המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:כספימקאדו 3 כתב:שופי שוף כתב:לא ברור העניין, ההחתמה שלו אומרת שכל אותם שמות מעולים שעליהם רועי כהן דיבר (סלדן, אנדרסון...) כבר לא יגיעו, או שיביאו שני זרים על עמדות 2-3.
חסר גם עמדה 4 , אלה אם סומכים על קוליארו .
כן. קלאסי מכבי, לא?שופי שוף כתב:שמואל1 כתב:כספימקאדו 3 כתב:שופי שוף כתב:לא ברור העניין, ההחתמה שלו אומרת שכל אותם שמות מעולים שעליהם רועי כהן דיבר (סלדן, אנדרסון...) כבר לא יגיעו, או שיביאו שני זרים על עמדות 2-3.
חסר גם עמדה 4 , אלה אם סומכים על קוליארו .
או במילים אחרות- לשים את כל הביצים בסל אחד, וסל פציע במיוחד.
מקאדו 3 כתב:לא מובן לי הדיבור פה על כספי , הוא ממש לא 4 ברמה של טופ יורוליג אםמ בכלל הוא 4 , פציע מאוד מבוגר ושחקן דיי בינוני בטח בשלב הזה של הקרירה .
kfir כתב:מקאדו 3 כתב:לא מובן לי הדיבור פה על כספי , הוא ממש לא 4 ברמה של טופ יורוליג אםמ בכלל הוא 4 , פציע מאוד מבוגר ושחקן דיי בינוני בטח בשלב הזה של הקרירה .
לא מסכים איתך ,כספי בהחלט ברמה של טופ יורוליג,הפציעות שעבר הן לא משמעותיות
שמואל1 כתב:רועי כהן:
עסקת אלייז'ה בריאנט למכבי ת"א נסגרה. ההודעה הרשמית תצא במהלך היום
כרגע לא חתם שחקן בעמדה 1 . כספי עוד לא פה ובלאק מתנדנד . וולטרס ובריאנט הם לא בהכרח חיזוק. בנקודת זמן הזאת בנוסף לזה שהמתחרות הישירות שלנו על מקומות 5-8 התחזקו המצב לא טוב.cannon כתב:קיבלנו את וולטרס ובריאנט במקום קיין ורול, האנטר במקום טיוס, כספי כנראה במקום אובריינט, 1 מוביל במקום פארגו שלא היה פקטור בשנה שעברה וזוסמן ואבדיה בוגרים בשנה. נראה כמו חיזוק די משמעותי. הבעיה שאריות היורוליג התחזקו מאוד השנה. קבוצות הביניים (לפחות פאו) גם התחזקו. יהיה מעניין...
שמואל1 כתב:כל מי שחושב שבראיינט החתמה טובה, שכחתם את טרה סימונס שהפציץ בליגה (והרשים הרבה יותר מבראיינט) אבל הסריח את הפרקט במכבי?
londoner כתב:שמואל1 כתב:כל מי שחושב שבראיינט החתמה טובה, שכחתם את טרה סימונס שהפציץ בליגה (והרשים הרבה יותר מבראיינט) אבל הסריח את הפרקט במכבי?
כן, גם אני נזכרתי במקרה סימונס.הבעיה של סימונס הייתה שלא היה מספיק פיזי לרמות יורוליג ואז איבד ביטחון. גם לבריאנט יש את אותו החסרון. מספרי 2 ביורוליג הם בד״כ חזקים ואתלטים יותר ממנו. לדעתי זהו הימור לא מוצלח
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים