פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V4

26 יולי 2019, 12:25

צריך סגל רחב. העונה ארוכה יותר השנה. אבל אין ספק שבוודאות עמדה 4 חסרה אפילו עוד יותר מהגארד. בגארד יש בינוניות אולי אבל לפחות יש שחקנים. בעמדה 4 גם אין שחקנים. כספי יהיה נחמד אבל אין שם עוד מחליף, אבל בעצם גם בשנה שעברה זה היה ככה...

26 יולי 2019, 12:28

cannon כתב:צריך סגל רחב. העונה ארוכה יותר השנה. אבל אין ספק שבוודאות עמדה 4 חסרה אפילו עוד יותר מהגארד. בגארד יש בינוניות אולי אבל לפחות יש שחקנים. בעמדה 4 גם אין שחקנים. כספי יהיה נחמד אבל אין שם עוד מחליף, אבל בעצם גם בשנה שעברה זה היה ככה...

בדיוק, לכן בנוסף לרכז\גארד שיגיע צריך את כספי + 4/5 נוסף שיכניס עוד עומק לעמדות הפנים.
בעונה כזאת ארוכה צריך כמה שיותר אופציות מהספסל, ואפשר לראות את זה גם אצל שאר הקבוצות שאם אני לא טועה לרובם יש לפחות 13 שחקנים בסגל.

26 יולי 2019, 12:33

cannon כתב:צריך סגל רחב. העונה ארוכה יותר השנה. אבל אין ספק שבוודאות עמדה 4 חסרה אפילו עוד יותר מהגארד. בגארד יש בינוניות אולי אבל לפחות יש שחקנים. בעמדה 4 גם אין שחקנים. כספי יהיה נחמד אבל אין שם עוד מחליף, אבל בעצם גם בשנה שעברה זה היה ככה...

בלי קשר לסגל העונה, זה נאמר בכל תחילת שנה ובסופו של דבר הרוטציה מצטמצמת לשמונה שחקנים שהמאמן סומך עליהם, בגלל ששחקנים 9-14 פשוט גרועים. במקום שנגיע למצב כזה, שחלק מהשמונה הם גם שחקנים בינוניים, אני מעדיף שיהיו עשרה שהם גם יותר איכותיים. בליגה צריך לתת המון דקות לישראלים ולזרים המשלימים.

(כמובן שעכשיו זה כבר בדיעבד מאחר והבניה היתה ועודנה זוועתית גם הקיץ)

26 יולי 2019, 12:38

יש מצב שלמכבי הולך להיות הסגל הכי גרוע ביורוליג בעונה הבאה?

26 יולי 2019, 12:40

התנין 2 כתב:יש מצב שלמכבי הולך להיות הסגל הכי גרוע ביורוליג בעונה הבאה?

כן, וזו הסיבה שמייק ג'יימס חייב להיות פה. ולעזאזל ההתאמה לקבוצה, אין ברירה.

26 יולי 2019, 12:42

שכחנו לציין שסעיף היציאה של בלאק לNBA נגמר, סופית הוא שחקן שלנו (לפחות זה...)

26 יולי 2019, 12:43

Jack55 כתב:שכחנו לציין שסעיף היציאה של בלאק לNBA נגמר, סופית הוא שחקן שלנו (לפחות זה...)

לא מאמין ל one. נמתין להודעה מהמועדון

26 יולי 2019, 12:45

er79 כתב:
Jack55 כתב:שכחנו לציין שסעיף היציאה של בלאק לNBA נגמר, סופית הוא שחקן שלנו (לפחות זה...)

לא מאמין ל one. נמתין להודעה מהמועדון

ב1 לאוגוסט קבוצות הNBA לא יכולות להציע יותר חוזים, איך זה עובד?

26 יולי 2019, 12:46

לא חושב שהמועדון יוציא הודעה בקשר לבלאק.
אגב, ג'יימס של פנא היה שחקן הרבה יותר טוב בעייני, אחת הסיבות שהוא שיחק 25 דק בערב ולא 4000.
הבעיה שאני לא חושב שניתן לאלף אותו אצלנו, בצסקא למשל יכולים להשתמש בו טוב יותר.

26 יולי 2019, 12:49

אתם יותר מדי מושפעים מההופעה של השחקן הזה תחת מאמן איום ונורא כמו פיאניג'ני, שלא הוריד אותו מהמגרש וקרע לו את הצורה.
בפנאתינייקוס הוא היה לא פחות מענק, והוא באמת כזה - שחקן ענק. הלוואי שהיינו מביאים אותו, אם כי גם אני בספק לעניין ההתאמה שלו לווילבקין. אבל הוא כוכב יורוליג שלא תטעו, ומסינה עשה לדעתי טעות שהביא על פניו שחקן לא מוכח ברמות האלה.
נערך לאחרונה על ידי התנין 2 בתאריך 26 יולי 2019, 12:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

26 יולי 2019, 12:49

A.Parker כתב:

זה נאמר בכל תחילת שנה ובסופו של דבר הרוטציה מצטמצמת לשמונה שחקנים שהמאמן סומך עליהם, בגלל ששחקנים 9-14 פשוט גרועים. במקום שנגיע למצב כזה, שחלק מהשמונה הם גם שחקנים בינוניים, אני מעדיף שיהיו עשרה שהם גם יותר איכותיים. בליגה צריך לתת המון דקות לישראלים ולזרים המשלימים.

לא חושב שהעונה מצמצמים ל 8 היו 10 שחקנים העונה
טיוס, בלאק, אובראיינט, כהן, דיברתלומאו, קיין, רול, זוסמן, ווילבקין, קלויארו.

אלו 10 שחקנים משמעותיים.
וזה שניטרלתי את פארגו שהיה שם בחלק מהעונה עד הפציעה.

אתה חייב לקחת בחשבון שחלק מהעונה הארוכה יש פציעות, בעיות משמעת, ירידה בכושר ואירועים לא צפויים..
לכן הרוטציה של ה 9-10 שחקנים משתנה.
תראה כמה היה קשה להתמודד עם רוטציה של 10 בלי פארגו וכמה היה קשה להביא מחליף.

צריך גם איכות מסויימת (לדעתי היה חסרה העונה האיכות שציפינו מווילבקין ועוד פורוורד טוב הגנתית והיינו במקום אחר)

אבל גם צריך עומק כמו שהיה העונה

26 יולי 2019, 12:52

התנין 2 כתב:אתם יותר מדי מושפעים מההופעה של השחקן הזה תחת מאמן איום ונורא כמו פיאניג'ני, שלא הוריד אותו מהמגרש וקרע לו את הצורה.
בפנאתינייקוס הוא היה לא פחות מענק, והוא באמת כזה - שחקן ענק. הלוואי שהיינו מביאים אותו, אם כי גם אני בספק לעניין ההתאמה שלו לווילבקין. אבל הוא כוכב יורוליג שלא תטעו, ומסינה עשה לדעתי טעות שהביא על פניו שחקן לא מוכח ברמות האלה.

ההתבטאויות של גיימס בטוויטר מוכיחות אחרת..
שחקן כשרוני אבל כנראה חרא אישיות.

לומר על ההנהלות שכולם שקרנים ושלא יצפו משחקן לוותר על כסף זה אולי נכון אבל די מטומטם ומתריס

26 יולי 2019, 12:58

מה הבעיה? לא יזיק לנו איזה מאדרפאקר בקבוצה.
זה באמת מה שמעיד עליו כסרטן קבוצתי?
בפנאתינייקוס מתים עליו ומאוד רצו להשאיר אותו, אך לא הצליחו לעמוד בדרישות שלו. בינתיים הוא היה בורג חשוב בשתי קבוצות אדירות בבסקוניה ובפנאתינייקוס, ונפילה אחת במילאנו - שלא היתה מנצחת 8 משחקים העונה בלעדיו - לא תאפיל על כמה שהוא שחקן ענק.
נערך לאחרונה על ידי התנין 2 בתאריך 26 יולי 2019, 13:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.

26 יולי 2019, 13:03

yellowaura כתב:
התנין 2 כתב:אתם יותר מדי מושפעים מההופעה של השחקן הזה תחת מאמן איום ונורא כמו פיאניג'ני, שלא הוריד אותו מהמגרש וקרע לו את הצורה.

ההתבטאויות של גיימס בטוויטר מוכיחות אחרת..
שחקן כשרוני אבל כנראה חרא אישיות.

לומר על ההנהלות שכולם שקרנים ושלא יצפו משחקן לוותר על כסף זה אולי נכון אבל די מטומטם ומתריס

אני מאחרוני הסנגורים על ג'יימס, אבל אם היו מציעים לך הצעה עלובה כמו שהנהלת מכבי אוהבת לעשות. היית בא לשחק?
אני לא אוהב את זה ששחקנים עונים ככה בחופשיות לאוהדים בטוויטר אבל זה כבר נושא אחר.

26 יולי 2019, 13:09

אני הייתי יותר מגדיר את זה ככה :
1. ג'יימס, וולטרס
2. ווילבקין, בראיינט, דיבה
3. זוסמן, קלויארו, אבדיה
4. כספי, הרווי, כהן, אלכסנדר
5. בלאק, האנטר
*נגיד וככה יראה הסגל שלנו - 14 שחקנים (6 ישראלים ו8 זרים), זה הסגל הכי רחב שאפשר לעשות פה מבחינת כמות שחקנים, והשמות החדשים שהבאתי זה סתם שמות שהוזכרו לאחרונה בקשר למכבי, הם לא רלוונטים להסבר אלא רק לדוגמה.

השחקנים המרכזיים והמובילים בקבוצה יהיו - גיימס, ווילבקין, בלאק וכספי.
כבר בסיטואציה כזאת יהיו 10 שחקנים שישחקו מינימום 10 דקות כל משחק במסגרת היורוליג יהיו - ג'יימס, וולטרס, ווילבקין, בראיינט, כספי, בלאק, האנטר, זוסמן, קלויארו והרווי. (בנוסף כמובן ל4 אחרים על הספסל שיקבלו גם כמות דקות קטנה)
10 שחקנים זאת רוטציה נחמדה אבל לא מספיקה בעיניי, וזה שיש לך מהספסל עוד 4 שחקנים עם תעודות זהות ישראלית שיכולים להביא תרומה סבירה במשחקי יורוליג זה תמיד נהדר.

עכשיו מה נעשה במצב שמייק ג'יימס והרווי נפצעו ויעדרו מ2 מחזורים ברציפות? (ודברים כאלה יקרו בעונה הבאה, יהיו משחקים ש2 ואפילו 3 שחקנים לא ישחקו עקב סיבה כלשהי).
נצטרך להכניס 2 שחקנים "חדשים" אל תוך הרוטציה של העשר, וכל אחד מהארבעה שיש לך על הספסל לגמרי יכולים להתמודד כשחקנים מספר 9 ו10 ברוטציה, אולי לא בשביל 10+ דק' למשחק, אבל ל5-7 דק' לגמרי.
או מה יהיה בסיטואציה ש2 שחקנים מתוך ה10 הקבועים ברוטציה יעברו פציעה ויעדרו מ3-4 מחזורים? או שפתאום יש משחק שוולטרס\בראיינט הם נזק טהור ולא פוגעים בכלום.

לכן תמיד אבל תמיד טוב שיש אופציות מהספסל שיכולות לעזור בעת צרה וברגעים בעייתיים, ככה לא יהיו משחקים בהם מכבי תצטרך לסחוט שחקנים עם 30+ דק' למשחק או להסתדר עם כמות נמוכה של שחקנים ברוטציה.
אי אפשר להמר וללכת על סגל קצר, כי פציעות יהיו כמו בכל עונה וכולנו לא יודעים אם הן יהיו חמורות או לא חמורות, אבל מה שכולנו יודעים שיהיו משחקים ששחקנים מובילים לא ישחקו בהם, ונצטרך אופציות ועזרה מהספסל.

26 יולי 2019, 13:21

yellowaura כתב:
A.Parker כתב:

זה נאמר בכל תחילת שנה ובסופו של דבר הרוטציה מצטמצמת לשמונה שחקנים שהמאמן סומך עליהם, בגלל ששחקנים 9-14 פשוט גרועים. במקום שנגיע למצב כזה, שחלק מהשמונה הם גם שחקנים בינוניים, אני מעדיף שיהיו עשרה שהם גם יותר איכותיים. בליגה צריך לתת המון דקות לישראלים ולזרים המשלימים.

לא חושב שהעונה מצמצמים ל 8 היו 10 שחקנים העונה
טיוס, בלאק, אובראיינט, כהן, דיברתלומאו, קיין, רול, זוסמן, ווילבקין, קלויארו.

אלו 10 שחקנים משמעותיים.
וזה שניטרלתי את פארגו שהיה שם בחלק מהעונה עד הפציעה.

אתה חייב לקחת בחשבון שחלק מהעונה הארוכה יש פציעות, בעיות משמעת, ירידה בכושר ואירועים לא צפויים..
לכן הרוטציה של ה 9-10 שחקנים משתנה.
תראה כמה היה קשה להתמודד עם רוטציה של 10 בלי פארגו וכמה היה קשה להביא מחליף.

צריך גם איכות מסויימת (לדעתי היה חסרה העונה האיכות שציפינו מווילבקין ועוד פורוורד טוב הגנתית והיינו במקום אחר)

אבל גם צריך עומק כמו שהיה העונה

דיבה וכהן לא ממש שחקני רוטציה לגיטימיים, יותר פשרות של סתימת חורים. בסגל האידיאלי שאני מציע הם גם יהיו במעמד הזה, רק כשחקנים 10-11 ברוטציה. כשאני מדבר על עשרה שחקנים, אני מתכוון לעשרה שחקנים איכותיים שכל אחד מהם שווה דקות לא מעטות ביורוליג, וכאלה שיכולים לשחק בכמה עמדות ולכפות על אחרים במקרה של פציעות או יכולת רעה. במידה והיית צסק"א או ריאל היית יכול לבנות גם על 15 שחקנים כאלה, רק שזה לא קורה ואותם שחקנים 10-14 הם בינוניים מאוד עד שהם נמחקים כמעט מהרוטציה.
לא עדיף להקדים תרופה למכה ולהחתים מראש 1-2 פחות שחקנים ובתמורה לקבל, דווקא בניגוד להגיון, רוטציה יותר רחבה והרבה יותר איכותית?

לצורך העניין, סגל שהייתי שמח לראות:
1. דילייני (או גארד מוביל אחר, הייתי שמח לקארוסו במידה והיה רלוונטי), סיבה/וולדן
2. ווילבקין, הולינס, דיבה
3. פורוורד איכותי, זוסמן, אבדיה
4. כספי, אובריינט/קווינסי אייסי, כהן
5. בלאק, איון

26 יולי 2019, 13:32

יומיים לקח לכם לחזור לספקולציות בת'רד המלפפונים?

26 יולי 2019, 13:54

Holiday_Armadillo כתב:יומיים לקח לכם לחזור לספקולציות בת'רד המלפפונים?

חחחחחח
ועוד עם שחקנים שכבר חתומים בקבוצות אחרות..

26 יולי 2019, 15:05

תכלס אם זאת השלישייה שמעוניינת בו, רוב הסיכויים שאנחנו נראה פה את ג'יימס, לא נראלי שולנסיה ובאסקוניה לא ישלמו מעל מיליון וחצי, וברור לכולנו שברגע שיש הזדמנות להביא אותו פדרמן יקפוץ עלייה בלי לחשוב פעמיים, מבחינתו זה שם גדול ולא מעניין ההתאמה לקבוצה.
Maccabi Tel Aviv, Baskonia and Valencia are interested in case of Mike James, sources told us.

26 יולי 2019, 15:18

במידה והוא מגיע.

אני חושב שחייבים פשוט חייבים להביא עוד שחקן שיכול לשמור על עמדות מרובות . ולחפות מאחורה

קווין הארבי זה באמת שם טוב .

דרך אגב , לא בטוח כמה הוא יגיע לפה .. זו הקבוצה של וילבקין

אם הוא מגיע אוטומטית זו הקבוצה של גיימס

עוד משהו , אני לא רואה איך מכבי שמים 3 זרים בחוץ בליגה כל משחק.
נושא נעול