30 יולי 2019, 13:41
קובי כתב:אני באמת לא מבין למה אנשים כ"כ מופתעים פה ולא מבינים מה ולמה ואיך זה קורה.
מכבי ב-12 שנה האחרונות לא מצליחה להתמודד עם מועדונים דרג א-ב באירופה על שחקנים, והיוקרה שלה הולכת ומתדרדרת עם השנים, מסיבות שונות.
אין לה חוסן מול מנהלת הליגה, אין לה חוסן מול איגוד השחקנים הפאקינ' ישראלי, והילד שפעם הקפיץ וחלם לשחק רק במכבי לא קיימת. הקבוצה של המדינה הפכה לשנואה של המדינה.
עסקנים שפעם היו מנסים לעשות דילגיטמציה וחוטפים בראש, מצליחים לנצח ולשסות במכבי פעם אחר פעם.
גם שחקנים דרג 1-2 באירופה רואים ומבינים את זה. זה לא שפעם למכבי היה יותר כסף ועכשיו הרבה פחות, אבל הפער הולך וגדל, המבנה של ליגת היורוליג החדשה מקשה עוד יותר להצליח, ואם פעם למכבי לפחות היה את היכולת לשמר שחקנים שכבר חתומים אצלה, באמצעות חלוקת מניות של בעלים (שכחתי את שמו), יחס אישי VIP ובנק שחור (מוני), או אפילו מדיי פעם הכנסה עמוקה של היד לכיס (רענן כץ), אז היום אין לא את זה ולא את זה, ושחקנים פשוט ממשיכים לתחנה הבאה, כשמכבי היא רק קרש קפיצה עבורם.
אדי ההצלחה ההסטורית ממשיכים להתאדות עם השנים. המשך דישדוש בליגת היורוליג, שהולכת ומתחזקת רק תאדה אותם מהר יותר.
אימפריות נופלות לאט, אבל נופלות.
30 יולי 2019, 13:41
cifkcv כתב:תודה שפישטת לי את זה כבודו.
בקיצור אתה מדבר מדעתך ובדיעבד ולא מידיעה אז?
גם כספי לא חתום פה עדין, זה שמכבי לא רוצה להוציא עוד כסף זה לא אומר שאין את הכסף הזה. שימשיכו ככה ונראה לאן נגיע.
רק לפני שבועיים כתבת שמכבי 'מכינה הצעה ענקית לדילייני', מה קרה אז שיש כסף? זה היה גם אחרי שהאטנר חתם(שהוא עם השכר הכי גבוה שהגיע בקיץ עד כה).
לא השתנה שום דבר, הם יכולים ל'הציע הצעה ענקית גם לג'יימס'. אם מקצועית לא רוצים אותו פה זה משהו אחר ומובן לחלוטין.
30 יולי 2019, 13:47
Jack55 כתב:tuphr כתב:איך אפשר לדבר על כישלון כשאתם עדיין לא יודעים מי הרכז שיחתום?
וגם אם יחתום רכז שלדעתכם לא מתאים... איך אפשר להכריז על כישלון עוד לפני ששוחק המשחק הראשון?!
משגע אותי הפסימיות הזו.
כישלון בנוגע להחתמת רכז מהשורה הראשונה של אירופה כמו שבמכבי כינו את זה, במיוחד בגלל שלדעתי זה היה הקיץ עם הכי הרבה רכזים איכותיים פנויים בעשור האחרון.
אף אחד לא דיבר על כישלון של הסגל או של העונה (כאילו לפחות אני), אלא כישלון של המטרות שמכבי הציבו לעצמן בקיץ הזה.
30 יולי 2019, 14:01
אדם כתב:cifkcv כתב:תודה שפישטת לי את זה כבודו.
בקיצור אתה מדבר מדעתך ובדיעבד ולא מידיעה אז?
גם כספי לא חתום פה עדין, זה שמכבי לא רוצה להוציא עוד כסף זה לא אומר שאין את הכסף הזה. שימשיכו ככה ונראה לאן נגיע.
רק לפני שבועיים כתבת שמכבי 'מכינה הצעה ענקית לדילייני', מה קרה אז שיש כסף? זה היה גם אחרי שהאטנר חתם(שהוא עם השכר הכי גבוה שהגיע בקיץ עד כה).
לא השתנה שום דבר, הם יכולים ל'הציע הצעה ענקית גם לג'יימס'. אם מקצועית לא רוצים אותו פה זה משהו אחר ומובן לחלוטין.
תמיד בדיעבד אם כתיבה מנוסחת ודחיפת מידע נוסף להראות כאילו בסוד הענינים כמו הניסיון פה לגבי ארון גקסון .
בגלל זה כתבתי שמחק את עצמו מבחינתי אתה לא יכול לפמפם קיץ שלם ולהגיד שמכבי על סף סגירה אם תאודוסיץ בכמעט 2 מליון ואז פתאום לא מציעים סכומים כאלו,הצעת ענק לדיליני אבל לגימס לא.
גם אף פעם הוא לא עונה ישר לשאלות אלא מתחמק ועונה למה שנוח לו ועונה תשובה שמתאימה לו ולמה שרוצה להכתיב.
תשאל אותו שוב מה קשור ארון גקסון לפה שמכבי בכלל לא רצתה,תשאל אותו אם יש והכינו הצעה לדיליני או לא ואם היו על סף סגירה ודיבור אם תאודוסיץ על הסגל השחקנים ובקשות מצידו.
אני בטוח שאם תהיה אפשרות גם כספי וגם אחד מהשמות הללו יהיה פה.
30 יולי 2019, 14:18
tuphr כתב:Jack55 כתב:tuphr כתב:איך אפשר לדבר על כישלון כשאתם עדיין לא יודעים מי הרכז שיחתום?
וגם אם יחתום רכז שלדעתכם לא מתאים... איך אפשר להכריז על כישלון עוד לפני ששוחק המשחק הראשון?!
משגע אותי הפסימיות הזו.
כישלון בנוגע להחתמת רכז מהשורה הראשונה של אירופה כמו שבמכבי כינו את זה, במיוחד בגלל שלדעתי זה היה הקיץ עם הכי הרבה רכזים איכותיים פנויים בעשור האחרון.
אף אחד לא דיבר על כישלון של הסגל או של העונה (כאילו לפחות אני), אלא כישלון של המטרות שמכבי הציבו לעצמן בקיץ הזה.
ובכל זאת הקיץ עדיין לא הסתיים.
לא יודע... כנראה אני נאיבי אבל אם באמת המילה האחרונה היא של ספרופולוס צריך לתת טיפה יותר קרדיט למי שמתעסק בנושאי הרכש.
(וכן, אין ספק שמכבי הרוויחו את הזלזול בהם ביושר)
עדיין יש בי תקוה שהתגובה להחתמה של הרכז תיהיה מסוג של "החתמנה מעניינת, מתחת לרדאר".
30 יולי 2019, 14:43
30 יולי 2019, 14:46
30 יולי 2019, 14:47
30 יולי 2019, 14:48
30 יולי 2019, 14:50
30 יולי 2019, 14:54
30 יולי 2019, 14:58
30 יולי 2019, 15:00
30 יולי 2019, 15:01
30 יולי 2019, 15:01
Jack55 כתב:אייסי זה שם מאוד מעניין, כנראה תוכנית גיבוי לכספי
30 יולי 2019, 15:04
גל גל כתב:Jack55 כתב:אייסי זה שם מאוד מעניין, כנראה תוכנית גיבוי לכספי
לפי מה שרשום זה בנוסף לכספי.
30 יולי 2019, 15:06
Jack55 כתב:גל גל כתב:Jack55 כתב:אייסי זה שם מאוד מעניין, כנראה תוכנית גיבוי לכספי
לפי מה שרשום זה בנוסף לכספי.
אם אייסי יגיע בנוסף לכספי בקו הקדמי זה יהיה מדהים, לדעתי עם שניהם ביחד יהיה לנו את אחד הקווים הקדמיים הכי טובים ביורוליג.
30 יולי 2019, 15:11
30 יולי 2019, 15:13
cannon כתב:הדיבור עם אייסי רציני מאוד ויש משא ומתן...
30 יולי 2019, 15:15