המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:חשוב להדגיש שהסיבה שסנדי כהן פה כרגע ולא הושאל היא שעדיין לא יודעים אם אפשר לסדר לו תעודת זהות ישראלית או לא
כרגע (ובעתיד הנראה לעין) הוא זר לכל דבר
בעונתו הראשונה בליגה ייחשב ל"מתאזרח רגיל", אבל החל מעונת 2020/21, לאור שינוי החוקים במינהלת הליגה, כהן יהיה "מתאזרח חדש" והקבוצה בה ישחק תצטרך לשלם קנס של 200 או 300 אלף שקל.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:כן, זה נכון. במיוחד כשמכבי לא משופעת במנהלי משחק איכותיים.
גם הוא לא מנהל משחק איכותי.
לא אמרתי שהוא מנהל משחק איכותי.
אני בכלל לא יודע מה בדיוק הוא מביא לקבוצה, יש לו גוף שבנוי נפלא, מאוד נייד וזריז אבל כדורסל לא מלוטש, הזריקות בלי רגש, לא חכמת משחק יוצאת דופן, וקצת מבולגן. אם מכבי החליטה לשבח אותו לעתיד העונה אז זה יותר מובן.
אני דווקא יחסית מבסוט ממנו. זה שלא שהוא תופס מקום של זר.
כן הייתי רוצה שמכבי תביא זר בכיר מקלויארו ולא תפחד מזה שאבדיה ייצטרך להתחרות על דקות.
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:גם הוא לא מנהל משחק איכותי.
לא אמרתי שהוא מנהל משחק איכותי.
אני בכלל לא יודע מה בדיוק הוא מביא לקבוצה, יש לו גוף שבנוי נפלא, מאוד נייד וזריז אבל כדורסל לא מלוטש, הזריקות בלי רגש, לא חכמת משחק יוצאת דופן, וקצת מבולגן. אם מכבי החליטה לשבח אותו לעתיד העונה אז זה יותר מובן.
אני דווקא יחסית מבסוט ממנו. זה שלא שהוא תופס מקום של זר.
כן הייתי רוצה שמכבי תביא זר בכיר מקלויארו ולא תפחד מזה שאבדיה ייצטרך להתחרות על דקות.
קלויארו עדיף על אבדיה והוא מקבל פחות דקות, נראה יותר שהחליטו שרוצים לתת לאבדיה מספיק דקות להתפתח, לכן דווקא כאן לא יחפשו שום זר.
my man כתב:A.Parker כתב:my man כתב:מה השכר של ג'ייק כהן?
איזור 300 לדעתי
ולזוס "שידרגו" את השכר ל150..לך תבין..
Jack55 כתב:ההגנה של כהן פשוט שערורייה בעיניי, לא יכול לראות את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־29 אורחים