03 אוקטובר 2019, 22:15
itai7 כתב:jol9 כתב:מכבי שילמה שכר לימוד על זוסמן ואבדיה בדקות האחרונות. אני בסדר עם זה, ומקווה שזה ישתלם לנו בהמשך.
חבל, כי זה מגרש שאפשר לצאת ממנו עם ניצחון.
יאפ, לאבדיה היו שם איזה 2 חסימות בסוף, אבל קולעים יזכרו לו את השלשה שלקח בסוף עם ביצים של טנק.
03 אוקטובר 2019, 22:16
Bluesman כתב:זה לא ישתלם לנו. הליגה הזו גדולה על אבדיה פיזית. וזוסמן כבר לא יהיה טוב יותר. כלומר אני מניח שיהיו לו משחקים טובים יותר. אבל זו הרמה שלו. בוטום יורוליג
03 אוקטובר 2019, 22:17
Bluesman כתב:זה לא ישתלם לנו. הליגה הזו גדולה על אבדיה פיזית. וזוסמן כבר לא יהיה טוב יותר. כלומר אני מניח שיהיו לו משחקים טובים יותר. אבל זו הרמה שלו. בוטום יורוליג
03 אוקטובר 2019, 22:19
felix_r כתב:Bluesman כתב:זה לא ישתלם לנו. הליגה הזו גדולה על אבדיה פיזית. וזוסמן כבר לא יהיה טוב יותר. כלומר אני מניח שיהיו לו משחקים טובים יותר. אבל זו הרמה שלו. בוטום יורוליג
ממש לא גדולה עליו פיזית. הוא התאים את עצמו מבחינה פיזית. הבעיה שהוא עובד על מסת שריר ובגלל זה הקליעה ברחה לו.
03 אוקטובר 2019, 22:21
Bluesman כתב:felix_r כתב:Bluesman כתב:זה לא ישתלם לנו. הליגה הזו גדולה על אבדיה פיזית. וזוסמן כבר לא יהיה טוב יותר. כלומר אני מניח שיהיו לו משחקים טובים יותר. אבל זו הרמה שלו. בוטום יורוליג
ממש לא גדולה עליו פיזית. הוא התאים את עצמו מבחינה פיזית. הבעיה שהוא עובד על מסת שריר ובגלל זה הקליעה ברחה לו.
הקליעה שלו אף פעם לא היתה יציבה. והליגה מאד גדלה עליו פיזית לכל עמדה שאינה 1-2. הוא לא מאד אתלט ובוודאי חלש בהרבה מכל שחקן יורוליג בעמדות 3-4 (למעט המרגרינה שאצלנו בקבוצה).
03 אוקטובר 2019, 22:21
03 אוקטובר 2019, 22:23
03 אוקטובר 2019, 22:24
03 אוקטובר 2019, 22:24
felix_r כתב:Bluesman כתב:felix_r כתב:Bluesman כתב:זה לא ישתלם לנו. הליגה הזו גדולה על אבדיה פיזית. וזוסמן כבר לא יהיה טוב יותר. כלומר אני מניח שיהיו לו משחקים טובים יותר. אבל זו הרמה שלו. בוטום יורוליג
הקליעה שלו אף פעם לא היתה יציבה. והליגה מאד גדלה עליו פיזית לכל עמדה שאינה 1-2. הוא לא מאד אתלט ובוודאי חלש בהרבה מכל שחקן יורוליג בעמדות 3-4 (למעט המרגרינה שאצלנו בקבוצה).
בגיל שלו גם אצל קובי בראינט הקליעה לא הייתה יציבה, זה לא קשור.
03 אוקטובר 2019, 22:25
03 אוקטובר 2019, 22:28
MTAbasket כתב:יודע שזה לא המקום אבל פשוט מעניין אותי ורציתי לשאול אם הייתם יכולים להביא רכז במקום דורסי או קלויארו בשכרם כלומר ב500 אלף במקום קלויארו או רכז ב700 אלף במקום דורסי, הייתם מביאים מישהו או משאירים את המצב כמו שהוא? כמובן אם תציעו תציעו רק כאלה שפנויים ולא תחת חוזה.
סליחה על התרד שבו שלחתי את זה
03 אוקטובר 2019, 22:28
03 אוקטובר 2019, 22:29
שמוליק כתב:MTAbasket כתב:יודע שזה לא המקום אבל פשוט מעניין אותי ורציתי לשאול אם הייתם יכולים להביא רכז במקום דורסי או קלויארו בשכרם כלומר ב500 אלף במקום קלויארו או רכז ב700 אלף במקום דורסי, הייתם מביאים מישהו או משאירים את המצב כמו שהוא? כמובן אם תציעו תציעו רק כאלה שפנויים ולא תחת חוזה.
אף אחד עוד לא הזכיר אותו בשנתיים האחרונות אבל דאריוס אדאמס רכז TOP יורוליג:
https://www.youtube.com/watch?v=oy_ArKq_A5I
03 אוקטובר 2019, 22:30
שמוליק כתב:MTAbasket כתב:יודע שזה לא המקום אבל פשוט מעניין אותי ורציתי לשאול אם הייתם יכולים להביא רכז במקום דורסי או קלויארו בשכרם כלומר ב500 אלף במקום קלויארו או רכז ב700 אלף במקום דורסי, הייתם מביאים מישהו או משאירים את המצב כמו שהוא? כמובן אם תציעו תציעו רק כאלה שפנויים ולא תחת חוזה.
03 אוקטובר 2019, 22:33
MTAbasket כתב:שמוליק כתב:MTAbasket כתב:יודע שזה לא המקום אבל פשוט מעניין אותי ורציתי לשאול אם הייתם יכולים להביא רכז במקום דורסי או קלויארו בשכרם כלומר ב500 אלף במקום קלויארו או רכז ב700 אלף במקום דורסי, הייתם מביאים מישהו או משאירים את המצב כמו שהוא? כמובן אם תציעו תציעו רק כאלה שפנויים ולא תחת חוזה.
מההודעה שלך לפה של וויציץ רק שהוא עולה כמו קלויארו דורסי וווילבקין
03 אוקטובר 2019, 22:34
MTAbasket כתב:יודע שזה לא המקום אבל פשוט מעניין אותי ורציתי לשאול אם הייתם יכולים להביא רכז במקום דורסי או קלויארו בשכרם כלומר ב500 אלף במקום קלויארו או רכז ב700 אלף במקום דורסי, הייתם מביאים מישהו או משאירים את המצב כמו שהוא? כמובן אם תציעו תציעו רק כאלה שפנויים ולא תחת חוזה.
03 אוקטובר 2019, 22:34
03 אוקטובר 2019, 22:35
03 אוקטובר 2019, 22:36
03 אוקטובר 2019, 22:37