המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cifkcv כתב:רועי כהן מפרסם שהוא נשאר.
Mageguns כתב:cifkcv כתב:רועי כהן מפרסם שהוא נשאר.
ובהמשך לאותו דיווח יש התייחסות גם לאניס-
"בכל הנוגע לאניס, במכבי מדגישים כי גם אם הוא יעבור בהצלחה את הבדיקות הרפואיות, הצוות המקצועי צריך לקבל החלטה אם הוא מתאים לסגל הקיים, כך שיכולה להיווצר סיטואציה שבה אניס יימצא כשיר ובריא, אך לבסוף לא יוחתם בקבוצה מסיבות אחרות. עם זאת, ההערכה היא כי אם אניס יימצא כשיר, הוא יהיה הרכז בעונה הבאה."
מה אתם אומרים, חותם היום/מחר?
או שאולי הצוות המקצועי יפסול אותו?
cifkcv כתב:לא הבנתי, יבחנו את מידת ההתאמה שלו רק אחרי שיעבור בדיקות? איפה ההגיון?
אתם מכירים את השחקן אם הוא מתאים הוא מתאים, אין מה לבזבז זמן ולבחון רק רק אחרי.. אבל זאת מכבי לכו תדעו.
ממה שאני שמעתי הוא כבר די סגור אז לא יודע..
Shay_uzan כתב:cifkcv כתב:לא הבנתי, יבחנו את מידת ההתאמה שלו רק אחרי שיעבור בדיקות? איפה ההגיון?
אתם מכירים את השחקן אם הוא מתאים הוא מתאים, אין מה לבזבז זמן ולבחון רק רק אחרי.. אבל זאת מכבי לכו תדעו.
אולי זאת הבקשה של השחקן, הוא "הציע את עצמו" והוא רוצה להןכיח שהפציעה לא קריטית, מכבי בשלב שהיא חייבת לבדוק את כל האופציות
cifkcv כתב:לא הבנתי, יבחנו את מידת ההתאמה שלו רק אחרי שיעבור בדיקות? איפה ההגיון?
אין ספק שכל המקורות מוסיפים המון לפורוםtuphr כתב:מילוס כתב:לפי מקור שלי, טאריק בלאק בלייקרס.
בוקר טוב.
Holiday_Armadillo כתב:אין ספק שכל המקורות מוסיפים המון לפורוםtuphr כתב:מילוס כתב:לפי מקור שלי, טאריק בלאק בלייקרס.
בוקר טוב.
חסר לי בסוף את הודעת העזיבה שלך רק בשביל שתחזור לכתוב פה אחרי שהשמש שוקעתMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין ספק שכל המקורות מוסיפים המון לפורוםtuphr כתב:מילוס כתב:לפי מקור שלי, טאריק בלאק בלייקרס.
בוקר טוב.
למה ככה תראי איזה יופי של הקיץ עבר על קאנון שזרק פה רק אלף שמות, מתוכם שניים היו רלוונטיים, ובמקרה גם היו כאלה שנכתבו על ידי משתמשים אחרים בטוויטר ובזמנים מנותקים לחלוטין מהפרסומים הרשמיים עליהם.
סתם אוהבים ללכלך פה בלי סיבה. מדובר באנשים עם קרבה אינטימית ביותר למקבלי ההחלטות במועדון, ומטוב ליבם הם בוחרים לחשוף מידע שנמסר להם בסודיות עם אנשים אקראיים לחלוטין באינטרנט ובלי חשש שחשיפת המידע תגרום לשריפת המקור הפנימי. אני לא רואה שום סיבה להטיל ספק באותנטיות של זה.
Holiday_Armadillo כתב:חסר לי בסוף את הודעת העזיבה שלך רק בשביל שתחזור לכתוב פה אחרי שהשמש שוקעתMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין ספק שכל המקורות מוסיפים המון לפורוםtuphr כתב:מילוס כתב:לפי מקור שלי, טאריק בלאק בלייקרס.
בוקר טוב.
למה ככה תראי איזה יופי של הקיץ עבר על קאנון שזרק פה רק אלף שמות, מתוכם שניים היו רלוונטיים, ובמקרה גם היו כאלה שנכתבו על ידי משתמשים אחרים בטוויטר ובזמנים מנותקים לחלוטין מהפרסומים הרשמיים עליהם.
סתם אוהבים ללכלך פה בלי סיבה. מדובר באנשים עם קרבה אינטימית ביותר למקבלי ההחלטות במועדון, ומטוב ליבם הם בוחרים לחשוף מידע שנמסר להם בסודיות עם אנשים אקראיים לחלוטין באינטרנט ובלי חשש שחשיפת המידע תגרום לשריפת המקור הפנימי. אני לא רואה שום סיבה להטיל ספק באותנטיות של זה.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חסר לי בסוף את הודעת העזיבה שלך רק בשביל שתחזור לכתוב פה אחרי שהשמש שוקעתMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין ספק שכל המקורות מוסיפים המון לפורוםtuphr כתב:
שלחתי הודעה פרטית עם בקשה למחוק את המשתמש
אתה גם עוזב?jol9 כתב:אני לא אוהב את הטון הציני של חלק מההודעות האחרונות...
קובי כתב:cifkcv כתב:לא הבנתי, יבחנו את מידת ההתאמה שלו רק אחרי שיעבור בדיקות? איפה ההגיון?
מה יש למצוא כאן הגיון? לכל הכתבים אין מושג - כל אחד כותב מה שבא לו ממוחו הקודר.
לדוגמא כאן, הגאון כתב משהו שבכל מקרה הוא יצא בו צודק, כדי שאח"כ הוא יוכל לענג את עצמו מול המראה... בדיוק כמו ההם שכותבים את האסטרולוגיה השבועית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־24 אורחים