06 אוגוסט 2019, 01:05
A.Parker כתב:felix_r כתב:אם לא היו מחתימים את וולטרס, בדיוק היה מספיק כסף בשביל מישהו רציני
החתמה כל כך דפוקה, בלי קשר לטיימינג שלה. שחקן בינוני, ללא אפסייד שלא מצטיין בכלל בניהול המשחק.
06 אוגוסט 2019, 01:09
06 אוגוסט 2019, 01:11
cifkcv כתב:אורי אל תתייאשי.. המונג.. סיני* בדרך.
06 אוגוסט 2019, 01:17
my man כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:אם לא היו מחתימים את וולטרס, בדיוק היה מספיק כסף בשביל מישהו רציני
החתמה כל כך דפוקה, בלי קשר לטיימינג שלה. שחקן בינוני, ללא אפסייד שלא מצטיין בכלל בניהול המשחק.
אם היה לנו כבר רכז בחמישייה ממש לא הייתי מתנגד שיחתימו אותו..
06 אוגוסט 2019, 01:18
A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:אם לא היו מחתימים את וולטרס, בדיוק היה מספיק כסף בשביל מישהו רציני
לא מתלהב ממנו, הוא גם לא באמת רכז
06 אוגוסט 2019, 01:20
felix_r כתב:A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:אם לא היו מחתימים את וולטרס, בדיוק היה מספיק כסף בשביל מישהו רציני
וגם שילמנו עליו בייאאוט 200K
06 אוגוסט 2019, 01:23
06 אוגוסט 2019, 01:24
felix_r כתב:A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:אם לא היו מחתימים את וולטרס, בדיוק היה מספיק כסף בשביל מישהו רציני
וגם שילמנו עליו בייאאוט 200K
06 אוגוסט 2019, 01:35
my man כתב:למה אתם לא אוהבים אותו? הוא שחקן טוב בלי אגו שיודע לעלות מהספסל ולדעתי הוא יכול גם לנהל משחק בצורה לא רעה..
האפסייד שלו באמת לא משהו לספר עליו בבית אבל כשחקן ספסל הוא יכול להיות האיש הנכון..
הייתי בעצמי מתחבר לכל הנ"ל אם היה לנו שחקן חמישייה בעמדה שלו לפני שהוא חתם אבל מכיוון שכל זה לא מתרחש אני בעצמי גם לא חושב שהוא צריך להיות פה..
06 אוגוסט 2019, 01:51
06 אוגוסט 2019, 01:57
jol9 כתב:מרשים או לא, הוא היה הקלעי השני בטבעו בקבוצה, המוסר הכי טוב ואפילו החוטף השני הכי טוב. כל זה בקבוצה של שאראס, שבה קשה לבוא לידי ביטוי.
כנראה שמשהו בכל זאת יש בו.
06 אוגוסט 2019, 02:04
felix_r כתב:jol9 כתב:מרשים או לא, הוא היה הקלעי השני בטבעו בקבוצה, המוסר הכי טוב ואפילו החוטף השני הכי טוב. כל זה בקבוצה של שאראס, שבה קשה לבוא לידי ביטוי.
כנראה שמשהו בכל זאת יש בו.
לא אמרתי שהוא יהיה רע. רק אמרתי שהכסף שביזבזנו עליו חסר לנו בשביל להחתים אחד מהשלושה שמופיעים בכותרת
06 אוגוסט 2019, 07:16
אנטוניו כתב:ואני אומר להנהלת מכבי ...דחיל ראבק
אתם מקצים 1400000 לרכז. ונניח שאדמס דורש מיליון שש מאות.
אז על 200000 שח תפילו עונה שלמה?
אדאמס יכול להיות הפסע בין 8 הגדולות להדחה מבישה.
06 אוגוסט 2019, 08:20
06 אוגוסט 2019, 08:39
06 אוגוסט 2019, 08:52
06 אוגוסט 2019, 09:31
06 אוגוסט 2019, 10:08
06 אוגוסט 2019, 11:53
cifkcv כתב:חאלאס אם אני רואה עוד כתבה אחת על כספי אני משתגע. שיחתום תודיעו לנו - עד אז שחררו אותנו בבקשה.
וואלה שוב כותבים על הקטע עם קלוירו (לא ראיתי באף מקום אחר), אני מאוד מאוד מקווה שזה שטות כי זה יהיה שיא של טמטום גם להנהלה הזאת.
כרגע באמת אנחנו ממוקמים במקום ה10 בסוכנויות ההימורים. עם כל הפסימיות שלי ואחרי שכספי יחתום, נהיה מרחק רכז מלהיות שווים טופ 8. הפסימיות שלי באה לידי ביטוי ביכולת\רצון להחתים רכז ברמה.
06 אוגוסט 2019, 12:38
שוב, רשמתי אתמול, הוא חתום, רק לא מודיעים על זהcifkcv כתב:חאלאס אם אני רואה עוד כתבה אחת על כספי אני משתגע. שיחתום תודיעו לנו - עד אז שחררו אותנו בבקשה.
וואלה שוב כותבים על הקטע עם קלוירו (לא ראיתי באף מקום אחר), אני מאוד מאוד מקווה שזה שטות כי זה יהיה שיא של טמטום גם להנהלה הזאת.
כרגע באמת אנחנו ממוקמים במקום ה10 בסוכנויות ההימורים. עם כל הפסימיות שלי ואחרי שכספי יחתום, נהיה מרחק רכז מלהיות שווים טופ 8. הפסימיות שלי באה לידי ביטוי ביכולת\רצון להחתים רכז ברמה.