03 אוקטובר 2019, 23:15
שמואל1 כתב:MTAbasket כתב:תשמעו חברה לא התכוונתי להבעיר פה את נושא הרכז, אסביר את כוונתי שוב. האם אתם חושבים שעדיף רכז בעל שם לא מרשים במיוחד שכנראה לא שיחק בנבא והרשים בליגות גדולות במיוחד אך מתאים כמו כפפה לקבוצה סטייל טי ג׳י ברי, האם הייתם מחתימים אותו במקום קלויארו או דורסי?
חד משמעית כן. למה מי זה דורסי?
03 אוקטובר 2019, 23:16
toja27 כתב:MTAbasket כתב:תשמעו חברה לא התכוונתי להבעיר פה את נושא הרכז, אסביר את כוונתי שוב. האם אתם חושבים שעדיף רכז בעל שם לא מרשים במיוחד שכנראה לא שיחק בנבא והרשים בליגות גדולות במיוחד אך מתאים כמו כפפה לקבוצה סטייל טי ג׳י ברי, האם הייתם מחתימים אותו במקום קלויארו או דורסי?
עדיף רכז איכותי ובנוי טוב פיזית במקום וולבקין. אבל זה רק צעד ראשון. צעד שני ,עדיף להפסיק להיות חממה בסגנון של פרטיזן בלגרד בשביל אבדיה כאשר כנראה יבחר בדראפט בתקופה הקרובה ולהכניס את קלויארו.
צעד שלישי, להכניס את דורסי לעניינים, זה שחקן שקל להכניס אותו לפינה שהוא נמצא בה היום בגדר סקורר שחסר מושג מה הוא עושה על המגרש, כל מה שיאניס היה צריך לעשות זה להגביל את הדקות שלו בלי שום סיבה נראת לעין אחרי שהיה נהדר בהכנה ותקבל דורסי שנכנס בכוח למשחק ומאבד את עצמו, הוא קלעי נהדר אבל מאוד קל להוציא אותו מהאיזון , אבל מרגע שחתם צריך לשחק עם הקלפים שברשותך נכון.
03 אוקטובר 2019, 23:49
04 אוקטובר 2019, 00:26
04 אוקטובר 2019, 00:38
לא רק במהלכי השבוע לדעתי.גל גל כתב:אין מה לבלבל את המוח על רכז בנוגע למשחק של היום
הבעיה של מכבי הייתה ההגנה והאחוזים לשלוש.
דרך אגב
הדאנק של אייסי
מקום ראשון במהלכי השבוע ?
04 אוקטובר 2019, 00:40
שמואל1 כתב:לא רק במהלכי השבוע לדעתי.גל גל כתב:אין מה לבלבל את המוח על רכז בנוגע למשחק של היום
דרך אגב
הדאנק של אייסי
04 אוקטובר 2019, 00:48
גל גל כתב:אין מה לבלבל את המוח על רכז בנוגע למשחק של היום
דרך אגב
הדאנק של אייסי
04 אוקטובר 2019, 00:53
NY boy כתב:jol9 כתב:אין סיבה שמכבי לא תיקח את זה. אם רוצים איזשהו סיכוי לפלייאוף מכבי צריכה להיות בעניינים כבר מההתחלה. הקבוצה לא חדשה, שחקנים מנוסים.
אין תירוצים.
סיבה אחת בטוח יש. יש להם (חימקי) שחקנים טובים יותר (בהנחה שהם ישחקו בסגל מלא מינוס מוזגוב).
04 אוקטובר 2019, 00:54
שמואל1 כתב:לא רק במהלכי השבוע לדעתי.גל גל כתב:אין מה לבלבל את המוח על רכז בנוגע למשחק של היום
דרך אגב
הדאנק של אייסי
04 אוקטובר 2019, 01:17
04 אוקטובר 2019, 01:25
arie85 כתב:מילה טובה ליאניס שלא פחד לשחק כל הרבע הרביעי עם שלוש גבוהים ג'ונדי ואבדיה, זה הפתיע את הרוסים ולא היה להם פתרון לזה, מצד שני שלוש דקות לסיום שהגענו כבר לארבע הפרש היה צריך להחזיר את השחקנים המנוסים ולא לחכות לחצי דקה האחרונה אחרי שכבר הכל היה אבוד. הרבע האחרון נותן תקווה לקראת המשך
04 אוקטובר 2019, 02:27
Rampel כתב:גל גל כתב:אין מה לבלבל את המוח על רכז בנוגע למשחק של היום
דרך אגב
הדאנק של אייסי
או בקיצור, הבעיה הייתה הקו האחורי. והפסדנו כשגם הקו הקדמי נהנה היום ממאצ' אפ יחסית נוח בהיעדרו של מוזגוב (למרות שאישית אני לא תופס ממנו. בטח לא בשנים האחרונות).
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
04 אוקטובר 2019, 04:15
04 אוקטובר 2019, 04:39
04 אוקטובר 2019, 08:05
0ved1212 כתב:במצב של מכבי היום
אין סיכוי בעולם שהיא תביא רכז ועוד בכיר
מה שכן הייתי עושה
בגלל חוסר ברכז אמיתי
אם לא מוצאים רכז בשבועיים הקרובים
אז הייתי מהמר על אוחיון רכז שיכול לתת 15 דקות יש לו נסיון גדול
ונותן רק לו ולוולטרס ומידי פעם לדיבה לרכז
אני יודע שכולם יתקפו אותי בקשר לאוחיון
אבל עדיין רכז טהור
שיכול לעזור לנו מבלי לפגוע במרקם הזרים ובקבוצה עצמה
הוא יכול להישתלב במהירות
ולהסית את וולבקין לעמדה 2
ושלא יכדרר את עצמו לדעת
אפילו אפשר להציע טרייד לחולון
סנדי כהן תמורת אוחיון
אבל עד שמשהו במכבי יתעורר מהסיוט שצריך רכז מכבי כבר תסיים א. העונה ביורוליג
04 אוקטובר 2019, 08:08
0ved1212 כתב:במצב של מכבי היום
אין סיכוי בעולם שהיא תביא רכז ועוד בכיר
מה שכן הייתי עושה
בגלל חוסר ברכז אמיתי
אם לא מוצאים רכז בשבועיים הקרובים
אז הייתי מהמר על אוחיון רכז שיכול לתת 15 דקות יש לו נסיון גדול
ונותן רק לו ולוולטרס ומידי פעם לדיבה לרכז
אני יודע שכולם יתקפו אותי בקשר לאוחיון
אבל עדיין רכז טהור
שיכול לעזור לנו מבלי לפגוע במרקם הזרים ובקבוצה עצמה
הוא יכול להישתלב במהירות
ולהסית את וולבקין לעמדה 2
ושלא יכדרר את עצמו לדעת
אפילו אפשר להציע טרייד לחולון
סנדי כהן תמורת אוחיון
אבל עד שמשהו במכבי יתעורר מהסיוט שצריך רכז מכבי כבר תסיים א. העונה ביורוליג
04 אוקטובר 2019, 09:53
04 אוקטובר 2019, 09:57
04 אוקטובר 2019, 11:12
04 אוקטובר 2019, 11:21
אני גם חושב שזה יגיע לזה . לקופצים אני ממש לא רוצה לראות פה את קיין ולא חושב שהוא השחקן המתאים. פשוט זה מרגיש הצעד הפדרמני הטיפוסי כמובן עם הכוכבית שזה "חיזוק" שהמאמן דרש.NY boy כתב:לא יגיע עוד רכז. שכחו מזה. מה שכן יגיע ואמרתי את זה לפני כמה ימים, וזה ההימור שלי. קיין יחליף את דורסי בחודש הקרוב אם הבנאדם לא יקבל אזרחות עד סוף החודש (וקיין עדיין יהיה מובטל).