מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי rc4991 » 16 מאי 2012, 09:40

yarinsaky כתב:מאריץ' קרוב לחתימה :
אורנן כתב מאוד אמין.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/368/ ... =3&cat=620

איזה כיף :dance2 :dance3 ,מכבי הולכת להחזיק את אחת מעמדות הסנטר הטובות באירופה?
מתי היו במכבי שני שחקנים מעל 2.10?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 מאי 2012, 09:49

rc4991 כתב:
אורנן כתב מאוד אמין.

היו למכבי גם שחקנים מעל 2.20 אז מה? ממתי איכות של שחקן נקבעת לפי הגובה שלו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 16 מאי 2012, 09:51

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
אורנן כתב מאוד אמין.

ברור שזה לא מה שקובע(ןתשאל את ורניאש)פשוט נחמד לראות שאחרי שנים של סנטרים נמוכים מגיעים לפה שני מגדלים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 מאי 2012, 10:00

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
אורנן כתב מאוד אמין.

זה לא סתם מגדלים נגריים, זה בא בתוספת של כישרון.
רק נקווה שבמידה ושניהם אכן יהיו כאן, שהכשרון שלהם גם יתפרץ החוצה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 16 מאי 2012, 10:28

האמת שלבלאט יהיה יותר קל להחזיר את מאריץ' ליכולת האמיתית שלו מאשר הפרוייקט שעבר עם סופו בשנתיים האחרונות....
קוו קידמי של שרמאן ומריץ' יחד אפילו לא חלמנו עליו . הייתי בטוח שזה יהיה או זה או זה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 מאי 2012, 10:44

מאריץ' מפחיד אותי..
אין לי ספק שבמכבי הוא יכול להציג יכולות שמזכירות את פרטיזן ושיש לו כישרון..
מה שמפחיד אותי שהוא נפצע לתקופות לא קצרות שלוש פעמים בשלוש העונות היחידות שלו ביורוליג..
ואם זה יקרה פה? מה יקרה אז?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 16 מאי 2012, 11:16

הבעיה הכי גדולה היא שאין עוד מאמן ובלאט אמור לטוס לרוסיה כבר בסוף שבוע הבא, כאשר עד תחילת אימוני נבחרת רוסיה בתחילת/אמצע יוני הוא כמעט ולא יהיה בארץ. איך בדיוק רוצים לבנות ככה קבוצה? מתי בדיוק אמורים להחתים את בלאט ולמה לא סוגרים את הנושא הזה אחת ולתמיד (גם אם זה אומר שפדרמן יפחית מכבודו, יסע אליו ויסגור איתו את הנושא במקום)?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי where is the love? » 16 מאי 2012, 11:19

קודי כתב:הבעיה הכי גדולה היא שאין עוד מאמן ובלאט אמור לטוס לרוסיה כבר בסוף שבוע הבא, כאשר עד תחילת אימוני נבחרת רוסיה בתחילת/אמצע יוני הוא כמעט ולא יהיה בארץ. איך בדיוק רוצים לבנות ככה קבוצה? מתי בדיוק אמורים להחתים את בלאט ולמה לא סוגרים את הנושא הזה אחת ולתמיד (גם אם זה אומר שפדרמן יפחית מכבודו, יסע אליו ויסגור איתו את הנושא במקום)?

מאוד מלחיץ מה שאתה אומר, אני מאוד מקווה שמכבי תחתים כבר את בלאט. אומרים לנו לחדש מנויים ואפילו הם לא יכולים לחדש חוזה לבלאט, אני מצטער קודי , בא לי להקיא כבר.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי קודי » 16 מאי 2012, 11:28

where is the love? כתב:
קודי כתב:הבעיה הכי גדולה היא שאין עוד מאמן ובלאט אמור לטוס לרוסיה כבר בסוף שבוע הבא, כאשר עד תחילת אימוני נבחרת רוסיה בתחילת/אמצע יוני הוא כמעט ולא יהיה בארץ. איך בדיוק רוצים לבנות ככה קבוצה? מתי בדיוק אמורים להחתים את בלאט ולמה לא סוגרים את הנושא הזה אחת ולתמיד (גם אם זה אומר שפדרמן יפחית מכבודו, יסע אליו ויסגור איתו את הנושא במקום)?

מאוד מלחיץ מה שאתה אומר, אני מאוד מקווה שמכבי תחתים כבר את בלאט. אומרים לנו לחדש מנויים ואפילו הם לא יכולים לחדש חוזה לבלאט, אני מצטער קודי , בא לי להקיא כבר.

לי כבר מזמן בא להקיא, בערך מהרגע שקראתי את גיבובי השטויות שפדרמן אמר ל"ישראל היום". אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעיה לשבת עוד השבוע (כמדומני אין אף משחק לפני יום שלישי הבא) עם בלאט עד שיצא עשן לבן - לכאן או לכאן. איך רוצים להתכונן כך לעונה הבאה? איך מחתימים שחקנים? איך מחליטים על משהו כשלא ברור אם המאמן בכלל יהיה איתך?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 16 מאי 2012, 11:28

where is the love? כתב:
asafb96 כתב:
where is the love? כתב:תראו זה ברור שעדיך לשלם ללנגפורד 1.1 מיליון מאשר לשלם לשחקן לא טוב 900000 הרי אותו מקרה קרה עם מוריס, ובסוף נשארנו עם וויט ושלל ערמדויות.

עכשיו נניח שלנגפורד עוזב, אתם הרי מסכימים שמכבי צריכים להביא שני שחקנים לעמדות 1 ו-2 ....
אם היו אומרים אוקיי הכסף שלא הלך ללנגפורד ילך נניח לפרקינס ופולן או גקסון ופולן או לא יודע מה , אז היינו אומרים חבל שלנגפורד עזב אבל נמשיך הלאה, אבל כולנו יודעים שלא כך יהיה המצב, כי אם מכבי ישחררו את קית' הם יביאו שני שחקנים בינוניים במקומם, עכשיו יכול להיות שנפגע בזה אבל עדיף להשאר עם לנגפורד.
מצד אחד אומרים לא נביא לשחקן יותר ממיליון דולר, אבל מצד שני מביאים לשחקנים לא טובים הרבה יותר ממה שמגיע להם ובסוף משחררים אותם ומביאים תחליף פחות טוב ואז גם יש בעיות...
עצם זה שמכבי חוסכת בקטעים האלו של המיליון דולר , הוא למעשה כמו סיפור הבומרנג, שבסוף זה חוזר אליהם, קשים וקשוחים במשא ומתן על עוד מאה אלף עם קית' , אבל מוזר ששחקנים אחרים שלא שווים חצי מיליון מקבלים חצי מיליון ויותר.

אוי ואבוי לנו אם במקום לאנגפורד נראה פה את פרקינס ופולן או ג'קסון ופולן. לא רוצה לחשוב על זה בכלל :?
פולן שחקן נחמד ולא יותר. ממש לא ברמת יורוליג היום, ואני לא ממש מבין למה אתה כל כך רוצה אותו

סיבה אחת, כי הוא מחוספס!

בגלל זה? זאת הסיבה? גם אני מחוספס (אגב, מה זה בכלל מחוספס בהקשר של כדורסל?), אז מכבי צריכה להחתים אותי? מכבי צריכה להחתים שחקנים כי הם טובים, לא כי הם מחוספסים. פולן הזה ממש לא שחקן לרמות יורוליג.

מאריץ' ושרמאדיני יחד נשמע כמו חלום. סייז, ניידות, התקפה, הגנה וריבאונד. קצת גמלוני אבל עם קטלניות מפחידה.

מסכים בהחלט. קוו קדמי מצוין, עם הרבה סייז ופיזיות, וסוף סוף למשך 40 דקות, תמיד תהיה לנו אופציה בפוסט, ותמיד יהיה לנו סנטר עם סייז טוב שיתמודד פיזית עם כל סנטר באירופה. מאוד מאוד מקווה שנראה פה קוו קדמי שכולל את ליאור-מאצ'בן-מאריץ'-שרמדיני
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 16 מאי 2012, 11:30

מה הבעיה? יסגרו עם בלאט במקודם או במאוחר. לא צריך שהוא יהיה פה, מספיק שיחת טלפון בימינו.
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 16 מאי 2012, 11:31

קודי כתב:
where is the love? כתב:

לי כבר מזמן בא להקיא, בערך מהרגע שקראתי את גיבובי השטויות שפדרמן אמר ל"ישראל היום". אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעיה לשבת עוד השבוע (כמדומני אין אף משחק לפני יום שלישי הבא) עם בלאט עד שיצא עשן לבן - לכאן או לכאן. איך רוצים להתכונן כך לעונה הבאה? איך מחתימים שחקנים? איך מחליטים על משהו כשלא ברור אם המאמן בכלל יהיה איתך?

תאמין לי קודי , זה כבר ביזארי מה שקורה שם, באמת מה הם עושים כל השבוע, אני לא יודע, זה גם מוריד את הבטחון לקבוצה לפני הפיינל פור, הייתי בטוח שהנהלת מכבי אוהבת את דיוויד, מאיפה מגיעה השנאה ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי קודי » 16 מאי 2012, 11:33

asafb96 כתב:

מה הבעיה? יסגרו עם בלאט במקודם או במאוחר. לא צריך שהוא יהיה פה, מספיק שיחת טלפון בימינו.

מי מבטיח לך שיסגרו איתו? ואם לא יסגרו? ואיך בינתיים תבנה קבוצה?
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 16 מאי 2012, 11:35

קודי כתב:
asafb96 כתב:

אם לא יסגרו איתו, אז יסגרו עם מאמן אחר. זה לא שמחר כבר צריך קבוצה מוכנת ומוגמרת. יש מו"מ עם בלאט, ויחד עם זה יש מו"מ עם שחקנים. אני מאמין שבלאט ימשיך, אבל אם איכשהו לא, יגיע לפה מאמן אחר (לא שאני רוצה שזה יקרה...), ויחד איתו יבנו את הקבוצה
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 16 מאי 2012, 11:52

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

אם לא יסגרו איתו, אז יסגרו עם מאמן אחר. זה לא שמחר כבר צריך קבוצה מוכנת ומוגמרת. יש מו"מ עם בלאט, ויחד עם זה יש מו"מ עם שחקנים. אני מאמין שבלאט ימשיך, אבל אם איכשהו לא, יגיע לפה מאמן אחר (לא שאני רוצה שזה יקרה...), ויחד איתו יבנו את הקבוצה

זה לא כל כך פשוט, כי לכל מאמן אחר שיגיע יהיה סגל כמעט סגור, אשר נבנה על ידי ילדי משפחת פדרמן יחד עם עוד מאמן שלא ממש היה ממש איכפת לו כי הוא ידע שלא יאמן בעונה הבאה. אם לדעתך ככה בונים קבוצה אז מצויין, לדעתי זו רחוקה מלהיות הדרך הנכונה. מה הבעיה לשבת עם בלאט עוד השבוע ולסגור את הסיפור הזה לכאן או לכאן?
קודי

הודעהעל ידי שמוליק » 16 מאי 2012, 13:03

מאריץ' ושרמאדיני יחד נשמע כמו חלום. סייז, ניידות, התקפה, הגנה וריבאונד. קצת גמלוני אבל עם קטלניות מפחידה.

מסכים בהחלט. קוו קדמי מצוין, עם הרבה סייז ופיזיות, וסוף סוף למשך 40 דקות, תמיד תהיה לנו אופציה בפוסט, ותמיד יהיה לנו סנטר עם סייז טוב שיתמודד פיזית עם כל סנטר באירופה. מאוד מאוד מקווה שנראה פה קוו קדמי שכולל את ליאור-מאצ'בן-מאריץ'-שרמדיני[/quote]

מעדיף להוסיף:
ליאור-טלטוביץ ואם לא אז את מאצ'בן-מאריץ'-שרמדיני-גיימס
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי asafb96 » 16 מאי 2012, 13:12

מעדיף להוסיף:
ליאור-טלטוביץ ואם לא אז את מאצ'בן-מאריץ'-שרמדיני-גיימס

טלטוביץ'? טוב שלא אמרת נוביצקי. אין מצב בחיים. והאמת אני גם מעדיף שחקן מגוון, חכם, צעיר וזול יותר כמו מאצ'בן, מאשר סקורר נטו כמו טלטוביץ'
asafb96

הודעהעל ידי Mta_atic » 16 מאי 2012, 14:42

לא יאומן. אם מאריץ' מגיע לפה זה חלום שהתגשם.
אני מאד אוהב את השחקן הזה ולטעמי הוא יהיה ג'וקר במכבי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מאי 2012, 14:56

רשמתי את זה באשכול על בלאט והתחרטתי..אני ארשום את זה פה בגלל הקטע על הלפרין ולאנדסברג בכתבה

מכבי תל אביב: השכר של בלאט - 700 אלף דולר לעונה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2533792

בתוך כך, מכבי ממשיכה בניסיון להתחזק בקו האחורי. קיים סיכוי גבוה לכך שיותם הלפרין הוא שיאייש את עמדת הרכז בקבוצה. בנוסף, מכבי תל אביב פתחה במו"מ עם סילבן לנדסברג, אך ראשי מכבי מעדיפים להגיע לסיכום עימו, ובנוסף מצפים ראשי מכבי לתשובתו של דייויד בלו לגבי הישארותו.

מישהו הבין את המשפט על לאנדסברג? לא מסתדר לי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 16 מאי 2012, 14:58

Holiday_Armadillo כתב:רשמתי את זה באשכול על בלאט והתחרטתי..אני ארשום את זה פה בגלל הקטע על הלפרין ולאנדסברג בכתבה

מכבי תל אביב: השכר של בלאט - 700 אלף דולר לעונה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2533792

בתוך כך, מכבי ממשיכה בניסיון להתחזק בקו האחורי. קיים סיכוי גבוה לכך שיותם הלפרין הוא שיאייש את עמדת הרכז בקבוצה. בנוסף, מכבי תל אביב פתחה במו"מ עם סילבן לנדסברג, אך ראשי מכבי מעדיפים להגיע לסיכום עימו, ובנוסף מצפים ראשי מכבי לתשובתו של דייויד בלו לגבי הישארותו.

מישהו הבין את המשפט על לאנדסברג? לא מסתדר לי

לא רק המשפט הזה לא ברור אלא כל הכתבה הזו, שעושה קופי ופייסט לעשר כתבות ישנות ועוד שאר קשקושים ידועים. אין בכתבה הזו שום חידוש אלא רק מיחזור חומרים ישנים.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים