פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V4

24 יולי 2019, 14:16

cannon כתב:חצי עדכון בענין גראנט... נראה שיש עוד מועדון יורוקאפ שמאוד בקטע שלו ונראה שהוא המוביל במרוץ להחתמתו. לא יודע מי המועדון אבל מי שעדכן אותי על זה הוא עיתונאי אירופאי אמין, מוכר ובכיר. מניח שאם אכן כך הדבר, זה אומר שמכבי לא מאוד רוצה אותו.

אז את מי מכבי רוצה ? אי טי חבר מכוכב אחר ?

24 יולי 2019, 14:18

Jack55 כתב:
arie85 כתב:
Jack55 כתב:
תומר ט כתב:מבין שיש כאלה שלא אוהבים את הדיווחים הללו, אבל זה לא גורף לכולם. לי אין בעיה עם זה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אז הנה - מקור מאוד אמין אמר לי שהיום ב14:00 דילייני יחתום.
עכשיו גם אני וגם אתה יודעים שזה לא נכון, אז מה כל אחד עכשיו יטריל ויפרסם מה שהוא רוצה?
אין בזה הרבה היגיון.

אבל יש אנשים שאוהבים את הפרסומים האלה
אז מגיע להם לקבל אותם

אבל זה פורום עם חוקים ולא אני ולא אתה מחליטים, כרמל רשמה היום שצריך להפסיק עם זה אז זה אומר שצריך להפסיק עם זה.

לכן הציעו לפתוח אשכול אחר לזה

24 יולי 2019, 14:29

זה שכרמל רשמה זה עדיין לא אומר שזה לא בסדר , אם מישהו חושב שייש לו משהו לספר שיספר אבל זה צריך להיות בתרד שמועות או משהו כזה , זה שהפכו את זה לאיזה מטרד או משהו בלתי נסבל זה מוגזם לדעתי , לא רוצים אל תקראו ואל תגיבו , זה לא שייש פה איזה כמה שמטרילים את הפורום לדעת , מספיק עם חוקי הברזל האלה כאילו מדובר באיזה פורום של השב'כ .

24 יולי 2019, 14:34

יש דיבורים ששלווין מאק מחליף את מייק ג'יימס.הייתם הולכים עליו למרות התאמה בעייתית עם סקוטי? אבל צמד התקפי מטורף

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk

24 יולי 2019, 14:37

Blondjam כתב:יש דיבורים ששלווין מאק מחליף את מייק ג'יימס.הייתם הולכים עליו למרות התאמה בעייתית עם סקוטי? אבל צמד התקפי מטורף

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk

הייתי שמח לראות פה את מאק, לא את ג'יימס

24 יולי 2019, 14:44

מייק ג'יימס שייך לסין מבחינה מנטאלית, חוסר האתגר המקצועי לא יפגע בו והוא בטח ישמח להרוויח כסף יפה.

24 יולי 2019, 15:22

האמת? לא. לא הייתי רוצה לראות פה את ג'יימס.

24 יולי 2019, 15:27

מקאדו 3 כתב:זה שכרמל רשמה זה עדיין לא אומר שזה לא בסדר , אם מישהו חושב שייש לו משהו לספר שיספר אבל זה צריך להיות בתרד שמועות או משהו כזה , זה שהפכו את זה לאיזה מטרד או משהו בלתי נסבל זה מוגזם לדעתי , לא רוצים אל תקראו ואל תגיבו , זה לא שייש פה איזה כמה שמטרילים את הפורום לדעת , מספיק עם חוקי הברזל האלה כאילו מדובר באיזה פורום של השב'כ .
שום דבר לא נוצר יש מאין, גם החוק שצריך לציין שמות לא נוצר בגלל גחמה

יש פה אנשים כמו אסף וקאנון שאולי לא הייתי קוראת להם אמינים (בעיניי לפחות) אבל הכוונה טובה
אנשים לקחו את זה צעד אחד קדימה ואפילו כל נאד של פרסו, הטרול הכי גדול ביקום, מקבל פה נוכחות על כל דבר שהוא מפרסם וקשור למכבי

לא כל אחד שרושם פה ''אני שמעתי ממקור בכיר'' הוא דמות רצויה פה
העונה הזאת מביאה הנה המון טרולים ותפקידנו כמנהלים לסנן את העניין, גם אם זה נראה לכם שרירותי וגם אם זה לא מתאים לכם תמיד
העונה הזאת מוציאה מהחורים את כל הטרולים וגורמת ליותר חיכוכים מכל דבר אחר אז כן, יהיה סינון במידת הצורך, והיום היה צורך

24 יולי 2019, 15:42

ת'רד השמועות שלכם, אם וכאשר ייפתח, ייפתח ע''י מנהל אחרי שכל המנהלים יסכימו לבית זונות הזה, לא כשאתם תחליטו (או כשהחלטתם יותר נכון) ובטח לא עם דרישה שיעזבו אתכם בגלל ''צדקנות יתר''

24 יולי 2019, 15:44

Holiday_Armadillo כתב:
מקאדו 3 כתב:זה שכרמל רשמה זה עדיין לא אומר שזה לא בסדר , אם מישהו חושב שייש לו משהו לספר שיספר אבל זה צריך להיות בתרד שמועות או משהו כזה , זה שהפכו את זה לאיזה מטרד או משהו בלתי נסבל זה מוגזם לדעתי , לא רוצים אל תקראו ואל תגיבו , זה לא שייש פה איזה כמה שמטרילים את הפורום לדעת , מספיק עם חוקי הברזל האלה כאילו מדובר באיזה פורום של השב'כ .
שום דבר לא נוצר יש מאין, גם החוק שצריך לציין שמות לא נוצר בגלל גחמה

יש פה אנשים כמו אסף וקאנון שאולי לא הייתי קוראת להם אמינים (בעיניי לפחות) אבל הכוונה טובה
אנשים לקחו את זה צעד אחד קדימה ואפילו כל נאד של פרסו, הטרול הכי גדול ביקום, מקבל פה נוכחות על כל דבר שהוא מפרסם וקשור למכבי

לא כל אחד שרושם פה ''אני שמעתי ממקור בכיר'' הוא דמות רצויה פה
העונה הזאת מביאה הנה המון טרולים ותפקידנו כמנהלים לסנן את העניין, גם אם זה נראה לכם שרירותי וגם אם זה לא מתאים לכם תמיד
העונה הזאת מוציאה מהחורים את כל הטרולים וגורמת ליותר חיכוכים מכל דבר אחר אז כן, יהיה סינון במידת הצורך, והיום היה צורך

פתחתי לשם כך ת'רד:
ממתוק ועד פרסו - מלפפוני פרא באמינות 100 ועד 0 בהתאמה.
הודעהעל ידי שמוליק » ד' יולי 24, 2019 12:40 pm

.....
הכניסה לת'רד על דעתכם בלבד, לא לבעלי לב חלש, מוכנים לאכול כל דמוי מלפפון שקיים.
ת'רד שכרמל ושות' יניחו לנו מצדקנות יתר ואפשר יהיה ליהנות מאסף ,קאנון, מרום ורבים טובים אחרים כמו גם טובים פחות.

לקח לך פחות מדקה להסיר אותו. מה קורה כאן?

24 יולי 2019, 15:48

אין פה שום איסור על קאנון ואסף מתוק, גם פארסו אף אחד לא דרש מכן להפסיק להביא הנה, תפסיקו כבר להתחרפן כבר כי פעם בשנה אומרים לכם ''לא'' למשהו
דובר על מקרה ספציפי שכבר דובר עליו בין המנהלים ואם העניין יחזור עם המשתמש הספציפי הזה או עם טרולים אחרים שיגיעו הנה מפורומים אחרים זה יעלה שוב
עד אז זה ת'רד המלפפונים היחידי, כמו בכל שנה
לא היה צורך בת'רד נפרד עד היום וגם השנה אין צורך, אתם רוצים בית זונות יש לכם בשביל זה את אינטרבאסקט ופורומים פירותיים אחרים

24 יולי 2019, 15:50

שמעו זה אחד הוויכוחים הכי מיותרים שראיתי.
לא צריך תרד לשמועות חסרות שחר וגם לא צריך למחוק פה הודעות למי שאומר שמקורב אמר לו כך או כך, יש כזה קטע שנקרא חופש הביטוי..
אם משהו כותב שיש לו מידע - תבחרו אם להאמין או לא פשוט.
וגם בוויכוח המיותר הזה ההנהלה של מכבי אשמה, שלא יהיה ספק.
יום טוב, אין סיכוי שכספי או רכז חותמים עד יום שישי..

24 יולי 2019, 15:50

cifkcv כתב:שמעו זה אחד הוויכוחים הכי מיותרים שראיתי.
לא צריך תרד לשמועות חסרות שחר וגם לא צריך למחוק פה הודעות למי שאומר שמקורב אמר לו כך או כך, יש כזה קטע שנקרא חופש הביטוי..

=))

24 יולי 2019, 15:54

MAHAR צייץ שסלדן חתום.

24 יולי 2019, 15:55

מעריכה את הדעה שלך ועדיין, אם בפורום שבו לא נמחקות הודעות על שמועות בכל מקרה נמחק משהו או מוזהר מישהו, אז תשאירו לנו את שיקול הדעת

מה שכן, אתה צודק לגמרי, זה מיותר וזה נפסק פה, הפעולות יהיו בהתאם בלי דיון כולל

24 יולי 2019, 15:56

שמוליק כתב:

MAHAR צייץ שסלדן חתום.

בדקתי. לא אמין. מסתבר ש MAHAR = MY ASS HAVE A RUMOR

24 יולי 2019, 16:07

Holiday_Armadillo כתב:
מעריכה את הדעה שלך ועדיין, אם בפורום שבו לא נמחקות הודעות על שמועות בכל מקרה נמחק משהו או מוזהר מישהו, אז תשאירו לנו את שיקול הדעת

תשמעי אני לא בעד ולא נגד תרד כזה , פשוט חייב להגיד שלפעמים התגובות פה לכל מיני כאלה שטוענים שיודעים משהו ממש מעליבות ועושות שיימינג לבן אדם , אם תבדקי תראי שגם קאנון ואסף מתוק חטפו פה השפלות על ימין ועל שמאל וזה שניים שטועים לפעמים וצודקים גם לפעמים אז בשביל למנוע את כל זה מה הבעיה אם יהיה תרד כזה וכל אחד יבחר למה ולמי להאמין ?

לפעמים ההיצמדות שלך לכל מיני חוקי ברזל נראית מוגזמת עד כדי כך שלפעמים נראה כאילו את פשוט נהנית מזה , סורי וייש לי הרבה כבוד והערכה אלייך , קחי את זה יותר בקלות זה פורום ספורט בסה'כ , לא פחות ולא יותר .

24 יולי 2019, 16:13

מקאדו 3 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תשמעי אני לא בעד ולא נגד תרד כזה , פשוט חייב להגיד שלפעמים התגובות פה לכל מיני כאלה שטוענים שיודעים משהו ממש מעליבות ועושות שיימינג לבן אדם , אם תבדקי תראי שגם קאנון ואסף מתוק חטפו פה השפלות על ימין ועל שמאל וזה שניים שטועים לפעמים וצודקים גם לפעמים אז בשביל למנוע את כל זה מה הבעיה אם יהיה תרד כזה וכל אחד יבחר למה ולמי להאמין ?

לפעמים ההיצמדות שלך לכל מיני חוקי ברזל נראית מוגזמת עד כדי כך שלפעמים נראה כאילו את פשוט נהנית מזה , סורי וייש לי הרבה כבוד והערכה אלייך , קחי את זה יותר בקלות זה פורום ספורט בסה'כ , לא פחות ולא יותר .
זה אולי הפורום הכי פחות מנוהל ביקום, אז שוב עם כל הכבוד לדעה שלך (ויש), אם כבר מתקבלת החלטה על משהו אז זה אומר שזה עבר את הגבול

אף אחד פה לא תמים, כולל אסף וקאנון שהתגרו לא מעט ואיימו לעזוב לא מעט (ולא עזבו, למרות בקשה למחוק את המשתמש)
אני מבטיחה לך ששום דבר שנאמר פה לא מגיע מטוב לב וחוסר אנוכיות טוטאלי, הכל אגואיסטי, כולל הרצון לטפיחה על השכם כשמשהו מתברר כנכון וכולל הרצון להטריל אתכם ולהוציא אתכם מאיזון
לך לא אכפת? סבבה, יש פה כאלה שכן ואם משהו מפר את האיזון (העדין גם ככה בתקופה שאנשים מאבדים את זה לחלוטין) אז טרולים יסוננו בהתאם
זה שאנשים מסויימים מוציאים את זה מפרופורציות זה בעיה שלהם

24 יולי 2019, 16:49

רגע אז זה אומר שMmm נחסם? לא נכון! למהההה?
ההודעות שלו זה הדבר הכי מצחיק בפורום!

24 יולי 2019, 16:57

SirCharles כתב:רגע אז זה אומר שMmm נחסם? לא נכון! למהההה?
ההודעות שלו זה הדבר הכי מצחיק בפורום!
ממש לא נחסם, אף אחד לא נחסם
נושא נעול