המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarin150 כתב:לפי מקורות שלי מכבי העלתה את תקציב השחקנים ל12 מיליון דולר ברוטו
עליה של 2 מיליון דולר מהעונה שעברה .
מאיפה הכסף ? כנראה שנגמרו הפיצויים לשחקנים שמכבי שיחררה ולנבן ספאחיה.
מקאדו 3 כתב:רק שלא יחזירו מחוסר ברירה את פארגו
לדעתי מכבי הולכת על אייסי כהחתמה הגדולה של הקיץ. וולטרס יהיה הרכז הפותח ויחפשו שחקן על התפר בין הג'י ליג ו NBARampel כתב:אכן דיברו פה הרבה על קווינסי אייסי גם בקיץ שעבר. אחרי טיילר האניקאט ז"ל, הוא היה השחקן שאני אישית מאוד רציתי לעמדה 3 (כן, הוא קומבו פורוורד והוא יגיע לעמדה 3, כספי עדיין ישאר 4). אבל צר לי, אני לא רואה פה 8 זרים כשאפשר להלביש רק כ-60% אחוז מהם במסגרת המקומית. לכן אם הוא יגיע הוא יהיה אחלה שחקן שמשלים טוב את המחסור בפיזיות ואתלטיות בעמדות הפורוורד, אבל כנראה שזה יהיה על חשבון אותו רכז פותח.
אז על מה מכבי תלך? רכז טוב מוולטרס? אייסי כחיזוק לא רע לעמדות הפורוורד (ואגב, לא לקו הקדמי, עדיין רלוונטי לאחל הצלחה לטאריק בלאק ואולי אפילו לג'ייק כהן במשימות מול הנפילים)? או שצפצוף על הרוטציה ונגלה שהבכי על סגלים שונים הוא בכי ריק?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
שמואל1 כתב:קווינסי אייסי שחקן ענק לאירופה. אם הוא מגיע, אני מוכן להתפשר על פליט NBA בעמדת הרכז במקום מייק ג'יימס.
מה שאני חושש אבל, זה שבגלל ההחתמה הגדולה של אייסי, מכבי תרשה לעצמה לרמות בעמדת הרכז, ולקדם את וולטרס לעמדת הרכז המוביל.
למכבי יהיה אומנם יהיה קו קדמי אדיר, אבל קו אחורי בעייתי מאוד. וכידוע כדורסל זה משחק של גארדים.
0ved1212 כתב:גם אני חושב כך
יגידו שחיפשו רכז זר ולא מצאו משהו שתואם לציפיות של המאמן
ואת אייסי וכספי יביאו כשמות גדולים
אני לא רואה מצב שמכבי מביאים חוץ מאייסי עוד רכז כי אז 8 זרים מה שאומר כל משחק ליגה 3 זרים יושבים בחוץ לא בריא בכלל
שמואל1 כתב:לדעתי מכבי הולכת על אייסי כהחתמה הגדולה של הקיץ. וולטרס יהיה הרכז הפותח ויחפשו שחקן על התפר בין הג'י ליג ו NBARampel כתב:אכן דיברו פה הרבה על קווינסי אייסי גם בקיץ שעבר. אחרי טיילר האניקאט ז"ל, הוא היה השחקן שאני אישית מאוד רציתי לעמדה 3 (כן, הוא קומבו פורוורד והוא יגיע לעמדה 3, כספי עדיין ישאר 4). אבל צר לי, אני לא רואה פה 8 זרים כשאפשר להלביש רק כ-60% אחוז מהם במסגרת המקומית. לכן אם הוא יגיע הוא יהיה אחלה שחקן שמשלים טוב את המחסור בפיזיות ואתלטיות בעמדות הפורוורד, אבל כנראה שזה יהיה על חשבון אותו רכז פותח.
אז על מה מכבי תלך? רכז טוב מוולטרס? אייסי כחיזוק לא רע לעמדות הפורוורד (ואגב, לא לקו הקדמי, עדיין רלוונטי לאחל הצלחה לטאריק בלאק ואולי אפילו לג'ייק כהן במשימות מול הנפילים)? או שצפצוף על הרוטציה ונגלה שהבכי על סגלים שונים הוא בכי ריק?
מלבד כספי ואייסי, צפויים הצהובים לחזק גם את עמדת הגארד בזר נוסף ובכך להשלים את מלאכת הרכבת הסגל.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:לדעתי מכבי הולכת על אייסי כהחתמה הגדולה של הקיץ. וולטרס יהיה הרכז הפותח ויחפשו שחקן על התפר בין הג'י ליג ו NBARampel כתב:אכן דיברו פה הרבה על קווינסי אייסי גם בקיץ שעבר. אחרי טיילר האניקאט ז"ל, הוא היה השחקן שאני אישית מאוד רציתי לעמדה 3 (כן, הוא קומבו פורוורד והוא יגיע לעמדה 3, כספי עדיין ישאר 4). אבל צר לי, אני לא רואה פה 8 זרים כשאפשר להלביש רק כ-60% אחוז מהם במסגרת המקומית. לכן אם הוא יגיע הוא יהיה אחלה שחקן שמשלים טוב את המחסור בפיזיות ואתלטיות בעמדות הפורוורד, אבל כנראה שזה יהיה על חשבון אותו רכז פותח.
אם החמישייה תכלול את ווילבקין, אייסי ובלאק, אז וולטרס הוא בהחלט פיט טוב לידם. הבעיה היא שלמכבי חסר רכז טופ. אם וולטרס יצליח לשדרג את עצמו לכזה, אז עדיין חסר לנו רכז בק-אפ.
וכמובן גם 3 וורסטילי. שוב, אולי בראיינט יוכל לעשות קפיצת מדרגה מקצועית ופתאום להפוך להיות שחקן יורוליג לגיטימי, אבל זה סיכון גדול.
ההימורים האלה מאוד תמוהים ומסוכנים...
Blondjam כתב:הידיעה בוואלה היא בולשיט אחד גדול ללא שום ביסוס.כספי לא ילך למחנות ולא יתן למכבי לחכות לו גם את כל חודש אוגוסט.עוד יומיים סבלנןתגל גל כתב:אם כספי בסוף לא יחתום פה מעניין מה מכבי יעשו
יצטרכו להביא ישראלי אחד לפחות.
ועוד זר
ללא כספי אנחנו עם 4 ישראלים בלבד. ועם חוסר בשחקן זר בעמדה 4
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Jack55 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:לדעתי מכבי הולכת על אייסי כהחתמה הגדולה של הקיץ. וולטרס יהיה הרכז הפותח ויחפשו שחקן על התפר בין הג'י ליג ו NBARampel כתב:אכן דיברו פה הרבה על קווינסי אייסי גם בקיץ שעבר. אחרי טיילר האניקאט ז"ל, הוא היה השחקן שאני אישית מאוד רציתי לעמדה 3 (כן, הוא קומבו פורוורד והוא יגיע לעמדה 3, כספי עדיין ישאר 4). אבל צר לי, אני לא רואה פה 8 זרים כשאפשר להלביש רק כ-60% אחוז מהם במסגרת המקומית. לכן אם הוא יגיע הוא יהיה אחלה שחקן שמשלים טוב את המחסור בפיזיות ואתלטיות בעמדות הפורוורד, אבל כנראה שזה יהיה על חשבון אותו רכז פותח.
אם החמישייה תכלול את ווילבקין, אייסי ובלאק, אז וולטרס הוא בהחלט פיט טוב לידם. הבעיה היא שלמכבי חסר רכז טופ. אם וולטרס יצליח לשדרג את עצמו לכזה, אז עדיין חסר לנו רכז בק-אפ.
וכמובן גם 3 וורסטילי. שוב, אולי בראיינט יוכל לעשות קפיצת מדרגה מקצועית ופתאום להפוך להיות שחקן יורוליג לגיטימי, אבל זה סיכון גדול.
אני חושב שלא צריך להיות "חזירים", אם בנוסף לכספי מביאים שדרוג לקו הקדמי כמו אייסי (וכן הוא חתיכת שדרוג) אני חושב שאפשר להתפשר על רכז סביר שיביא את מה שצריך (ניהול משחק והגנה) ולא איזה שם או סטאר.
לדעתי אייסי הוא שחקן של מיליון (ואם לא אז לפחות 800K) וכמובן גם כספי, אז צריך גם להתחשב בתקציב.
אפשר לנסות לפגוע בפליט NBA נחמד או להמשיך את המו"מ עם גראנט ולסגור על שכר שיראה מתאים לשני הצדדים, אבל מבחינתי הכי חשוב שהרכז שיגיע יביא איתו קודם כל ניהול משחק טוב והגנה, וכאמור הרכז הזה לא חייב להיות איזה שם גדול.
jol9 כתב:Jack55 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:לדעתי מכבי הולכת על אייסי כהחתמה הגדולה של הקיץ. וולטרס יהיה הרכז הפותח ויחפשו שחקן על התפר בין הג'י ליג ו NBARampel כתב:אכן דיברו פה הרבה על קווינסי אייסי גם בקיץ שעבר. אחרי טיילר האניקאט ז"ל, הוא היה השחקן שאני אישית מאוד רציתי לעמדה 3 (כן, הוא קומבו פורוורד והוא יגיע לעמדה 3, כספי עדיין ישאר 4). אבל צר לי, אני לא רואה פה 8 זרים כשאפשר להלביש רק כ-60% אחוז מהם במסגרת המקומית. לכן אם הוא יגיע הוא יהיה אחלה שחקן שמשלים טוב את המחסור בפיזיות ואתלטיות בעמדות הפורוורד, אבל כנראה שזה יהיה על חשבון אותו רכז פותח.
אני חושב שלא צריך להיות "חזירים", אם בנוסף לכספי מביאים שדרוג לקו הקדמי כמו אייסי (וכן הוא חתיכת שדרוג) אני חושב שאפשר להתפשר על רכז סביר שיביא את מה שצריך (ניהול משחק והגנה) ולא איזה שם או סטאר.
לדעתי אייסי הוא שחקן של מיליון (ואם לא אז לפחות 800K) וכמובן גם כספי, אז צריך גם להתחשב בתקציב.
אפשר לנסות לפגוע בפליט NBA נחמד או להמשיך את המו"מ עם גראנט ולסגור על שכר שיראה מתאים לשני הצדדים, אבל מבחינתי הכי חשוב שהרכז שיגיע יביא איתו קודם כל ניהול משחק טוב והגנה, וכאמור הרכז הזה לא חייב להיות איזה שם גדול.
אפשר הכל. עד עכשיו מכבי מעולם לא הצליחה בלי רכז שהיה בטופ, או שנהפך לכזה במהלך העונה. בגלל זה אמרתי שזה הימור, כי עד היום רק שני רכזים עשו את הקפיצה הזאת - מקדונלד ורייס.
רכז נחמד וסביר לא יביא אותנו לשום מקום ככל הנראה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים