29 יולי 2019, 18:03
גל גל כתב:MTA2311 כתב:זאת ממש לא תהיה "קבוצה מפוצצת בכשרון התקפי"
זאת תהיה קבוצה עם שני גארדים עם יכולות התקפיות גבוהות, אבל עם התאמה גרועה מאוד אחד לשני+ מעט מאוד כישרון בשאר העמדות. גם אם כספי חותם, זה לא שחקן "מפוצץ בכשרון התקפי"
וילבקין גיימס ובראיינט אלו שלושה שהפוטנציאל ההתקפי שלהם הוא בשמיים
גם וולטרס לא פראייר, כנל כספי אם יגיע
אני מסכים גם שיש כשרון מועט בשאר העמדות ובעיה של התאמה.
זה הבעיה שאתה מחתים את הרכז אחרון
אם היו מתחילים מהרכז היית יודע להביא שחקנים לדוגמא יותר הגנתיים.
29 יולי 2019, 18:04
Mitelka כתב:מייק ג'יימס? ההוא שמציין כל דבר? שעונה לאוהדים לכל פיפס? שכל דבר קטן שמעצבן אותו רושם עליו ציוץ?
ספויילר:
מכבי מפסידה לירושלים בארינה ב20 הרפש במשחק ליגה גנרי ----> ציוץ מיואש של ג'יימס--->>> קללות מאוהדי מכבי ---> עוד ציוץ של רפש כלפי אוהדי מכבי --->> שיחות עם ניקולה --->> בדיקת סמים מאולתרת...
השחקן שלא שומר כלום בבטן והוא גאנר פרוע לקבוצה הכי לחוצה ביבשת שכל הפסד קטן מוציא אותה מהכלים.
ספרו לי עוד כמה ג'יימס מתאים לקבוצה הזו.
29 יולי 2019, 18:06
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:מייק ג'יימס? ההוא שמציין כל דבר? שעונה לאוהדים לכל פיפס? שכל דבר קטן שמעצבן אותו רושם עליו ציוץ?
ספויילר:
מכבי מפסידה לירושלים בארינה ב20 הרפש במשחק ליגה גנרי ----> ציוץ מיואש של ג'יימס--->>> קללות מאוהדי מכבי ---> עוד ציוץ של רפש כלפי אוהדי מכבי --->> שיחות עם ניקולה --->> בדיקת סמים מאולתרת...
השחקן שלא שומר כלום בבטן והוא גאנר פרוע לקבוצה הכי לחוצה ביבשת שכל הפסד קטן מוציא אותה מהכלים.
לא חושב שיש פה משתמש אחד שיגיד לך שג'יימס מתאים לקבוצה הזאת. אבל מודה שכבר לא קורא כל תגובה באדיקות יתר.
29 יולי 2019, 18:10
29 יולי 2019, 18:16
A.Parker כתב:זאת ממש לא תהיה קבוצה מפוצצת בכישרון, פשוט כזאת שהכישרון בה (שבסך הכללי ממש לא מרשים) מרוכז אצל הגארדים. בכל מקרה, איזון זה שם המשחק, ומכבי נופלת חזק בתחום הזה.
29 יולי 2019, 18:17
Blondjam כתב:אני מבין שמבחינת מצבת הגבוהים אנחנו מסודרים.האנטר ובלאק מספיק לעונה כזו אינטנסיבית.אה שכחתי יש את ג'ק המרטש.חייבים גבוה נוסף שיכול לתת דק ב5Jack55 כתב:cifkcv כתב:גל גל כתב:טוב
אם גיימס יגיע נצטרך לקבל קבוצת התקפה קטלנית
פחות אבל בצד ההגנתי
נהיה חייבים להביא זר שמיני - מפלצת הגנתית, עדיפות שלי לג'סטין אנדרסון בגלל שהוא יכול לשחק 2-4. יהיה לנו חור בגארדים ובגבוהים, הוא מכסה הכי הרבה שנוכל להביא.
אגב, ממה שהסוכן שלו אמר אני ממש לא בטוח שהוא סגור במכבי...
קלויארו יזוז ל4 יחד עם כספי ויהיו חייבים להביא שחקן לעמדה 3 שבאמת יהיה מפלצת הגנתית.
זה בגדר חובה במקרה שג׳יימס חותם.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
29 יולי 2019, 18:23
felix_r כתב:A.Parker כתב:זאת ממש לא תהיה קבוצה מפוצצת בכישרון, פשוט כזאת שהכישרון בה (שבסך הכללי ממש לא מרשים) מרוכז אצל הגארדים. בכל מקרה, איזון זה שם המשחק, ומכבי נופלת חזק בתחום הזה.
יותר חשוב כמות הכישרון ופחות חשוב איפה הוא מרוכז.
אצל צסקא העונה כל הכישרון היה מרוכז בקו האחורי. אבל היה הרבה כישרון, אז זה הספיק לזכות ביורוליג.
29 יולי 2019, 18:28
A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:זאת ממש לא תהיה קבוצה מפוצצת בכישרון, פשוט כזאת שהכישרון בה (שבסך הכללי ממש לא מרשים) מרוכז אצל הגארדים. בכל מקרה, איזון זה שם המשחק, ומכבי נופלת חזק בתחום הזה.
אצל צסקא העונה כל הכישרון היה מרוכז בקו האחורי. אבל היה הרבה כישרון, אז זה הספיק לזכות ביורוליג.
ובגלל זה כתבתי שגם רמת הכישרון ממש לא מרשימה
29 יולי 2019, 18:37
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:מייק ג'יימס? ההוא שמציין כל דבר? שעונה לאוהדים לכל פיפס? שכל דבר קטן שמעצבן אותו רושם עליו ציוץ?
ספויילר:
לא חושב שיש פה משתמש אחד שיגיד לך שג'יימס מתאים לקבוצה הזאת. אבל מודה שכבר לא קורא כל תגובה באדיקות יתר.
29 יולי 2019, 18:37
29 יולי 2019, 18:46
גל גל כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:זאת ממש לא תהיה קבוצה מפוצצת בכישרון, פשוט כזאת שהכישרון בה (שבסך הכללי ממש לא מרשים) מרוכז אצל הגארדים. בכל מקרה, איזון זה שם המשחק, ומכבי נופלת חזק בתחום הזה.
ובגלל זה כתבתי שגם רמת הכישרון ממש לא מרשימה
לגבי כמות הכשרון אני ממש לא מסכים
בלאק אחד הסנטרים היותר מרשימים ביורוליג
גיימס
ווילבקין
כספי ?
ועוד שחקנים עם פוטנציאל להתקדם ברמה הזאת
אבדיה ?
בראיינט ?
כשרון יש
התאמה אחד לשני אין
29 יולי 2019, 18:47
29 יולי 2019, 18:48
29 יולי 2019, 18:51
ובאשמת מי? מי נכנס לאוגוסט עם החתמות של 3 שחקנים מחליפים?גל גל כתב:סבבה
ומה אתם חושבים שמבחינת כשרון מכבי תביא מישהו יותר כשרוני מגיימס ?
רוב הסגל כבר סגור
אתם כבר מדברים על התאמה של אחד לשני
מבחינת כשרון ? מכבי לא יכולים להביא יותר מגיימס וכספי
29 יולי 2019, 18:54
Holiday_Armadillo כתב:ובאשמת מי? מי נכנס לאוגוסט עם החתמות של 3 שחקנים מחליפים?גל גל כתב:סבבה
רוב הסגל כבר סגור
29 יולי 2019, 18:56
29 יולי 2019, 18:57
Holiday_Armadillo כתב:ובאשמת מי? מי נכנס לאוגוסט עם החתמות של 3 שחקנים מחליפים?גל גל כתב:סבבה
רוב הסגל כבר סגור
29 יולי 2019, 18:59
29 יולי 2019, 19:01
בלאק אחד הסנטרים היותר מרשימים ביורוליג
29 יולי 2019, 19:01
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:ובאשמת מי? מי נכנס לאוגוסט עם החתמות של 3 שחקנים מחליפים?גל גל כתב:סבבה
רוב הסגל כבר סגור
אוקי
אבל זה מה יש
מה אפשר לעשות ?
חסרים כרגע 2-3 שחקנים
ויש בעיה בנוגע לרישום של הזרים כרגע
מפה איך עובדים ? מה עושים ?
אתם מדברים כאילו העונה גמורה