cifkcv כתב:סתם הרגשה: אם קיין לא יהיה במכבי הוא יהיה בבסקוניה. לא יודע למה, מרגיש לי ככה.
אובריינט יהיה מעניין לראות איפה יסיים אם מכבי לא תציע לו חוזה בסוף.
משום מה יש לי הרגשה שאובריינט יסיים בסין
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cifkcv כתב:סתם הרגשה: אם קיין לא יהיה במכבי הוא יהיה בבסקוניה. לא יודע למה, מרגיש לי ככה.
felix_r כתב:cifkcv כתב:סתם הרגשה: אם קיין לא יהיה במכבי הוא יהיה בבסקוניה. לא יודע למה, מרגיש לי ככה.
cifkcv כתב:felix_r כתב:cifkcv כתב:סתם הרגשה: אם קיין לא יהיה במכבי הוא יהיה בבסקוניה. לא יודע למה, מרגיש לי ככה.
עם התקנות החדשות האלה (שלא באמת הבנתי אותן) יש לו סיכוי להגיע לשם? הוא לא מספיק 'כוכב' בשביל שישימו עליו כסף. לא?
cannon כתב:קייל פוג היה מועמד לפני שנדד לסין. ממש לא מתלהב ממנו
תומר ט כתב:מה דעתכם על ברנדון ג'נינגס? שיחק בשנה שעברה תקופה קצרה יחסית בזניט, הצטיין שם בעיקר באסיסטים (ממוצע של 7 אסיסטים למשחק ביורוקאפ). כמובן היה שחקן משמעותי בנב"א לפני הפציעה. אישיות קצת בעייתית אבל הראה עדיין יכולות גבוהות ורעב להוכיח את עצמו.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:תומר ט כתב:מה דעתכם על ברנדון ג'נינגס? שיחק בשנה שעברה תקופה קצרה יחסית בזניט, הצטיין שם בעיקר באסיסטים (ממוצע של 7 אסיסטים למשחק ביורוקאפ). כמובן היה שחקן משמעותי בנב"א לפני הפציעה. אישיות קצת בעייתית אבל הראה עדיין יכולות גבוהות ורעב להוכיח את עצמו.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
חרא של שחקן.
Blondjam כתב:שאלה למי שמבין:קראתי איפשהו שלטיילר דורסי יש שורשים יהודיים.נניח שמגיע למכבי הוא יחשב ישראלי?לעונים תודה
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
אחדשיודע כתב:Blondjam כתב:שאלה למי שמבין:קראתי איפשהו שלטיילר דורסי יש שורשים יהודיים.נניח שמגיע למכבי הוא יחשב ישראלי?לעונים תודה
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
*שורשים ישראליים.
אאל"ט אמא שלו נולדה בישראל לאמא ערבייה-נוצרייה ואבא יווני.
באופן עקרוני - אם הוא משיג אזרחות ישראלית, הוא מן הסתם יכול לשחק כישראלי (לא בנבחרת, שם הוא כבר מייצג את יוון). לפחות לפני כל חוקי המתאזרחים המפלים שמתכננים לנו כאן. אבל זה יהיה לי מוזר אם הוא לא ישחק ביוון לצורך העניין, אם הוא נפלט מה-NBA.
חחחחחח הלוואי. היינו מתים.my man כתב:זהו נדלקתי!
יוחתם ג'רמי לין לאלתר!!!!
Rampel כתב:חחחחחח הלוואי. היינו מתים.my man כתב:זהו נדלקתי!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
לא טוב בכלל, אבל לפחות תהייה סיבה לראות משחקים ולא להיגעל כל הזמן. לינסניטי בתל אביבcifkcv כתב:Rampel כתב:חחחחחח הלוואי. היינו מתים.my man כתב:זהו נדלקתי!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
ג'רמי לין וזה חלון טוב בשבילך?
my man כתב:זהו נדלקתי!
רק חיזקת את זה שמכבי תרצה אותוyellowaura כתב:הוא בין השחקנים הכי שיווקיים בנ.ב.א..
מאמין שאחת הקבוצות תיקח אותו רק על הרקע הזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים