המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הם רוצים רייטינג ולומר ידענו(!), תתעלמו וזה יעבורcifkcv כתב:זה מעניין את ה.. כולם יודעים שהוא חתום. נמאס מהכתבות של 'סיכם סופית' 'מתקרב' 'הנה זה מגיע'.
קאנון נחסם.אנטוניו כתב:לאיפה אסף מתוק וקאנון נעלמו?
טוב שלפחות החציל חזר
Mitelka כתב:קאנון נחסם.אנטוניו כתב:לאיפה אסף מתוק וקאנון נעלמו?
טוב שלפחות החציל חזר
Sent from my MI 8 using Tapatalk
התחצף לכרמל ממה שזכור לי.שמוליק כתב:Mitelka כתב:קאנון נחסם.אנטוניו כתב:לאיפה אסף מתוק וקאנון נעלמו?
טוב שלפחות החציל חזר
Sent from my MI 8 using Tapatalk
מי הריקי היקמן שחסם אותו ולמה?
קובי כתב:הם זוג וסוגרים חשבונות פה בפורום.
גועל נפש - שיקחו צימר או משהו...
#סליחה כרמל, רחמי עליי...
yellowaura כתב:שמישהו יוריד את הכותרת: ההחתמה הגדולה של הקיץ - קווינסי אייסי. זה מביך.
where's the lie?yellowaura כתב:שמישהו יוריד את הכותרת: ההחתמה הגדולה של הקיץ - קווינסי אייסי. זה מביך.
Holiday_Armadillo כתב:where's the lie?yellowaura כתב:שמישהו יוריד את הכותרת: ההחתמה הגדולה של הקיץ - קווינסי אייסי. זה מביך.
אייסי יותר מרשים מאוברייאנט, לא יודעת למה שמת את שניהם ביחדyellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:where's the lie?yellowaura כתב:שמישהו יוריד את הכותרת: ההחתמה הגדולה של הקיץ - קווינסי אייסי. זה מביך.
סליחה הציטוט המדוייק זה ההחתמה המרשימה של הקיץ- קווינסי אייסי!!
אפשר לומר שלא הייתה החתמה מרשימה במיוחד...זה בסדר.
על ווילבקין לומר החתמה מרשימה זה היה בסדר ואם יגיע זר ב 1.4 מיליון נפרגן...
אבל על אייסי לומר החתמה מרשימה!! זה כמו שהיינו אומרים על אובראיינט שהגיע ההחתמה המרשימה של הקיץ- גוני אובראיינט!!
נראה לי בהחלט מפרגן קצת יותר מדי למערכת
cifkcv כתב:לא הבנתי אבל למה אפילו לא מנסים להציע לדילייני ואדאמס חוזה.
אפילו בשביל להגיד שניסיתם, מוזר ממש, לא רואה אופציות טובות יותר בשוק..
Holiday_Armadillo כתב:אייסי יותר מרשים מאוברייאנט, לא יודעת למה שמת את שניהם ביחדyellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:where's the lie?yellowaura כתב:שמישהו יוריד את הכותרת: ההחתמה הגדולה של הקיץ - קווינסי אייסי. זה מביך.
סליחה הציטוט המדוייק זה ההחתמה המרשימה של הקיץ- קווינסי אייסי!!
אפשר לומר שלא הייתה החתמה מרשימה במיוחד...זה בסדר.
על ווילבקין לומר החתמה מרשימה זה היה בסדר ואם יגיע זר ב 1.4 מיליון נפרגן...
אבל על אייסי לומר החתמה מרשימה!! זה כמו שהיינו אומרים על אובראיינט שהגיע ההחתמה המרשימה של הקיץ- גוני אובראיינט!!
נראה לי בהחלט מפרגן קצת יותר מדי למערכת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, JarJarBinx, Tom1313 ו־16 אורחים