המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אנטוניו כתב:ג'ורדן לויד שוחרר מטורונטו.
יש לי הרגשה בקרוב נשמע עליו בהקשר של מכבי
דבר ראשון, ג'ינגיס, יא בן תערובתjol9 כתב:הבחור עשה איזה 30 מליון דולר בשלוש השנים האחרונות (כאילו חוץ מהאחרונה). שיראה קצת ציונות ויבוא לשחק כאן ב700 אלף. על כל מה שצ׳ינגיז חאן עשה לנו...
מה
pappy22 כתב:אסור לנו ליפול על העמדה הזאת כבר שנתיים שאנחנו לא פוגעים אני שמח שמכבי חיכו ולא מיהרו להחתים רכז יש מספרים רכזים בכירים מהNBA ואני מקווה שנפגע השנה כי אני באמת מאמין שאפשר לעשות משהו גדול
Holiday_Armadillo כתב:דבר ראשון, ג'ינגיס, יא בן תערובתjol9 כתב:הבחור עשה איזה 30 מליון דולר בשלוש השנים האחרונות (כאילו חוץ מהאחרונה). שיראה קצת ציונות ויבוא לשחק כאן ב700 אלף. על כל מה שצ׳ינגיז חאן עשה לנו...
מה
דבר שני, הוא היה מונגולי, מה הוא קשור
שמוליק כתב:סלדן על הכוונת של הווייצ'יצ'ים?
felix_r כתב:שמוליק כתב:סלדן על הכוונת של הווייצ'יצ'ים?
למה אתה שואל?
שמוליק כתב:felix_r כתב:שמוליק כתב:סלדן על הכוונת של הווייצ'יצ'ים?
למה אתה שואל?
אם גראנט מסרב, סלדן מרשים לא פחות ממנו.
Jack55 כתב:שמוליק כתב:felix_r כתב:שמוליק כתב:סלדן על הכוונת של הווייצ'יצ'ים?
למה אתה שואל?
אם גראנט מסרב, סלדן מרשים לא פחות ממנו.
סלדן מרשים יותר ממנו, מאדאמס ומדילייני.
er79 כתב:די נו. צריך רכז. לא מוטציות קומבו שהקשר בינם לבין ניהול משחק מקרי בהחלט. ראינו טוב מאוד איך נראינו ולאן הגענו ללא רכז איכותי ב 5 שנים אחרונות.
Holiday_Armadillo כתב:דבר ראשון, ג'ינגיס, יא בן תערובתjol9 כתב:הבחור עשה איזה 30 מליון דולר בשלוש השנים האחרונות (כאילו חוץ מהאחרונה). שיראה קצת ציונות ויבוא לשחק כאן ב700 אלף. על כל מה שצ׳ינגיז חאן עשה לנו...
מה
דבר שני, הוא היה מונגולי, מה הוא קשור
yellowaura כתב:er79 כתב:די נו. צריך רכז. לא מוטציות קומבו שהקשר בינם לבין ניהול משחק מקרי בהחלט. ראינו טוב מאוד איך נראינו ולאן הגענו ללא רכז איכותי ב 5 שנים אחרונות.
לדעתי דווקא מקצועית חציל צודק.
אבל אני גם מעדיף רכז כי פשוט שווילבקין מרכז זה מכוער.
אבל אם נהיה הוגנים וולטרס רכז ברמה בסדר שהוביל קבוצה ברמה גבוהה שהצליחה יותר ממכבי שהוא שיחק לפני הפציעה ווילבקין גם רכז ברצון שלו ויהיה היום קשה להחזיר אותו להיות כינור שני בעמדת הסקנד.
בעמדת הסקנד יש לנו טבעיים את בראיינט, זוסמן, אבדיה. עמדה חלשה יותר. הגיוני יותר לחזק אותה (רול וקיין עזבו ורק בראיינט הצטרף)
בקיצור השכל הולך עם סאלדן והלב הולך עם גראנט/אדאמס
yellowaura כתב:er79 כתב:די נו. צריך רכז. לא מוטציות קומבו שהקשר בינם לבין ניהול משחק מקרי בהחלט. ראינו טוב מאוד איך נראינו ולאן הגענו ללא רכז איכותי ב 5 שנים אחרונות.
אבל אם נהיה הוגנים וולטרס רכז ברמה בסדר שהוביל קבוצה ברמה גבוהה שהצליחה יותר ממכבי שהוא שיחק לפני הפציעה ווילבקין גם רכז ברצון שלו ויהיה היום קשה להחזיר אותו להיות כינור שני בעמדת הסקנד.
בעמדת הסקנד יש לנו טבעיים את בראיינט, זוסמן, אבדיה. עמדה חלשה יותר. הגיוני יותר לחזק אותה (רול וקיין עזבו ורק בראיינט הצטרף)
er79 כתב:yellowaura כתב:er79 כתב:די נו. צריך רכז. לא מוטציות קומבו שהקשר בינם לבין ניהול משחק מקרי בהחלט. ראינו טוב מאוד איך נראינו ולאן הגענו ללא רכז איכותי ב 5 שנים אחרונות.
אבוי לנו אם וולטרס יהיה הרכז הפותח. ולא, חולק עליכם. מכבי חייבת רכז. לא סלדן ולא שלמדן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים