19 אוגוסט 2019, 20:43
Mitelka כתב:לא הבנת אותי. יש הבדל בין קבוצה מודרנית שיש לה כלי נשק ומשתמשת הרבה בשלשות לבין קבוצה שזה בערך הכלי היחיד שלה.החציל האצטקי כתב:Mitelka כתב:חציל ההתקפה שלך מוכשרת - לא מגוונת בעליל. יש פה יותר מדי קלעים שמעדיפים את הזריקה מבחוץ. החודר הכי טוב הוא אלייז'ה ברייאנט....
מעולה. מה רע בהעדפת הזריקה מבחוץ?
אנחנו ב2020. שלשות זה טוב.
ג'יימס הארדן ויוסטון מטיחים שלשות בקצב היבטורי אבל זה לא אומר שהוא לא חודר גם והולך לטבעת לקו. במידה מסויימת זה גם מה שמאפשר לו ולהם לזרוק שלשות בקצב, אף אחד לא יכול להמר על חדירה.
במקרה של מכבי, כן, קבוצה שיש לה רק שלשות אפשר להגן מולה טוב יותר. יש לזרוק 30 שלשות ויש לזרוק 30 שלשות.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
19 אוגוסט 2019, 20:51
הם כולם רכזים טבעיים. זה לא אומר שהם לא קומבואים.מקאדו 3 כתב:רגע ג'רמי פארגו למשל הוא רכז טבעי ? דלייני ? ארויו בזמנו ? כולם סוגשל קומבו לפי הדעה הרווחת פה כי הם קצת אנוכיים , גם על פארגו ועל ארויו היו הרבה שטענו שהם לא רכזים וחוץ מכמה בודדים שרובם אגב לבנים לא חושב שייש הרבה כאלה שאפשר להגיד שהם רכזים טבעיים .
19 אוגוסט 2019, 20:52
19 אוגוסט 2019, 21:02
מפריזים בערכו חד משמעית. עמדה 4 שלנו לא רעה ואני לא חושב שאייסי הולך לראות יותר דקות בעמדה 5 מכהן לצורך העניין. מקווה שבלאק יצליח לחפות על המחסור בסנטימטרים ושהאקספלוסיביות שלו תספיק מול הנפילים.toja27 כתב:אני לא לגמרי בטוח בזה, אבל יש לי הרגשה שמפריזים בערכו של הקו הקידמי שלנו. יכול להיות שזה נעוץ בכך שאני לא לגמרי עף על בלאק, ולא לגמרי מכיר את אייסי ובטוח ביכולותיו.
19 אוגוסט 2019, 21:04
מקאדו 3 כתב:רגע ג'רמי פארגו למשל הוא רכז טבעי ? דלייני ? ארויו בזמנו ? כולם סוגשל קומבו לפי הדעה הרווחת פה כי הם קצת אנוכיים , גם על פארגו ועל ארויו היו הרבה שטענו שהם לא רכזים וחוץ מכמה בודדים שרובם אגב לבנים לא חושב שייש הרבה כאלה שאפשר להגיד שהם רכזים טבעיים .
19 אוגוסט 2019, 21:16
אחדשיודע כתב:מקאדו 3 כתב:רגע ג'רמי פארגו למשל הוא רכז טבעי ? דלייני ? ארויו בזמנו ? כולם סוגשל קומבו לפי הדעה הרווחת פה כי הם קצת אנוכיים , גם על פארגו ועל ארויו היו הרבה שטענו שהם לא רכזים וחוץ מכמה בודדים שרובם אגב לבנים לא חושב שייש הרבה כאלה שאפשר להגיד שהם רכזים טבעיים .
על מי/מה אתה מדבר? על דורסי? לא הבנתי את המהות של ההודעה.
רכז = שחקן שמשחק בעמדה 1. כל השמות שציינת למעלה הם שמות של רכזים. לא רכזיים טבעיים/טהורים, רכזים (טובים יותר או פחות). כמו רוב הרכזים היום.
19 אוגוסט 2019, 21:20
מקאדו 3 כתב:אחדשיודע כתב:מקאדו 3 כתב:רגע ג'רמי פארגו למשל הוא רכז טבעי ? דלייני ? ארויו בזמנו ? כולם סוגשל קומבו לפי הדעה הרווחת פה כי הם קצת אנוכיים , גם על פארגו ועל ארויו היו הרבה שטענו שהם לא רכזים וחוץ מכמה בודדים שרובם אגב לבנים לא חושב שייש הרבה כאלה שאפשר להגיד שהם רכזים טבעיים .
על מי/מה אתה מדבר? על דורסי? לא הבנתי את המהות של ההודעה.
רכז = שחקן שמשחק בעמדה 1. כל השמות שציינת למעלה הם שמות של רכזים. לא רכזיים טבעיים/טהורים, רכזים (טובים יותר או פחות). כמו רוב הרכזים היום.
מדבר בכללי , איפה בדיוק עובר הקו בין רכז טהור וטבעי לרכזים כמו פארגו דלייני ארויו ומה ההבדל ?
19 אוגוסט 2019, 22:06
Rampel כתב:מפריזים בערכו חד משמעית. עמדה 4 שלנו לא רעה ואני לא חושב שאייסי הולך לראות יותר דקות בעמדה 5 מכהן לצורך העניין. מקווה שבלאק יצליח לחפות על המחסור בסנטימטרים ושהאקספלוסיביות שלו תספיק מול הנפילים.toja27 כתב:אני לא לגמרי בטוח בזה, אבל יש לי הרגשה שמפריזים בערכו של הקו הקידמי שלנו. יכול להיות שזה נעוץ בכך שאני לא לגמרי עף על בלאק, ולא לגמרי מכיר את אייסי ובטוח ביכולותיו.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
20 אוגוסט 2019, 00:19
אני מאוד אוהב את אייסי, הייתי מאלו שפנטזו עליו עוד בקיץ הקודם, כשהוא לא רצה להגיע והעדיף את סין (לפחות הקיץ הוא התפקח). אני אוהב בעיקר את השינוי במשחק שלו ואת זה שהוא למד לחיות יותר בפרימטר ולא רק להיות מפלצת (נמוכה) בצבע. אני לא חושב שהוא צריך לראות הרבה דקות, אם בכלל, בעמדה 5. הוא פורוורד ולא סנטר והוא יכול להיות 4 נהדר וגם להשלים את כספי בצורה טובה.Jack55 כתב:Rampel כתב:מפריזים בערכו חד משמעית. עמדה 4 שלנו לא רעה ואני לא חושב שאייסי הולך לראות יותר דקות בעמדה 5 מכהן לצורך העניין. מקווה שבלאק יצליח לחפות על המחסור בסנטימטרים ושהאקספלוסיביות שלו תספיק מול הנפילים.toja27 כתב:אני לא לגמרי בטוח בזה, אבל יש לי הרגשה שמפריזים בערכו של הקו הקידמי שלנו. יכול להיות שזה נעוץ בכך שאני לא לגמרי עף על בלאק, ולא לגמרי מכיר את אייסי ובטוח ביכולותיו.
אני חושב שאייסי ממש אנדרייטד על ידי חלק מהאנשים בפורום, יש לי תחושה טובה מאוד שהוא הולך להפתיע כאן לא מעט אנשים, לדעתי הוא יהיה מפלצת.
20 אוגוסט 2019, 00:23
Rampel כתב:אני מאוד אוהב את אייסי, הייתי מאלו שפנטזו עליו עוד בקיץ הקודם, כשהוא לא רצה להגיע והעדיף את סין (לפחות הקיץ הוא התפקח). אני אוהב בעיקר את השינוי במשחק שלו ואת זה שהוא למד לחיות יותר בפרימטר ולא רק להיות מפלצת (נמוכה) בצבע. אני לא חושב שהוא צריך לראות הרבה דקות, אם בכלל, בעמדה 5. הוא פורוורד ולא סנטר והוא יכול להיות 4 נהדר וגם להשלים את כספי בצורה טובה.Jack55 כתב:Rampel כתב:מפריזים בערכו חד משמעית. עמדה 4 שלנו לא רעה ואני לא חושב שאייסי הולך לראות יותר דקות בעמדה 5 מכהן לצורך העניין. מקווה שבלאק יצליח לחפות על המחסור בסנטימטרים ושהאקספלוסיביות שלו תספיק מול הנפילים.toja27 כתב:אני לא לגמרי בטוח בזה, אבל יש לי הרגשה שמפריזים בערכו של הקו הקידמי שלנו. יכול להיות שזה נעוץ בכך שאני לא לגמרי עף על בלאק, ולא לגמרי מכיר את אייסי ובטוח ביכולותיו.
אני חושב שאייסי ממש אנדרייטד על ידי חלק מהאנשים בפורום, יש לי תחושה טובה מאוד שהוא הולך להפתיע כאן לא מעט אנשים, לדעתי הוא יהיה מפלצת.
20 אוגוסט 2019, 00:51
לגמרי טעית. ודיברנו עליו פה גם בשנה שעברה..Jack55 כתב:Rampel כתב:אני מאוד אוהב את אייסי, הייתי מאלו שפנטזו עליו עוד בקיץ הקודם, כשהוא לא רצה להגיע והעדיף את סין (לפחות הקיץ הוא התפקח). אני אוהב בעיקר את השינוי במשחק שלו ואת זה שהוא למד לחיות יותר בפרימטר ולא רק להיות מפלצת (נמוכה) בצבע. אני לא חושב שהוא צריך לראות הרבה דקות, אם בכלל, בעמדה 5. הוא פורוורד ולא סנטר והוא יכול להיות 4 נהדר וגם להשלים את כספי בצורה טובה.Jack55 כתב:Rampel כתב:מפריזים בערכו חד משמעית. עמדה 4 שלנו לא רעה ואני לא חושב שאייסי הולך לראות יותר דקות בעמדה 5 מכהן לצורך העניין. מקווה שבלאק יצליח לחפות על המחסור בסנטימטרים ושהאקספלוסיביות שלו תספיק מול הנפילים.toja27 כתב:אני לא לגמרי בטוח בזה, אבל יש לי הרגשה שמפריזים בערכו של הקו הקידמי שלנו. יכול להיות שזה נעוץ בכך שאני לא לגמרי עף על בלאק, ולא לגמרי מכיר את אייסי ובטוח ביכולותיו.
דווקא הרגשתי שאתה פחות התלהבת מהרעיון שלו או לפחות חשבת שהוא לא כל כך יצליח פה, אז טעיתי?
20 אוגוסט 2019, 00:56
Rampel כתב:לגמרי טעית. ודיברנו עליו פה גם בשנה שעברה..Jack55 כתב:Rampel כתב:אני מאוד אוהב את אייסי, הייתי מאלו שפנטזו עליו עוד בקיץ הקודם, כשהוא לא רצה להגיע והעדיף את סין (לפחות הקיץ הוא התפקח). אני אוהב בעיקר את השינוי במשחק שלו ואת זה שהוא למד לחיות יותר בפרימטר ולא רק להיות מפלצת (נמוכה) בצבע. אני לא חושב שהוא צריך לראות הרבה דקות, אם בכלל, בעמדה 5. הוא פורוורד ולא סנטר והוא יכול להיות 4 נהדר וגם להשלים את כספי בצורה טובה.Jack55 כתב:Rampel כתב:מפריזים בערכו חד משמעית. עמדה 4 שלנו לא רעה ואני לא חושב שאייסי הולך לראות יותר דקות בעמדה 5 מכהן לצורך העניין. מקווה שבלאק יצליח לחפות על המחסור בסנטימטרים ושהאקספלוסיביות שלו תספיק מול הנפילים.
דווקא הרגשתי שאתה פחות התלהבת מהרעיון שלו או לפחות חשבת שהוא לא כל כך יצליח פה, אז טעיתי?
השחקן היחיד שאשכרה מבאס אותי שחתם פה זה האנטר, שברגע שאייסי הצטרף, הוא רשמית לא תורם שום דבר מיוחד לסגל. פשוט גרסה יותר אגרסיבית של טיוס, רק עם יכולת חסימה הרבה פחות מרשימה.
מה לעשות, בנייה קלאסית של מכבי, חייבים לזייף בשתי העמדות החשובות ביותר ולקוות לטוב. לפחות הפעם לא הזניחו לגמרי את עמדה 3.
20 אוגוסט 2019, 00:59
Rampel כתב:לגמרי טעית. ודיברנו עליו פה גם בשנה שעברה..Jack55 כתב:Rampel כתב:אני מאוד אוהב את אייסי, הייתי מאלו שפנטזו עליו עוד בקיץ הקודם, כשהוא לא רצה להגיע והעדיף את סין (לפחות הקיץ הוא התפקח). אני אוהב בעיקר את השינוי במשחק שלו ואת זה שהוא למד לחיות יותר בפרימטר ולא רק להיות מפלצת (נמוכה) בצבע. אני לא חושב שהוא צריך לראות הרבה דקות, אם בכלל, בעמדה 5. הוא פורוורד ולא סנטר והוא יכול להיות 4 נהדר וגם להשלים את כספי בצורה טובה.Jack55 כתב:Rampel כתב:מפריזים בערכו חד משמעית. עמדה 4 שלנו לא רעה ואני לא חושב שאייסי הולך לראות יותר דקות בעמדה 5 מכהן לצורך העניין. מקווה שבלאק יצליח לחפות על המחסור בסנטימטרים ושהאקספלוסיביות שלו תספיק מול הנפילים.
השחקן היחיד שאשכרה מבאס אותי שחתם פה זה האנטר, שברגע שאייסי הצטרף, הוא רשמית לא תורם שום דבר מיוחד לסגל. פשוט גרסה יותר אגרסיבית של טיוס, רק עם יכולת חסימה הרבה פחות מרשימה.
מה לעשות, בנייה קלאסית של מכבי, חייבים לזייף בשתי העמדות החשובות ביותר ולקוות לטוב. לפחות הפעם לא הזניחו לגמרי את עמדה 3.
20 אוגוסט 2019, 01:48
נתחיל מהסוף. בראיינט הוא הפוטנציאל הגבוה ביותר לאולאראונד איכותי בקבוצה הזו. מי שרוצה להיות אופטימי צריך להתחיל בלהאמין בבחור ולקוות שיצליח לממש את הפוטנציאל שלו.SirCharles כתב:Rampel כתב:לגמרי טעית. ודיברנו עליו פה גם בשנה שעברה..Jack55 כתב:Rampel כתב:אני מאוד אוהב את אייסי, הייתי מאלו שפנטזו עליו עוד בקיץ הקודם, כשהוא לא רצה להגיע והעדיף את סין (לפחות הקיץ הוא התפקח). אני אוהב בעיקר את השינוי במשחק שלו ואת זה שהוא למד לחיות יותר בפרימטר ולא רק להיות מפלצת (נמוכה) בצבע. אני לא חושב שהוא צריך לראות הרבה דקות, אם בכלל, בעמדה 5. הוא פורוורד ולא סנטר והוא יכול להיות 4 נהדר וגם להשלים את כספי בצורה טובה.Jack55 כתב:אני חושב שאייסי ממש אנדרייטד על ידי חלק מהאנשים בפורום, יש לי תחושה טובה מאוד שהוא הולך להפתיע כאן לא מעט אנשים, לדעתי הוא יהיה מפלצת.
אני דוקא חושב שדי הזניחו את עמדה 3. כספי לדעתי צריך לשחק בעיקר כ4 כאשר אייסי עולה מהספסל. בעמדה 3 יש לנו כמה שחקנים (קלויארו, אבדייה וזוסמן) שאף אחד מהם לא יכול להחזיק את העמדה לאורך זמן - קלויארו כבד מדי ומתקשה מול פורוורדים אתלטים וזריזים, זוסמן לא פיזי מספיק ואבדייה צעיר ולא מוכח מול שחקנים בוגרים - והייתי מעדיף אם היו מביאים במקום את בראיינט סווינגמן אמיתי כמו פרין ביופורד למשל.
20 אוגוסט 2019, 04:35
20 אוגוסט 2019, 04:38
יש גארבז של המשחק יש גארבז של העונהJack55 כתב:אגב לא יודע אם זה ממש קריטי, אבל מישהו כתב פה שהנקודות של דורסי היו עונה שעברה בגארבג'.
אז רק לייתר דיוק, אתה מוזמן לצפות בסרטון שהכנתי עליו לקראת ההגעה למכבי - https://www.youtube.com/watch?v=8MIoQQR_mlM
90% מהמהלכים בסרטון הם כאשר המשחק חי לגמרי (ואפילו יש חלק במאני טיים) והרוב גם במחצית הראשונה, גם באטלנטה וגם בממפיס.
20 אוגוסט 2019, 04:48
Shay_uzan כתב:יש גארבז של המשחק יש גארבז של העונהJack55 כתב:אגב לא יודע אם זה ממש קריטי, אבל מישהו כתב פה שהנקודות של דורסי היו עונה שעברה בגארבג'.
אז רק לייתר דיוק, אתה מוזמן לצפות בסרטון שהכנתי עליו לקראת ההגעה למכבי - https://www.youtube.com/watch?v=8MIoQQR_mlM
90% מהמהלכים בסרטון הם כאשר המשחק חי לגמרי (ואפילו יש חלק במאני טיים) והרוב גם במחצית הראשונה, גם באטלנטה וגם בממפיס.
הם גמרו את העונה לפני שהוא הגיע
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
20 אוגוסט 2019, 07:08
20 אוגוסט 2019, 08:19
תשמע הוא סקורר מפחיד.אם יידע להיות יותר קבוצתי גם אז הרווחנו בענקגל גל כתב:https://www.youtube.com/watch?v=9rJKjW98BXo&t=232s
14 ספטמבר 2019, 22:48