MTA2311 כתב:אין ביטוי שחוק ומאוס יותר מ"רכז טבעי". יש היום גארדים ופורוורדים. כל החלוקה הזאת לעמדות זה מלאכותי לחלוטין ושייך לעשור אחר.
לא בדיוק. פעם היה רכז, 2 חצאי פינות ו-2 פינות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אין ביטוי שחוק ומאוס יותר מ"רכז טבעי". יש היום גארדים ופורוורדים. כל החלוקה הזאת לעמדות זה מלאכותי לחלוטין ושייך לעשור אחר.
נתחיל בזה שהארדן לא רכז והדוגמא הקלאסית לטענה שלך היא סטף קרי.Mitelka כתב:בפורום הזה כל רכז שהוא יותר סקורר ממוסר הוא לא רכז טבעי. אז אם רוב הרכזים המובילים בעולם הם סקוררים - סטייל הארדן, ווסטברוק או אפילו מייק ג'יימס, אז אולי ההגדרה שלנו לטבעי לא כל כך מדוייקת?
לדעתי אנשים מחפשים רכזי על שהם קודם כל מוסרים, כמו סטיב נאש או שאראס כדוגמא - ואלו שחקנים שדי עברו מן העולם היום.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
jol9 כתב:אני כן חושב שיש מקום למנהל משחק גם היום. אבל בגלל שמכבי די מיסמסה את כל העניין, אז יכול להיות באמת שהאלטרנטיבה שאחדש למשל מדבר עליה - להביא את השחקן הכי טוב שאפשר גם אם הוא 2-3, היא הטובה ביותר.
במצב הזה ווילבקין יזוז ל-1, וולטרס יחליף אותו וג'ונדי ייתן גב במידת הצורך.
הנקודה היא שמכבי צריכה שחקן משמעותי לקו האחורי, שיוכל לשחק לצד ווילבקין, אם זה כמנהל משחק, או כאוף בול כשסקוטי הוא הרכז.
שחקן כזה וכספי, והסגל של מכבי די סגור ובסה"כ לא רע.
Mitelka כתב:בפורום הזה כל רכז שהוא יותר סקורר ממוסר הוא לא רכז טבעי. אז אם רוב הרכזים המובילים בעולם הם סקוררים - סטייל הארדן, ווסטברוק או אפילו מייק ג'יימס, אז אולי ההגדרה שלנו לטבעי לא כל כך מדוייקת?
לדעתי אנשים מחפשים רכזי על שהם קודם כל מוסרים, כמו סטיב נאש או שאראס כדוגמא - ואלו שחקנים שדי עברו מן העולם היום.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Mitelka כתב:בפורום הזה כל רכז שהוא יותר סקורר ממוסר הוא לא רכז ̶ט̶ב̶ע̶י̶.. אז אם רוב הרכזים המובילים בעולם הם סקוררים - סטייל הארדן, ווסטברוק או אפילו מייק ג'יימס, אז אולי ההגדרה שלנו לרכז ̶ט̶ב̶ע̶י̶ לא כל כך מדוייקת?
אבדיה לא רכזשמוליק כתב:אם לא מביאים תותח על (בעיני נשאר רק אדאמס) לעמדת הרכז, הגיע הזמן לחשוב אחרת: לטפח את אבדיה כרכז ראשון השנה ונייט מחליף לו. עם אבדיה זה משחק ריצה מטורף ולעמדה 3 להביא את סלדן.
תיאודוסיץ מדבר שטויות פעם אחת ומאז כולם בטוחים שהוא רכזשמואל1 כתב:אבדיה לא רכזשמוליק כתב:אם לא מביאים תותח על (בעיני נשאר רק אדאמס) לעמדת הרכז, הגיע הזמן לחשוב אחרת: לטפח את אבדיה כרכז ראשון השנה ונייט מחליף לו. עם אבדיה זה משחק ריצה מטורף ולעמדה 3 להביא את סלדן.
אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:בפורום הזה כל רכז שהוא יותר סקורר ממוסר הוא לא רכז ̶ט̶ב̶ע̶י̶.. אז אם רוב הרכזים המובילים בעולם הם סקוררים - סטייל הארדן, ווסטברוק או אפילו מייק ג'יימס, אז אולי ההגדרה שלנו לרכז ̶ט̶ב̶ע̶י̶ לא כל כך מדוייקת?
תיקנתי.
לגבי ווילבקין - אני לא מסכים עם הטענה שהוא יותר טוב בעמדה 2 או שהשילוב שלו עם וונאמייקר בדרושפאקה היה טוב. באופן אישי, אני חושב שהוא בוזבז לצד וונאמייקר ולא בא מספיק לידי ביטוי. אני כן מסכים שהוא לא מנהל משחק מספיק טוב ושהוא צריך הנחיות ברורות (תרגילים קבועים, פחות אילתור) כדי להצליח באספקט הזה. אבל... זה לא אומר שהוא לא צריך לשחק בעמדה 1. זה אומר שכדאי לשלב לידו כאלו שיכולים להוביל כדור/לנהל משחק. אם יש אפשרות להביא שחקן בעמדה 2/3 שיכול להוביל כדור ולנהל משחק, מה רע?
cifkcv כתב:אבדיה שיחק רכז עד גיל 16 בגדול? הוא יכול לשחק 1-4 וזה אחד היתרונות הגדולים שלו. במכבי זה יעזור לו לקבל דקות (ב-4 אולי קצת פחות כנראה שרובן יהיו ב1-3).
השאלה אם לא כדאי לו להיסגר על עמדה.
cifkcv כתב:אבדיה שיחק רכז עד גיל 16 בגדול? הוא יכול לשחק 1-4 וזה אחד היתרונות הגדולים שלו. במכבי זה יעזור לו לקבל דקות (ב-4 אולי קצת פחות כנראה שרובן יהיו ב1-3).
כמו הרבה סוויגמנים מגוונים אחריםאחדשיודע כתב:cifkcv כתב:אבדיה שיחק רכז עד גיל 16 בגדול? הוא יכול לשחק 1-4 וזה אחד היתרונות הגדולים שלו. במכבי זה יעזור לו לקבל דקות (ב-4 אולי קצת פחות כנראה שרובן יהיו ב1-3).
שוב, זה עניין שלא צריך לייחס לו חשיבות מרכזית מידי. הוא כן שיחק כרכז. האם הוא צריך לפתוח בעמדה 1? לאו דווקא. אפשר שינהל משחק (מפעם לפעם) גם מעמדה 3 נניח. בעתודה זה קרה אפילו מעמדה 4.
אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:בפורום הזה כל רכז שהוא יותר סקורר ממוסר הוא לא רכז ̶ט̶ב̶ע̶י̶.. אז אם רוב הרכזים המובילים בעולם הם סקוררים - סטייל הארדן, ווסטברוק או אפילו מייק ג'יימס, אז אולי ההגדרה שלנו לרכז ̶ט̶ב̶ע̶י̶ לא כל כך מדוייקת?
תיקנתי.
לגבי ווילבקין - אני לא מסכים עם הטענה שהוא יותר טוב בעמדה 2 או שהשילוב שלו עם וונאמייקר בדרושפאקה היה טוב. באופן אישי, אני חושב שהוא בוזבז לצד וונאמייקר ולא בא מספיק לידי ביטוי. אני כן מסכים שהוא לא מנהל משחק מספיק טוב ושהוא צריך הנחיות ברורות (תרגילים קבועים, פחות אילתור) כדי להצליח באספקט הזה. אבל... זה לא אומר שהוא לא צריך לשחק בעמדה 1. זה אומר שכדאי לשלב לידו כאלו שיכולים להוביל כדור/לנהל משחק. אם יש אפשרות להביא שחקן בעמדה 2/3 שיכול להוביל כדור ולנהל משחק, מה רע?
קצת חרגנו מהנושא של התרד... עדיף להשאיר את הV5 לכספי ולרכזShay_uzan כתב:כמו הרבה סוויגמנים מגוונים אחריםאחדשיודע כתב:cifkcv כתב:אבדיה שיחק רכז עד גיל 16 בגדול? הוא יכול לשחק 1-4 וזה אחד היתרונות הגדולים שלו. במכבי זה יעזור לו לקבל דקות (ב-4 אולי קצת פחות כנראה שרובן יהיו ב1-3).
שוב, זה עניין שלא צריך לייחס לו חשיבות מרכזית מידי. הוא כן שיחק כרכז. האם הוא צריך לפתוח בעמדה 1? לאו דווקא. אפשר שינהל משחק (מפעם לפעם) גם מעמדה 3 נניח. בעתודה זה קרה אפילו מעמדה 4.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:בפורום הזה כל רכז שהוא יותר סקורר ממוסר הוא לא רכז ̶ט̶ב̶ע̶י̶.. אז אם רוב הרכזים המובילים בעולם הם סקוררים - סטייל הארדן, ווסטברוק או אפילו מייק ג'יימס, אז אולי ההגדרה שלנו לרכז ̶ט̶ב̶ע̶י̶ לא כל כך מדוייקת?
תיקנתי.
דווקא עם רול שהוא מנהל משחק סביר פלוס לעמדה שלו זה עבד פחות בעונה שעברה.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:בפורום הזה כל רכז שהוא יותר סקורר ממוסר הוא לא רכז ̶ט̶ב̶ע̶י̶.. אז אם רוב הרכזים המובילים בעולם הם סקוררים - סטייל הארדן, ווסטברוק או אפילו מייק ג'יימס, אז אולי ההגדרה שלנו לרכז ̶ט̶ב̶ע̶י̶ לא כל כך מדוייקת?
תיקנתי.
דווקא עם רול שהוא מנהל משחק סביר פלוס לעמדה שלו זה עבד פחות בעונה שעברה.
רול לא מוביל כדור מספיק איכותי, וגם בתור מנהל משחק בעיניי הוא לא מספיק טוב. הוא בסדר, לא מעבר. הקטע החזק שלו היה הקליעה.
toja27 כתב:אני חושש שאין הרבה מנהלי משחק טובים מעמדות 2-3 שהם לא מנייה חמה וכבר חתומים בקבוצות אחרות.
אני חושב שהכוונה שלך היא מישהו כמו איידסון בעונה ההיא של מכבי, וכאלו לצערי אין הרבה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים