המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:זה מה שאמרתי כבר במשחק הקודם
השליטה שלו בכדור,ראיית המשחק,והמסירות הנהדרות גם ההגנה והאתלטיות שלו מתאימות לשיטה של בלאט בהחלט שם רציני
יש לו גם הרבה מסירות שהשחקנים לא קולעים את הזריקות אבל במכבי בלו ופניני בקלות יקלעו שלשות כאלה ואליהו יסיים מהלך כזה בדאנק
מה גם שליד פארגו יהיה לו יותר מרווח בשביל פתוח את ההגנה
גל גל כתב:rc4991 כתב:זה מה שאמרתי כבר במשחק הקודם
השליטה שלו בכדור,ראיית המשחק,והמסירות הנהדרות גם ההגנה והאתלטיות שלו מתאימות לשיטה של בלאט בהחלט שם רציני
יש לו גם הרבה מסירות שהשחקנים לא קולעים את הזריקות אבל במכבי בלו ופניני בקלות יקלעו שלשות כאלה ואליהו יסיים מהלך כזה בדאנק
מה גם שליד פארגו יהיה לו יותר מרווח בשביל פתוח את ההגנה
יש לו גם הגנה טובה וגם קליעה משלוש...הייתי מביא למכבי בנוסף לפארגו
בשמירת הלחץ הוא יהיה נורא אפקטיבי כי הוא נורא מהיר וגם די גבוה לרכז מטר1.93
rc4991 כתב:רק חבל ששלשום כשאמרתי שהוא מתאים למכבי אנשים תקפו אותי אבל אני מבין אותם כי גם אני עד שלשום לא הייתי בטוח שהוא ברמה של מכבי
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רק חבל ששלשום כשאמרתי שהוא מתאים למכבי אנשים תקפו אותי אבל אני מבין אותם כי גם אני עד שלשום לא הייתי בטוח שהוא ברמה של מכבי
אבל מה הוא? סקורר או רכז?
כי אם הוא סקורר אז 10 נקודות למשחק בקבוצה כמו בילבאו זה לא להיט(למרות אחוזים ממש טובים)
אם הוא רכז זה גם לא טוב כי בקבוצה כמו בילבאו יש לו פחות מ-3 אסיסטים למשחק
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רק חבל ששלשום כשאמרתי שהוא מתאים למכבי אנשים תקפו אותי אבל אני מבין אותם כי גם אני עד שלשום לא הייתי בטוח שהוא ברמה של מכבי
אבל מה הוא? סקורר או רכז?
כי אם הוא סקורר אז 10 נקודות למשחק בקבוצה כמו בילבאו זה לא להיט(למרות אחוזים ממש טובים)
אם הוא רכז זה גם לא טוב כי בקבוצה כמו בילבאו יש לו פחות מ-3 אסיסטים למשחק
הוא רכז(ועוד ממש טוב)פשוט יש מסירות שהשחקנים של בילבאו לא קולעים אך במכבי זה תמיד יסתיים באסיסט
סיבה נוספת היא שהוא השתפר בזמן האחרון ושיפר גם את כמות האסיסטים
וסיבה שלשית היא שהוא משחק 25 דקות בסך הכל
Holiday_Armadillo כתב:אתם חושבים שהוא באמת יתאים למכבי? מבחינת הכל
התקפה
הגנה
רמה
אם הוא באמת שחקן שנוכל להגיד עליו ''וואלה איזה החתמה''
Holiday_Armadillo כתב:אתם חושבים שהוא באמת יתאים למכבי? מבחינת הכל
התקפה
הגנה
רמה
אם הוא באמת שחקן שנוכל להגיד עליו ''וואלה איזה החתמה''
חנו'ש כתב:הבעיה היא שמכבי זקוקה יותר לקלעי - קומבו גארד, כי רכז כבר יש לנו.
ראינו שפארגו הכי טוב כשהוא מחזיק את הכדור ביד..rc4991 כתב:חנו'ש כתב:הבעיה היא שמכבי זקוקה יותר לקלעי - קומבו גארד, כי רכז כבר יש לנו.
דווקא אני חושב שפארגו ישחק בשוטינג גארד במצב כזה ואני חושב שהוא ייתן גם משם סטטיסטיקה מצויינת
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:הבעיה היא שמכבי זקוקה יותר לקלעי - קומבו גארד, כי רכז כבר יש לנו.
דווקא אני חושב שפארגו ישחק בשוטינג גארד במצב כזה ואני חושב שהוא ייתן גם משם סטטיסטיקה מצויינת
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־41 אורחים