02 אוגוסט 2019, 11:49
cifkcv כתב:בסדר גם ככה לא היה סיכוי עם ג'יימס אז תהיו רגועים שלא 'פספסנו' אותו.
מקווה שיחכו לשחקן הנכון - דילייני\אדאמס(אין מה לעשות חייבים לפתוח את הכיס) או לחכות לסוף אוגוסט לראות מה קורה בשוק הנבא.
מה שאותי מפחיד קצת.. שהרגיש שדי רצו את אניס מה שגורם לי להרגיש שלא יגיע שחקן טוב ממנו (פוטצניאלית). אבל זאת רק הרגשה.
02 אוגוסט 2019, 11:50
02 אוגוסט 2019, 11:52
יופי. אז הוא עוד לא כשיר. נגמרה הסאגה. שמח שהם ידעו לזהות שזה הימור מוגזם כשהוא התגלה ככזה.שמואל1 כתב:רועי כהן: מכבי מוותרת על אניס, תחפש רכז אחר
02 אוגוסט 2019, 11:53
אני חושב שזה היה ברור מלכתחילה שהוא לא כשיר. לא סתם הוא נשאר ללא קבוצה בחודש אוגוסט.Rampel כתב:יופי. אז הוא עוד לא כשיר. נגמרה הסאגה. שמח שהם ידעו לזהות שזה הימור מוגזם כשהוא התגלה ככזה.שמואל1 כתב:רועי כהן: מכבי מוותרת על אניס, תחפש רכז אחר
בכל אופן, אניס שחקן. מאחל לו שיחזור לפרקט כמה שיותר מהר.
האופציות היחידות שרלוונטיות לדעתי הן דילייני וגראנט. בסגל הזה אני אישית מעדיף את גראנט.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
02 אוגוסט 2019, 11:55
Rampel כתב:יופי. אז הוא עוד לא כשיר. נגמרה הסאגה. שמח שהם ידעו לזהות שזה הימור מוגזם כשהוא התגלה ככזה.שמואל1 כתב:רועי כהן: מכבי מוותרת על אניס, תחפש רכז אחר
האופציות היחידות שרלוונטיות לדעתי הן דילייני וגראנט. בסגל הזה אני אישית מעדיף את גראנט.
02 אוגוסט 2019, 11:56
02 אוגוסט 2019, 11:57
02 אוגוסט 2019, 11:57
02 אוגוסט 2019, 11:59
02 אוגוסט 2019, 12:02
זה לא רק כסף גדול. בדיווחים לגביו פורסם שהוא סירב לצסקא כי הוא לא רוצה לשחק באירופה. מניח שבסין הוא יהיה חצי אל לחובבי הכדורסל. מישהו משלהם (פחות או יותר, במקור ההורים שלו מטאיוואן), אבל אמריקאי לכל דבר.er79 כתב:Rampel כתב:יופי. אז הוא עוד לא כשיר. נגמרה הסאגה. שמח שהם ידעו לזהות שזה הימור מוגזם כשהוא התגלה ככזה.שמואל1 כתב:רועי כהן: מכבי מוותרת על אניס, תחפש רכז אחר
גם לין עוד בשוק. הוא לא יכול להיות מקובע על nba לנצח. למרות שלא רואה סרט שלא יילך לכסף הגדול של סין שגם קרובה אליו גיאוגרפית
02 אוגוסט 2019, 12:05
Rampel כתב:יופי. אז הוא עוד לא כשיר. נגמרה הסאגה. שמח שהם ידעו לזהות שזה הימור מוגזם כשהוא התגלה ככזה.שמואל1 כתב:רועי כהן: מכבי מוותרת על אניס, תחפש רכז אחר
02 אוגוסט 2019, 12:05
Rampel כתב:זה לא רק כסף גדול. בדיווחים לגביו פורסם שהוא סירב לצסקא כי הוא לא רוצה לשחק באירופה. מניח שבסין הוא יהיה חצי אל לחובבי הכדורסל. מישהו משלהם (פחות או יותר, במקור ההורים שלו מטאיוואן), אבל אמריקאי לכל דבר.er79 כתב:Rampel כתב:יופי. אז הוא עוד לא כשיר. נגמרה הסאגה. שמח שהם ידעו לזהות שזה הימור מוגזם כשהוא התגלה ככזה.שמואל1 כתב:רועי כהן: מכבי מוותרת על אניס, תחפש רכז אחר
גם לין עוד בשוק. הוא לא יכול להיות מקובע על nba לנצח. למרות שלא רואה סרט שלא יילך לכסף הגדול של סין שגם קרובה אליו גיאוגרפית
02 אוגוסט 2019, 12:21
02 אוגוסט 2019, 12:24
er79 כתב:Rampel כתב:יופי. אז הוא עוד לא כשיר. נגמרה הסאגה. שמח שהם ידעו לזהות שזה הימור מוגזם כשהוא התגלה ככזה.שמואל1 כתב:רועי כהן: מכבי מוותרת על אניס, תחפש רכז אחר
02 אוגוסט 2019, 12:25
02 אוגוסט 2019, 12:26
my man כתב:יפה..לין לין לין!!!
ג'רמי לין למכבי עכשיו!!111
שגיא אתה איתי?
02 אוגוסט 2019, 12:38
שמואל1 כתב:רועי כהן התבאס שאניס בסוף לא במכבי, והוציא לאתר בכל מקרה את כתבת הצבע שהכין עליו:
לא מספיק למכבי: על תהליך השיקום של אניס
הרכז, שעבר פציעה קשה, הפתיע את הרופאים. הולך למוניטור
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 20926.html
02 אוגוסט 2019, 12:53
02 אוגוסט 2019, 12:55
או אף אחדגל גל כתב:טוב הייתי בטוח כבר שאניס סגור פה
סעמק
בכל מקרה מעניין על מי מכבי ילכו עכשיו
פליט עם שם יחסית שמכירים ?
או פליט שאף אחד לא מכיר
02 אוגוסט 2019, 12:59
האמת שגם לי זה מרגיש ככה. מרגיש שההימור עם אניס לא היה רק על עוד רכז, אלא על זר שמיני בכלל.Holiday_Armadillo כתב:או אף אחדגל גל כתב:טוב הייתי בטוח כבר שאניס סגור פה
סעמק
בכל מקרה מעניין על מי מכבי ילכו עכשיו
פליט עם שם יחסית שמכירים ?
או פליט שאף אחד לא מכיר
ההימור שלי זה אף אחד