המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ג'יזס
גל גל כתב:הגזמת שמואל..
אם זו נחשבת התפשרות בשכר וזה מאפשר למכבי להביא את כספי + אייסי
אז זה אחלה קו אחורי בהתחשב בהוצאות ובכללי ( בלי קשר לחישובי שכר )
יש לך 3 שחקנים שיכולים להיות רכזים אניס + וולטרס + ווילבקין
2 מתוכם גם אחלה מנהלי משחק
אני אישית אוהב את הרעיון של להביא את אניס, במידה והוא כשיר, אז מה שטוב לאוברדוביץ לא טוב לנו ? ( במידה והוא כשיר )
אני אישית אוהב את הרעיון של להביא את אניס, במידה והוא כשיר, אז מה שטוב לאוברדוביץ לא טוב לנו ? ( במידה והוא כשיר )
cifkcv כתב:גל גל כתב:הגזמת שמואל..
שוב זה הימור גדול מדי.. לפנר הוא לא הגיע כרכז ראשון.
נכון אנחנו לא פנר, אבל גם להחתים שחקן שלא שיחק שנה ויש לו פחות מ40 דקות ניסיון ביורוליג זה הימור מסוכן מאוד.
במקום להשקיע ולנסות לסגור את אדאמס\דילייני לשנתיים שלוש ושיהיה קצת שקט לעמדת הרכז -סוף סוף.
כי שוב, אני חושב שההימור הזול יעלה ביוקר, שהוא ישוחרר עוד לפני 2020 ונצטרך שוב לחפש מחליף.
יש לי יותר מדי מים ופחות מדי ייןשמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:ג'יזס
במה אוכל לעזור?
Holiday_Armadillo כתב:יש לי יותר מדי מים ופחות מדי ייןשמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:ג'יזס
במה אוכל לעזור?
שמואל1 כתב:cifkcv כתב:גל גל כתב:הגזמת שמואל..
שוב זה הימור גדול מדי.. לפנר הוא לא הגיע כרכז ראשון.
נכון אנחנו לא פנר, אבל גם להחתים שחקן שלא שיחק שנה ויש לו פחות מ40 דקות ניסיון ביורוליג זה הימור מסוכן מאוד.
במקום להשקיע ולנסות לסגור את אדאמס\דילייני לשנתיים שלוש ושיהיה קצת שקט לעמדת הרכז -סוף סוף.
כי שוב, אני חושב שההימור הזול יעלה ביוקר, שהוא ישוחרר עוד לפני 2020 ונצטרך שוב לחפש מחליף.
בדיוק.
הכתובת נמצאת על הקיר.
טיילר אניס לא מסוגל לסחוב את מכבי אחרי פציעה קשה ושנה ללא משחק.
יותר מידי לחץ במכבי, והרכז המחליף שלו עם כל הכבוד לא באמת יכול לחפות עליו.
אם אניס היה מגיע לקבוצה כמו ריאל מדריד, צסק"א, מילאנו ופנר', זה משהו אחר. בקבוצות הללו יש קו אחורי עמוק והוא יכול להשתקם כמו שצריך.
במכבי יצלבו אותו אחרי שני משחקים לא טובים.
MTA2311 כתב:זה לא נכון לקרוא לזה הימור. או שהוא כשיר או שלא. על בריאות לא מהמרים.
הוא יכול להיות כשיר, אבל זה שחקן שאהב לחפש פירצות לחדור לסל עם הכדור ובפעם האחרונה שהוא עשה את זה הוא נכנס בשחקן יריב ושבר לעצמו את הרגל. יש פה גם מחסום פסיכולוגי שיכול להיות קיים גם אם הוא כשיר.MTA2311 כתב:זה לא נכון לקרוא לזה הימור. או שהוא כשיר או שלא. על בריאות לא מהמרים.
Jack55 כתב:גל גל כתב:הגזמת שמואל..
אני גם לא חושב שזאת תהייה החתמה נוראית או משהו כזה, אני פשוט חושב שזה לא הכי חכם ושזה יהיה הימור דיי גדול במיוחד בעקבות מה שקרה בעונה שעברה.
אבל גם אם יחתום הקו האחורי שלנו יהיה דיי סבבה בסהכ :
ווילבקין זה מנייה בטוחה וכשיהיו בסגל עוד שתי רכזים אז האחריות של ניהול המשחק תרד ממנו והוא יתרכז לעשות מה שהוא הכי טוב בו - להיות אחד הסקוררים הטובים באירופה.
וולטרס זה אחלה של תוספת כוח מהספסל, מבין איתו את הניסיון יורוליג וניהול המשחק הטוב שלו.
אניס זה חתיכת הימור שרוב הסיכויים יכשל, אבל מבחינת השחקן עצמו הוא מתאים לסגל, לכן אם הוא באמת יהיה כשיר זאת תהייה חתיכת גניבה של מכבי.
בראיינט הוא פוטנציאל טוב והימור חכם של מכבי, אם הוא יצליח לעשות את העליית מדרגה הזאת ליורוליג אנחנו נרוויח שחקן מאוד משמעותי גם לעתיד ובטח לסגל הזה.
Rampel כתב:הוא יכול להיות כשיר, אבל זה שחקן שאהב לחפש פירצות לחדור לסל עם הכדור ובפעם האחרונה שהוא עשה את זה הוא נכנס בשחקן יריב ושבר לעצמו את הרגל. יש פה גם מחסום פסיכולוגי שיכול להיות קיים גם אם הוא כשיר.MTA2311 כתב:זה לא נכון לקרוא לזה הימור. או שהוא כשיר או שלא. על בריאות לא מהמרים.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Rampel כתב:הוא יכול להיות כשיר, אבל זה שחקן שאהב לחפש פירצות לחדור לסל עם הכדור ובפעם האחרונה שהוא עשה את זה הוא נכנס בשחקן יריב ושבר לעצמו את הרגל. יש פה גם מחסום פסיכולוגי שיכול להיות קיים גם אם הוא כשיר.MTA2311 כתב:זה לא נכון לקרוא לזה הימור. או שהוא כשיר או שלא. על בריאות לא מהמרים.
אני ראיתי ממנו יכולות הובלת כדור, משחק פיק אנד רול טוב, יכולות מסירה וחדירה והגנה לא רעה. מצד שני, הקליעה שלו לא יציבה. בגדול תיארתי עכשיו גם את ג'רמי גראנט שכולם רצו פה עם פחות אתלטיות. זה טיילר אניס של לפני הפציעה.שמוליק כתב:MTA2311 כתב:זה לא נכון לקרוא לזה הימור. או שהוא כשיר או שלא. על בריאות לא מהמרים.
כשאני אומר הימור, אני כלל לא מתכוון לפציעה. מה הקשר בין אניס בריא כמו שור לרכז יורוליג מוביל כפי שניסתה ההנהלה "להחתים"?
איזה סט יכולות מדהים של פויינט גארד ראית ממנו בטרם נפצע?
בזה אני מסכים איתך. בכלל אני מסכים עם הדעה הכללית שלך בנושא אניס, ההימור האמיתי הוא להסתמך על מבחני הכשירות של מכביMTA2311 כתב:Rampel כתב:הוא יכול להיות כשיר, אבל זה שחקן שאהב לחפש פירצות לחדור לסל עם הכדור ובפעם האחרונה שהוא עשה את זה הוא נכנס בשחקן יריב ושבר לעצמו את הרגל. יש פה גם מחסום פסיכולוגי שיכול להיות קיים גם אם הוא כשיר.MTA2311 כתב:זה לא נכון לקרוא לזה הימור. או שהוא כשיר או שלא. על בריאות לא מהמרים.
אז זה ההימור. אבל להגיד ששווה לקחת הימור גם במקרה שהוא לא כשיר/לא החלים פיזית, זה סיפור אחר לגמרי.
קודם צריך לוודא שפיזית הוא בסדר, אחר כך שאר שיקולי העלות תועלת, זאת הכוונה שלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים