16 מאי 2012, 15:03
16 מאי 2012, 15:04
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:רשמתי את זה באשכול על בלאט והתחרטתי..אני ארשום את זה פה בגלל הקטע על הלפרין ולאנדסברג בכתבה
מכבי תל אביב: השכר של בלאט - 700 אלף דולר לעונה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2533792בתוך כך, מכבי ממשיכה בניסיון להתחזק בקו האחורי. קיים סיכוי גבוה לכך שיותם הלפרין הוא שיאייש את עמדת הרכז בקבוצה. בנוסף, מכבי תל אביב פתחה במו"מ עם סילבן לנדסברג, אך ראשי מכבי מעדיפים להגיע לסיכום עימו, ובנוסף מצפים ראשי מכבי לתשובתו של דייויד בלו לגבי הישארותו.
מישהו הבין את המשפט על לאנדסברג? לא מסתדר לי
לא רק המשפט הזה לא ברור אלא כל הכתבה הזו, שעושה קופי ופייסט לעשר כתבות ישנות ועוד שאר קשקושים ידועים. אין בכתבה הזו שום חידוש אלא רק מיחזור חומרים ישנים.
16 מאי 2012, 15:04
16 מאי 2012, 15:07
LIAV10 כתב:מאריץ' מפחיד אותי..
אין לי ספק שבמכבי הוא יכול להציג יכולות שמזכירות את פרטיזן ושיש לו כישרון..
מה שמפחיד אותי שהוא נפצע לתקופות לא קצרות שלוש פעמים בשלוש העונות היחידות שלו ביורוליג..
ואם זה יקרה פה? מה יקרה אז?
החציל האצטקי כתב:אגב, בהסתכלות על מאריץ' לא הייתי מגדיר אותו כאירופאי. אוסטרלי שלמד בנברסקה.
16 מאי 2012, 15:17
Holiday_Armadillo כתב:רשמתי את זה באשכול על בלאט והתחרטתי..אני ארשום את זה פה בגלל הקטע על הלפרין ולאנדסברג בכתבה
מכבי תל אביב: השכר של בלאט - 700 אלף דולר לעונה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2533792בתוך כך, מכבי ממשיכה בניסיון להתחזק בקו האחורי. קיים סיכוי גבוה לכך שיותם הלפרין הוא שיאייש את עמדת הרכז בקבוצה. בנוסף, מכבי תל אביב פתחה במו"מ עם סילבן לנדסברג, אך ראשי מכבי מעדיפים להגיע לסיכום עימו, ובנוסף מצפים ראשי מכבי לתשובתו של דייויד בלו לגבי הישארותו.
מישהו הבין את המשפט על לאנדסברג? לא מסתדר לי
16 מאי 2012, 15:39
16 מאי 2012, 15:40
yzafrir כתב:יכול להיות שהכוונה עם לאנדסברג זה להחתים אותו על חוזה ארוך טווח ואם בלו נשאר אז להשאילו בעונה הראשונה...
לגבי מאריץ' האמת שלפי מה שראיתי ממנו בסדרה נגד מכבי ובפיינל פור זה לא כלכך עניין של פציעות אלא יותר הקרדיט המופחת שהוא זוכה לו מאוברדוביץ'...
אין לי ספק שבמכבי הוא יראה הרבה יותר טוב אם כי אני לא חושב שהמספרים שנתן בפרטזין הם הממוצעים הריאלים שלו ביורוליג . אני מניח ש10-12 נק' ו 6-7 ריב' יהיו מספיק טובים בשביל מכבי , במיוחד אם יראה יציבות . אם ניקח בחזבון שגם גרגמל יודע לצבור נקודות לא בכלל אז נקבל תפוקה מספיק טובה מהעמדה הזאת...
16 מאי 2012, 15:50
16 מאי 2012, 15:59
~BenTom~ כתב:מישהו ראה את המשחק של פאו-ברצלונה על הקרב למקום השלישי?
מאריץ התפרע ב15 דקות עם סטטיסטיקה מטורפת: 13 נק' ו11 ריב' ואסיסט!!! רק ב15 דקות?!וואו!!
16 מאי 2012, 16:15
16 מאי 2012, 16:17
חנו'ש כתב:במידה והלפרין אכן חוזר, לאנדסברג הופך להיות כל כך מיותר.
אלא אם כן יש למכבי כסף מיותר שאין לה מושג איך לשרוף אותו, למה צריך להחתים את לאנדסברג??
16 מאי 2012, 16:27
16 מאי 2012, 16:27
חנו'ש כתב:במידה והלפרין אכן חוזר, לאנדסברג הופך להיות כל כך מיותר.
אלא אם כן יש למכבי כסף מיותר שאין לה מושג איך לשרוף אותו, למה צריך להחתים את לאנדסברג??
16 מאי 2012, 16:35
16 מאי 2012, 17:01
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:במידה והלפרין אכן חוזר, לאנדסברג הופך להיות כל כך מיותר.
כי מכבי אוהבת לאסוף את המתאזרחים הכי טובים בסביבה לפני שירושלים תחטוף אותם. קודם יחתימו אותו לחוזה רב שנתי , אחר כך יראו מה לעשות איתו ( אולי השאלה ).
חוץ מזה, הלפרין חלקלק כמו ווזלין. גם אחרי שהוא אצלך בידיים הוא יכול לברוח דרך החורים באצבעות.
16 מאי 2012, 17:03
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:במידה והלפרין אכן חוזר, לאנדסברג הופך להיות כל כך מיותר.
כי מכבי אוהבת לאסוף את המתאזרחים הכי טובים בסביבה לפני שירושלים תחטוף אותם. קודם יחתימו אותו לחוזה רב שנתי , אחר כך יראו מה לעשות איתו ( אולי השאלה ).
חוץ מזה, הלפרין חלקלק כמו ווזלין. גם אחרי שהוא אצלך בידיים הוא יכול לברוח דרך החורים באצבעות.
אני מבינה ומסכימה לגבי הלפרין, ועדיין קבוצה שמתחשבנת על כל שקל לא יכולה לזרוק סתם כסף על שחקן שכרגע אינו נחוץ לפני שהיא החתימה את השחקנים שכן נחוצים לה (שלא לדבר על המאמן...)
16 מאי 2012, 17:07
מכביסט כתב:הלפרין בתור רכז???????
תגידו לי הם שפויים????????
זה לא התפקיד שלו!
לבן אדם אין מושג וגם לא יהיה מושג מה זה לרכז משחק.
ובכלל לתת את המפתחות לשחקן כזה לוזר ופחדן שלא יודע מה זה לעשות סל במאני טיים ובמיוחד לאחד שלא יודע ולעולם לא ידע מה זאת מנהיגות זאת התאבדות מקצועית מטורפת!.
16 מאי 2012, 17:09
מכביסט כתב:הלפרין בתור רכז???????
תגידו לי הם שפויים????????
זה לא התפקיד שלו!
לבן אדם אין מושג וגם לא יהיה מושג מה זה לרכז משחק.
ובכלל לתת את המפתחות לשחקן כזה לוזר ופחדן שלא יודע מה זה לעשות סל במאני טיים ובמיוחד לאחד שלא יודע ולעולם לא ידע מה זאת מנהיגות זאת התאבדות מקצועית מטורפת!.
16 מאי 2012, 17:11
16 מאי 2012, 17:13
rc4991 כתב:הלפרין הכרחי לסגל הזה אבל לאנדסברג לא והוא יהיה סתם בזבוז כסף שאין לנו