המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חבל שאייסי לא בסגלJack55 כתב:אייסי, דורסי, קלויארו וסנדי כהן לא בסגל למחר.
A.Parker כתב:טוב שלא החליטו לרשום את קלויארו במרץ
אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:טוב שלא החליטו לרשום את קלויארו במרץ
מן הסתם שלא ירשמו אותו בליגה לפני שיחליטו באופן סופי לגבי ההישארות שלו בקבוצה.
אבל בלי קשר, עד עכשיו הוא לא שותף בשום משחק מאז ההכנה/גביע ווינר כי היה פצוע ורק חזר להתאמן לפני חימקי. זה לא היה מפתיע.
לגבי דורסי וסנדי כהן - סביר שלא ירשמו אותם עד שיקבלו אזרחות ישראלית (או במקרה של דורסי, לפחות עד שהמצב בעניינו יתבהר).
גל גל כתב:דווקא חושב שכל עוד הוא בסגל
הוא יהיה באנקר בסגל למשחקי יורוליג
ההגנה שהוא מביא , הוא מכיר את שיטת המשחק , ריבאונד .
הוא היה חסר נגד חימקי , הגנתית לפחות
toja27 כתב:גל גל כתב:דווקא חושב שכל עוד הוא בסגל
אז למה לא שותף?
גל גל כתב:toja27 כתב:גל גל כתב:דווקא חושב שכל עוד הוא בסגל
אז למה לא שותף?
פצוע , הייתה לו מתיחה ולכן גם נשאר בארץ .
מתיחה יכולה להיות עניין של כמה שבועת גם
אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:טוב שלא החליטו לרשום את קלויארו במרץ
אבל בלי קשר, עד עכשיו הוא לא שותף בשום משחק מאז ההכנה/גביע ווינר כי היה פצוע ורק חזר להתאמן לפני חימקי. זה לא היה מפתיע.
לגבי דורסי וסנדי כהן - סביר שלא ירשמו אותם עד שיקבלו אזרחות ישראלית (או במקרה של דורסי, לפחות עד שהמצב בעניינו יתבהר).
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:טוב שלא החליטו לרשום את קלויארו במרץ
קלויארו היה פצוע ( או כך דווח לפחות בתקשורת) למשחקי ההכנה ביוון, מעבר לזה לא היו דיווחים על כך שלא נרשם בגלל פציעה, או לפחות שאני ראיתי. כפי שאני מתרשם, האי שיתוף שלו במשחקים לא קשור לפציעה זו או אחרת, כמו להחלטה לא לשתף אותו, ומה שמתחבר על כך שיאניס עצמו אמר לפני תחילת העונה שהוא לא יקבל הרבה דקות.
לגבי עניין אזרחות של דורסי, אני חושב שיש יותר מה להפסיד באי שיתוף שלו במשחקים בליגה במיוחד בהתחלה בתקופת ההתאקלמות מאשר להרוויח אותו בישראלי( אם המהלך הזה יצא בכלל לפועל).
הצהובים המריאו לבירת רוסיה משדה התעופה בן גוריון ללא אנג׳לו קלויארו. במועדון התייחסו באופן רשמי להישארותו בארץ של הפורוורד שעתידו בקבוצה אינו ברור בשלב זה ואמרו: ״אנג'לו כבר הרבה יותר טוב אבל צריך לחזור להתאמן. ברוסיה לא יהיה לו את זה. עושים הערב אימון טקטי באולם המשחק ובבוקר רק קליעות והוא לא ישחק מול חימקי. נשאר בארץ לעבוד ולהתאמן״.
A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:טוב שלא החליטו לרשום את קלויארו במרץ
לדעתי הוא כבר כשיר ומכבי פשוט מחפשת לו קבוצה. הרי אם רושמים אותו ליורוליג, הוא לא יוכל לשחק בקבוצת יורוליג אחרת עד הסיבוב השני אם אני זוכר נכון.
מסכים לחלוטין לגבי דורסיאחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:טוב שלא החליטו לרשום את קלויארו במרץ
קלויארו היה פצוע ( או כך דווח לפחות בתקשורת) למשחקי ההכנה ביוון, מעבר לזה לא היו דיווחים על כך שלא נרשם בגלל פציעה, או לפחות שאני ראיתי. כפי שאני מתרשם, האי שיתוף שלו במשחקים לא קשור לפציעה זו או אחרת, כמו להחלטה לא לשתף אותו, ומה שמתחבר על כך שיאניס עצמו אמר לפני תחילת העונה שהוא לא יקבל הרבה דקות.
לגבי עניין אזרחות של דורסי, אני חושב שיש יותר מה להפסיד באי שיתוף שלו במשחקים בליגה במיוחד בהתחלה בתקופת ההתאקלמות מאשר להרוויח אותו בישראלי( אם המהלך הזה יצא בכלל לפועל).
לגבי קלויארו: https://m.one.co.il/Mobile/Article/19-2 ... tml?ref=hpהצהובים המריאו לבירת רוסיה משדה התעופה בן גוריון ללא אנג׳לו קלויארו. במועדון התייחסו באופן רשמי להישארותו בארץ של הפורוורד שעתידו בקבוצה אינו ברור בשלב זה ואמרו: ״אנג'לו כבר הרבה יותר טוב אבל צריך לחזור להתאמן. ברוסיה לא יהיה לו את זה. עושים הערב אימון טקטי באולם המשחק ובבוקר רק קליעות והוא לא ישחק מול חימקי. נשאר בארץ לעבוד ולהתאמן״.
לגבי דורסי - לא, אני לא מסכים. אם יש אפשרות לרשום אותו כישראלי ולצרף זר נוסף לרוסטר במשחקי הליגה, זה יכול להיות יתרון משמעותי בישורת האחרונה. ומצד שני, אם דורסי לא יכול להירשם כישראלי - אז אי ההתאמה לשאר הקו האחורי עשויה להאפיל על היתרונות שראו בו בעת שהחתימו אותו (שזה בין היתר, האפשרות לאזרחות ישראלית). חשוב למצות את הנושא עד תום ולהחליט בהתאם.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:טוב שלא החליטו לרשום את קלויארו במרץ
לגבי קלויארו: https://m.one.co.il/Mobile/Article/19-2 ... tml?ref=hpהצהובים המריאו לבירת רוסיה משדה התעופה בן גוריון ללא אנג׳לו קלויארו. במועדון התייחסו באופן רשמי להישארותו בארץ של הפורוורד שעתידו בקבוצה אינו ברור בשלב זה ואמרו: ״אנג'לו כבר הרבה יותר טוב אבל צריך לחזור להתאמן. ברוסיה לא יהיה לו את זה. עושים הערב אימון טקטי באולם המשחק ובבוקר רק קליעות והוא לא ישחק מול חימקי. נשאר בארץ לעבוד ולהתאמן״.
לגבי דורסי - לא, אני לא מסכים. אם יש אפשרות לרשום אותו כישראלי ולצרף זר נוסף לרוסטר במשחקי הליגה, זה יכול להיות יתרון משמעותי בישורת האחרונה. ומצד שני, אם דורסי לא יכול להירשם כישראלי - אז אי ההתאמה לשאר הקו האחורי עשויה להאפיל על היתרונות שראו בו בעת שהחתימו אותו (שזה בין היתר, האפשרות לאזרחות ישראלית). חשוב למצות את הנושא עד תום ולהחליט בהתאם.
Jack55 כתב:האמת באסה שאייסי לא בפנים, ובנוגע לדורסי דווקא אולי לרשום אותו היה יכול להיות חכם בשביל להכניס אותו קצת יותר לעניינים.
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:האמת באסה שאייסי לא בפנים, ובנוגע לדורסי דווקא אולי לרשום אותו היה יכול להיות חכם בשביל להכניס אותו קצת יותר לעניינים.
חכם זה בטוח לא. אם היית רושם אותו כזר כבר למשחק הראשון, ושבוע אח"כ כבר מגלה שהוא רשאי לקבל אזרחות ישראלית - קרוב לוודאי שהייתי מרגיש טיפש. אין שום סיבה לעשות מעשה פזיז.
ממצים את העניין החוקתי וכל התנאים לקבל אזרחות, ורק אז מחליטים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים