המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mta_atic כתב:עדכונים ביורובאסקט לגבי מכבי:
מכבי ודיוויד בלו נמצאים בצומת דרכים וישנם קשיים במשא ומתן ביניהם.
בלו מחוזר ע"י מספר קבוצות טופ יורוליג, ומעוניין לסיים את סאגת החוזה שלו כמה שיותר מהר.
כמו"כ מכבי מעוניינת בפי ג'י טאקר לעונה הבאה.
מקורבים לשחקן אישרו את הידיעות היום.
צפו לעדכונים בזמן הקרוב בוואן, הם אוהבים לקחת משם דברים.
Mta_atic כתב:ביורובאסקט לא עוצרים באדום:
מדווחים שדווין מיצ'ל מראשון מועמד לקבוצות יורוליג.
דווח שמכבי שמה עין, אבל מלאגה כבר החלה בשיחות לחוזה.
נשמע תמוהה לחלוטין כל ההודעות של היורובאסקט.
נראה לי שהם יתממשו ברגע שפארגו יקבל את הדרכון הגאורגי שהם הבטיחו לו...
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:ביורובאסקט לא עוצרים באדום:
מדווחים שדווין מיצ'ל מראשון מועמד לקבוצות יורוליג.
דווח שמכבי שמה עין, אבל מלאגה כבר החלה בשיחות לחוזה.
נשמע תמוהה לחלוטין כל ההודעות של היורובאסקט.
נראה לי שהם יתממשו ברגע שפארגו יקבל את הדרכון הגאורגי שהם הבטיחו לו...
דווין מיצ'ל? אני חייבת להגיד שמשום מה אני לא אופתע..
אני גם לא אבכה אם הוא יחתום
גל גל כתב:רצינו גם ככה להביא שחקן בסגנון של קארול לא? אז אולי נביא את ריברס לא כמחליף לאיידסון אלא כשחקן בעמדה 2 ובנוסף נביא מחליף לאיידסון
מכבי חייבים להביא עוד רכז אי אפשר להסתמך רק על עוד שחקן ועל פארגו אם שמירת הלחץ לא בטוח שהם יחזיקו שלוש ליגות במקביל
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:רצינו גם ככה להביא שחקן בסגנון של קארול לא? אז אולי נביא את ריברס לא כמחליף לאיידסון אלא כשחקן בעמדה 2 ובנוסף נביא מחליף לאיידסון
מכבי חייבים להביא עוד רכז אי אפשר להסתמך רק על עוד שחקן ועל פארגו אם שמירת הלחץ לא בטוח שהם יחזיקו שלוש ליגות במקביל
זה מה שאני טוענת כל הזמן,אבל משום מה,לפי הבנה שלי לפחות,מכבי רוצים להשאיר את פרקינס,לא להביא במקומו רכז זר,להסתפק בגארד ישראלי(ועוד אחד כנראה),ובמחליף לאידסון..
טעות ענקית לפי דעתי..
1)אף אחד לא יודע איך פרקינס יחזור
2)אף אחד לא יודע כרגע מתי פרקינס יחזור
3)ראינו שברגע שפרקינס נפצע מכבי הפכה להיות הרבה יותר התקפית,חבל לוותר על האופציה שיהיה לנו גם הגנה רצחנית וגם התקפה כשפרקינס לא על המגרש
4)במצב כזה אנחנו בעצם עם פארגו כגארד זר,עם הלפרין\ישראלי אחר בעמדה 2 ועם גארד ישראלי על הספסל עד שפרקינס יחזור..
אני לא מבינה את התוכנית הזאת ואני מקווה מאוד שהיא לא נכונה..
בתוך תוכי אני עדיין מקווה שבלאט שם עין על פטריק בוורלי
Holiday_Armadillo כתב:זה מה שאני טוענת כל הזמן,אבל משום מה,לפי הבנה שלי לפחות,מכבי רוצים להשאיר את פרקינס,לא להביא במקומו רכז זר,להסתפק בגארד ישראלי(ועוד אחד כנראה),ובמחליף לאידסון..
טעות ענקית לפי דעתי..
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה מה שאני טוענת כל הזמן,אבל משום מה,לפי הבנה שלי לפחות,מכבי רוצים להשאיר את פרקינס,לא להביא במקומו רכז זר,להסתפק בגארד ישראלי(ועוד אחד כנראה),ובמחליף לאידסון..
טעות ענקית לפי דעתי..
לא נראה לי. לפי מה שהבנתי, מכבי התכוונה להביא עוד גארד זר גם אם פרקינס ואידסון היו נשארים. כרגע, אחרי העזיבה של אידסון, נביא 2 זרים + נשאיר את פרקינס. מכבי לא תישאר קצרה בגארדים כמו העונה כשיש את האדריאטית על הראש ואפשרות להיות חשופים במקרה של פציעה כזאת או אחרת.
יכול להיות שגם לקטע עם הלפרין תהיה השפעה כי הוא הגארד ישראלי היחיד שאתה יודע מה תקבל ממנו ברמת יורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־16 אורחים