המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:לגבי סרביה - ארגנטינה , סרביה נבחרת הרבה יותר טובה, אבל יש פוטנציאל להפתעה אם ארגנטינה תצליח לשמור על מרחק ביטחון של כמה נקודות מסרביה ואז בדקות האחרונות הכל פתוח.
לגבי ארה"ב - צרפת , יש כאן פוטנציאל להפתעה כי צרפת נבחרת מאוד אתלטית...
לא יודע אם זה להפתיע, ארהב לא באה ולא אכפת לה מהטורניר, אני לא אהיה מופתע אם הם יעלוJack55 כתב:צרפת עוד יכולה להפתיע פה ובגדול
Shay_uzan כתב:לא יודע אם זה להפתיע, ארהב לא באה ולא אכפת לה מהטורניר, אני לא אהיה מופתע אם הם יעלוJack55 כתב:צרפת עוד יכולה להפתיע פה ובגדול
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
ונותרה הנבחרת השלישית של ארה"ב...אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:לא יודע אם זה להפתיע, ארהב לא באה ולא אכפת לה מהטורניר, אני לא אהיה מופתע אם הם יעלוJack55 כתב:צרפת עוד יכולה להפתיע פה ובגדול
זהו, שכל השחקנים של ארה"ב, הם שחקנים שרצו להיות שם. מי שלא רצה, לא בא. כן אכפת להם.
Shay_uzan כתב:ונותרה הנבחרת השלישית של ארה"ב...אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:לא יודע אם זה להפתיע, ארהב לא באה ולא אכפת לה מהטורניר, אני לא אהיה מופתע אם הם יעלוJack55 כתב:צרפת עוד יכולה להפתיע פה ובגדול
זהו, שכל השחקנים של ארה"ב, הם שחקנים שרצו להיות שם. מי שלא רצה, לא בא. כן אכפת להם.
צרפת יותר מחוייבת, בלי קשר, צרפת נבחרת מצויינת, ניצחון שלה אף פעם לא יפתיע, גם לא מול ארהב.
והתעוררות יפה של ארהב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה, עידן ו־24 אורחים