.Mmm כתב:JR Smith will look out for a China/Europe move if he will not find an NBA contract until the end of August. He has already been proposed to Real Madrid, Barcelona, CSKA Moscow, Milano, Panathinaiko & Maccabi, but none of them is interested so far #euroleague
Mmm כתב:אז ככה ביררתי עם החבר שלי שוב ולא מדובר בגראנט...אמר לי שזה סתם זריקות של עיתונאיים....יש מומ מתקדם עם רכז טופ ואמר לי שנהיה מופתעים. אך הוסיף שעדין יש מומ והכל יכול לקרות...אגב יתכן והפירסומים על גראנט ושות...זה אולי נכונים למקרה שיפול העיסקה
Mitelka כתב:שלא נדע. בחיים לא.Mmm כתב:JR Smith will look out for a China/Europe move if he will not find an NBA contract until the end of August. He has already been proposed to Real Madrid, Barcelona, CSKA Moscow, Milano, Panathinaiko & Maccabi, but none of them is interested so far #euroleague
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Where was the gravity?SirCharles כתב:בחיפושי אחרי מידע על ג'ריאן גראנט מצאתי את הקליפ הבא... הולי שיט!
עד כמה שאני מעדיף רכז עם ניסיון אירופאי אין ספק שמסקרן אותי מה הבחור מסוגל לתת באירופה.
SirCharles כתב:בחיפושי אחרי מידע על ג'ריאן גראנט מצאתי את הקליפ הבא... הולי שיט!
עד כמה שאני מעדיף רכז עם ניסיון אירופאי אין ספק שמסקרן אותי מה הבחור מסוגל לתת באירופה.
felix_r כתב:אבל היו לו משחקים של דאבל-דאבל ב NBA, איך יבוא למכבי?
שמואל1 כתב:felix_r כתב:אבל היו לו משחקים של דאבל-דאבל ב NBA, איך יבוא למכבי?
נוריס קול היה אלוף NBA והגיע למכבי.
הכל עניין של סיטואציה. גראנט אחרי עונה מאכזבת באורלנדו והוא בהחלט יכול למצוא את עצמו באירופה.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:אבל היו לו משחקים של דאבל-דאבל ב NBA, איך יבוא למכבי?
נוריס קול היה אלוף NBA והגיע למכבי.
הכל עניין של סיטואציה. גראנט אחרי עונה מאכזבת באורלנדו והוא בהחלט יכול למצוא את עצמו באירופה.
There are two new names on Olympiacos Piraeus shortlist - Isaiah Hicks and Jerian Grant. No information, if offers are made. Both received interest from Maccabi Tel Aviv according to multiple reports.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־28 אורחים