המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:מרוב שמדברים כאן בלי סוף על הטריו הנחשק דילייני-אדאמס-לין, זה כל כך ברור שאף אחד מהם לא יחתום כאן. עד עכשיו רוב ההחתמות של מכבי קרו מתחת לראדאר.
אם מישהו מהם כן ינחת כאן בסוף אני אהיה מאוד בהלם..
my man כתב:ShiriV כתב:מרוב שמדברים כאן בלי סוף על הטריו הנחשק דילייני-אדאמס-לין, זה כל כך ברור שאף אחד מהם לא יחתום כאן. עד עכשיו רוב ההחתמות של מכבי קרו מתחת לראדאר.
אני אף אתיימר ואומר שאין סיכוי שאחד מהם יגיע לכאן..
לפי מקורבי (יבנאי יש כאלה, לא מקורבים מקצועיים) כספי דיי חתוםShiriV כתב:מרוב שמדברים כאן בלי סוף על הטריו הנחשק דילייני-אדאמס-לין, זה כל כך ברור שאף אחד מהם לא יחתום כאן. עד עכשיו רוב ההחתמות של מכבי קרו מתחת לראדאר.
felix_r כתב:אם לא היו מחתימים את וולטרס, בדיוק היה מספיק כסף בשביל מישהו רציני
my man כתב:jol9 כתב:המועדון הזה יורק על כולנו בקשת כבר די הרבה זמן, אבל אם לא יוחתם כאן רכז (לאו דווקא במיליארד ו400 אלף, אבל לפחות חצי מליון צפונה) זה יהיה סוג של שיא.
אפילו תכנית גיבוי אין, כי פרט לסקוטי אף אחד בסגל הזה לא באמת מסוגל לרכז לפרקי זמן ארוכים מ2-3 דקות, מול הקבוצות האיכותיות.
רכז ברמת רכז חמישייה ביורוליג, זה לא לוקסוס, אלא הכרח.
אממ..וולטרס?
זה נכון. וולטרס לא רכז טבעי. הוא יותר קומבו סקורר מאשר מנהל משחק.jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:המועדון הזה יורק על כולנו בקשת כבר די הרבה זמן, אבל אם לא יוחתם כאן רכז (לאו דווקא במיליארד ו400 אלף, אבל לפחות חצי מליון צפונה) זה יהיה סוג של שיא.
אפילו תכנית גיבוי אין, כי פרט לסקוטי אף אחד בסגל הזה לא באמת מסוגל לרכז לפרקי זמן ארוכים מ2-3 דקות, מול הקבוצות האיכותיות.
אממ..וולטרס?
הוא עוד טעון הוכחה, אבל אתה צודק. הוא גם.
אבל זה פשוט לא מספיק. וולטרס אצלי נתפס יותר כשחקן של אינסטנט אופנס מהספסל, עם הפלואוטר שלו, לא כמנהל משחק.
שמואל1 כתב:זה נכון. וולטרס לא רכז טבעי. הוא יותר קומבו סקורר מאשר מנהל משחק.jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:המועדון הזה יורק על כולנו בקשת כבר די הרבה זמן, אבל אם לא יוחתם כאן רכז (לאו דווקא במיליארד ו400 אלף, אבל לפחות חצי מליון צפונה) זה יהיה סוג של שיא.
אממ..וולטרס?
אבל זה פשוט לא מספיק. וולטרס אצלי נתפס יותר כשחקן של אינסטנט אופנס מהספסל, עם הפלואוטר שלו, לא כמנהל משחק.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:זה נכון. וולטרס לא רכז טבעי. הוא יותר קומבו סקורר מאשר מנהל משחק.jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:המועדון הזה יורק על כולנו בקשת כבר די הרבה זמן, אבל אם לא יוחתם כאן רכז (לאו דווקא במיליארד ו400 אלף, אבל לפחות חצי מליון צפונה) זה יהיה סוג של שיא.
אממ..וולטרס?
אתה אחראי על הכותרת הלא אחראית?
jol9 כתב:שמואל1 כתב:זה נכון. וולטרס לא רכז טבעי. הוא יותר קומבו סקורר מאשר מנהל משחק.jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:המועדון הזה יורק על כולנו בקשת כבר די הרבה זמן, אבל אם לא יוחתם כאן רכז (לאו דווקא במיליארד ו400 אלף, אבל לפחות חצי מליון צפונה) זה יהיה סוג של שיא.
אממ..וולטרס?
my man כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:זה נכון. וולטרס לא רכז טבעי. הוא יותר קומבו סקורר מאשר מנהל משחק.jol9 כתב:my man כתב:אממ..וולטרס?
אני אחראי..והיא אחראית..רק היום התפרסמה כתבה עם מועמדות של שלושתם..
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:זה נכון. וולטרס לא רכז טבעי. הוא יותר קומבו סקורר מאשר מנהל משחק.jol9 כתב:
אני אחראי..והיא אחראית..רק היום התפרסמה כתבה עם מועמדות של שלושתם..
מנחש שזה גבול רך, לא יפילו על זהאנטוניו כתב:ואני אומר להנהלת מכבי ...דחיל ראבק
אתם מקצים 1400000 לרכז. ונניח שאדמס דורש מיליון שש מאות.
אז על 200000 שח תפילו עונה שלמה?
אדאמס יכול להיות הפסע בין 8 הגדולות להדחה מבישה.
אנטוניו כתב:ואני אומר להנהלת מכבי ...דחיל ראבק
אתם מקצים 1400000 לרכז. ונניח שאדמס דורש מיליון שש מאות.
אז על 200000 שח תפילו עונה שלמה?
אדאמס יכול להיות הפסע בין 8 הגדולות להדחה מבישה.
felix_r כתב:אם לא היו מחתימים את וולטרס, בדיוק היה מספיק כסף בשביל מישהו רציני
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot] ו־15 אורחים