המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:felix_r כתב:אני לא מתפלא שהשחקנים פוחדים לבוא למכבי. האוהדים כל כך משגעים אותם בטוויטר, שהם מתחילים לחשוב שכולם בישראל פסיכוטיים.
אתה רוצה את דילייני כי אתה מאמין שהוא באותו כושר או שאתה מעדיף את הידוע והמוכר מהלא נודע ומאיזה הימור שאין מושג מה יהיה איתו?.
yellowaura כתב:שמואל1 כתב:לא מבין איך דילייני ואדאמס, שני הרכזים הבכירים האחרונים שנותרו בשוק, בכלל לא מקבלים הצעה ממכבי.Jack55 כתב:
מעלה תהיות אם מכבי באמת מחפשת רכז בכיר או מוכרת לוקשים לאוהדים כבר חודש שכאילו מחפשים רכז בכיר ואז באמת כשלא יהיו יותר אופציות יספרו סיפורים.
מכבי כנראה שמה תקציב של 500-800 על רכז.
הסיפור עם אניס חשף את זה.
כספי יהיה הכוכב היחידי והוא זה שאמור לסחוב את הקבוצה.
ברגע שוולטרס נרכש זה היה ברור לי ואמרתי את זה בהתחלה רק נתתי לכל הפרסומים להיכנס לי לראש.
קבוצה כמו מכבי לא מביאה את וולטרס+ווילבקין ועוד רכז בכיר מהם ועוד את כספי.
מכבי מכוונת בינוניות.מקום 8 מבחינה מוצהרת הישג.
בשביל לנסות להתחרות על מקום 8 לא יביאו עוד שחקן ב 1.5 מיליון
קובי כתב:לא מעודכן:
https://hoopshype.com/2019/06/21/nba-fr ... nt-guards/
Shay_uzan כתב:אני לא חושב שהבעיה תקציבית, אני יותר הולך לכיוון שלא רוצים להשקיע בשחקן שדורש הרבה יותר ממה שהוא שווה... מי שבשנה האחרונה ירד ברמה שלו מחוץ לאירופה לא יכול לדרוש כמו שהוא יצא מאירופה.
עדיף ללכת לפליט NBA באותה רמה ואפילו יותר גבוה בחצי מחיר
לא הייתי מסיק שום מסקנה מאניס, בסוף הוא בא להערכת פציעה ולכמה זמן נשאר לו, לדעתי הוא עשה בדיקות נוספות אבל אצל מכבי
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
MM3 כתב:Shay_uzan כתב:אני לא חושב שהבעיה תקציבית, אני יותר הולך לכיוון שלא רוצים להשקיע בשחקן שדורש הרבה יותר ממה שהוא שווה... מי שבשנה האחרונה ירד ברמה שלו מחוץ לאירופה לא יכול לדרוש כמו שהוא יצא מאירופה.
לא הייתי מסיק שום מסקנה מאניס, בסוף הוא בא להערכת פציעה ולכמה זמן נשאר לו, לדעתי הוא עשה בדיקות נוספות אבל אצל מכבי
אין פה שאלה של כמה כסף השחקן רוצה , נראה לי מכבי בעיקר ״מתעניינת״ בשחקנים ולא נותנת הצעה. כלומר יכול להיות שכפתיח למו״מ דילייני רוצה x בציפייה שקבוצה רצינית תיתן הצעה נגדית. מכבי כנראה פשוט לא עושה את זה.
לגבי אניס ,סתם זורק קונספירציה לאוויר . אם לא היה יוצא הפרסום שהוא בארץ ״נבחן״ כנראה שהוא היה חותם פה.
MM3 כתב:Shay_uzan כתב:אני לא חושב שהבעיה תקציבית, אני יותר הולך לכיוון שלא רוצים להשקיע בשחקן שדורש הרבה יותר ממה שהוא שווה... מי שבשנה האחרונה ירד ברמה שלו מחוץ לאירופה לא יכול לדרוש כמו שהוא יצא מאירופה.
Sent from my SM-G975F using Tapatalkלגבי אניס ,סתם זורק קונספירציה לאוויר . אם לא היה יוצא הפרסום שהוא בארץ ״נבחן״ כנראה שהוא היה חותם פה.
אם מכבי הייתה רוצה להחתים את אניס היא הייתה עושה את זה, בלי קשר להדלפה. לא כזה פשוט לזייף תוצאות בדיקות שהשחקן ביקש, אתה יכול להרוס לו את הקרירה כי שיקרת לכולם שהוא מושבת. אני מראש חשבתי שזה נטו בדיקות רפואיות לא מחיבות.
[quote/]אין פה שאלה של כמה כסף השחקן רוצה , נראה לי מכבי בעיקר ״מתעניינת״ בשחקנים ולא נותנת הצעה. כלומר יכול להיות שכפתיח למו״מ דילייני רוצה x בציפייה שקבוצה רצינית תיתן הצעה נגדית. מכבי כנראה פשוט לא עושה את זה.
Shay_uzan כתב:MM3 כתב:Shay_uzan כתב:אני לא חושב שהבעיה תקציבית, אני יותר הולך לכיוון שלא רוצים להשקיע בשחקן שדורש הרבה יותר ממה שהוא שווה... מי שבשנה האחרונה ירד ברמה שלו מחוץ לאירופה לא יכול לדרוש כמו שהוא יצא מאירופה.
Sent from my SM-G975F using Tapatalkלגבי אניס ,סתם זורק קונספירציה לאוויר . אם לא היה יוצא הפרסום שהוא בארץ ״נבחן״ כנראה שהוא היה חותם פה.
[\quote]
אם מכבי הייתה רוצה להחתים את אניס היא הייתה עושה את זה, בלי קשר להדלפה. לא כזה פשוט לזייף תוצאות בדיקות שהשחקן ביקש, אתה יכול להרוס לו את הקרירה כי שיקרת לכולם שהוא מושבת. אני מראש חשבתי שזה נטו בדיקות רפואיות לא מחיבות.אין פה שאלה של כמה כסף השחקן רוצה , נראה לי מכבי בעיקר ״מתעניינת״ בשחקנים ולא נותנת הצעה. כלומר יכול להיות שכפתיח למו״מ דילייני רוצה x בציפייה שקבוצה רצינית תיתן הצעה נגדית. מכבי כנראה פשוט לא עושה את זה.
מה עדיף: שחקן יקר שפעם היה טוב וירד ברמה והיום אתה לא יודע מה תקבל ממנו בגלל שהוא עזב למפעל שהמקצועיות שם זה בדיחה או שחקן זול בחצי מחיר אבל לא פחות טוב (אפילו יותר) מהשחקן היקר והפוטנציאל שלו רק יכול לעלות? אם אתה שואל אותי אפשרות השניה עדיפה על דייליני ודומיו, אני חא אהיה מאוכזב מאף אחת מהאופציות, אבל אשמח יותר לפליט NBA ברמה גבוהה, מקווה לגראנט או לין(ראילי או לא), אבל הקיץ של פליטי הNBA רק התחיל
MM3 כתב:Shay_uzan כתב:MM3 כתב:Shay_uzan כתב:אני לא חושב שהבעיה תקציבית, אני יותר הולך לכיוון שלא רוצים להשקיע בשחקן שדורש הרבה יותר ממה שהוא שווה... מי שבשנה האחרונה ירד ברמה שלו מחוץ לאירופה לא יכול לדרוש כמו שהוא יצא מאירופה.
[\quote]
אם מכבי הייתה רוצה להחתים את אניס היא הייתה עושה את זה, בלי קשר להדלפה. לא כזה פשוט לזייף תוצאות בדיקות שהשחקן ביקש, אתה יכול להרוס לו את הקרירה כי שיקרת לכולם שהוא מושבת. אני מראש חשבתי שזה נטו בדיקות רפואיות לא מחיבות.אין פה שאלה של כמה כסף השחקן רוצה , נראה לי מכבי בעיקר ״מתעניינת״ בשחקנים ולא נותנת הצעה. כלומר יכול להיות שכפתיח למו״מ דילייני רוצה x בציפייה שקבוצה רצינית תיתן הצעה נגדית. מכבי כנראה פשוט לא עושה את זה.
מה עדיף: שחקן יקר שפעם היה טוב וירד ברמה והיום אתה לא יודע מה תקבל ממנו בגלל שהוא עזב למפעל שהמקצועיות שם זה בדיחה או שחקן זול בחצי מחיר אבל לא פחות טוב (אפילו יותר) מהשחקן היקר והפוטנציאל שלו רק יכול לעלות? אם אתה שואל אותי אפשרות השניה עדיפה על דייליני ודומיו, אני חא אהיה מאוכזב מאף אחת מהאופציות, אבל אשמח יותר לפליט NBA ברמה גבוהה, מקווה לגראנט או לין(ראילי או לא), אבל הקיץ של פליטי הNBA רק התחיל
אף אחד לא הוציא הודעה שהוא מושבת .. יש רק שאלה למתי הוא יחזור לכושר מלא ועל זה זה ״נפל״. מכיוון שאדאמס ודילייני כבר שיחקו באירופה אתה פחות או יותר יודע מה תקבל מהם. אם מכבי תלך על פליט nba זה יהיה על מישהו בסגנון קול או פייר ג׳קסון. שחקן עם פוטנציאל שלא התממש בגלל פציעה.(טיילור אניס)
כל מקרה אחר יהיה גדול על מכבי תקציבית.
וכן אני חושב שבהקשר של מכבי מועד פרסום יכול לשנות הרבה דברים ... סתם לדוגמא , נניח והם היו מפרסמים כבר על החתמה של כספי ומחכים עוד קצת לפני שהם מודיעים על אניס יש לזה משמעות אחרת מבחינת מכירת מנויים מאשר הכיוון ההפוך.
Shay_uzan כתב:MM3 כתב:Shay_uzan כתב:MM3 כתב:Shay_uzan כתב:אני לא חושב שהבעיה תקציבית, אני יותר הולך לכיוון שלא רוצים להשקיע בשחקן שדורש הרבה יותר ממה שהוא שווה... מי שבשנה האחרונה ירד ברמה שלו מחוץ לאירופה לא יכול לדרוש כמו שהוא יצא מאירופה.
[\quote]
אף אחד לא הוציא הודעה שהוא מושבת .. יש רק שאלה למתי הוא יחזור לכושר מלא ועל זה זה ״נפל״. מכיוון שאדאמס ודילייני כבר שיחקו באירופה אתה פחות או יותר יודע מה תקבל מהם. אם מכבי תלך על פליט nba זה יהיה על מישהו בסגנון קול או פייר ג׳קסון. שחקן עם פוטנציאל שלא התממש בגלל פציעה.(טיילור אניס)
כל מקרה אחר יהיה גדול על מכבי תקציבית.
וכן אני חושב שבהקשר של מכבי מועד פרסום יכול לשנות הרבה דברים ... סתם לדוגמא , נניח והם היו מפרסמים כבר על החתמה של כספי ומחכים עוד קצת לפני שהם מודיעים על אניס יש לזה משמעות אחרת מבחינת מכירת מנויים מאשר הכיוון ההפוך.
בזמן הזה דייליני ירד דרסטית ברמה שלו והמחיר שלו רק עלה, בנתיים יש גדולים מפייר שיכולים לבוא מהNBA וגם הם יהיו זולים מדייליני
SirCharles כתב:רק הערה - פייר ג'קסון לא היה פליט nba אלא פליט ג'יליג. יש הבדל. חוזים ל10 ימים לא הופכים אותך לפליט nba.
ג'ריאן גראנט הוא פליט nba.
קשה להעריך מה תהיה התרומה באירופה של שחקן עם ניסיון של כמה שנים בnba שלא הצליח שם מסיבות שונות (סייז, אתלטיות). הדוגמא הכי טובה היא שיין לארקין שהיה פשוט קטן מדי ולא עשה שם כלום (להזכירכם נאבק עם גל מקל על מקום ברוסטר של דאלאס לפני שהועבר בטרייד לניקס) אבל ביורוליג התגלה כתותח.
אמרו לי גקסון אז החזרתי בגקסון, בנתיים נראב שיש אופציות הרבה יותר טובות ממנוSirCharles כתב:רק הערה - פייר ג'קסון לא היה פליט nba אלא פליט ג'יליג. יש הבדל. חוזים ל10 ימים לא הופכים אותך לפליט nba.
ג'ריאן גראנט הוא פליט nba.
קשה להעריך מה תהיה התרומה באירופה של שחקן עם ניסיון של כמה שנים בnba שלא הצליח שם מסיבות שונות (סייז, אתלטיות). הדוגמא הכי טובה היא שיין לארקין שהיה פשוט קטן מדי ולא עשה שם כלום (להזכירכם נאבק עם גל מקל על מקום ברוסטר של דאלאס לפני שהועבר בטרייד לניקס) אבל ביורוליג התגלה כתותח.
מעניין למה הוא פתאום מתכתב באינטנסיביות בפומבי. לחץ להשיג חוזה? ומה זה אומר על האופי שלו?er79 כתב:אגב דילייני תעקבו אחרי ציטוטים שלו מהשעה האחרונה. מתכתב שם עם בחור ישראלי. כתב שאין הצעות מסין וקבוצות מיוון וצסקא אכן הגישו לו הצעה.
איפה אמר?cifkcv כתב:רועי כהן אמר עכשיו שהוא בא להעלות ידיעה על שחקן שמכבי התכוונה לסגור איתו וזה נפל.
אני די בטוח שמכבי בודקים את כל השחקנים בשוק, הבעיה שבסוף יחליטו לסגור עם השחקן הלא נכון..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־13 אורחים