אחדשיודע כתב:הרבה יותר קל להתחבר למילאנו שאחרי מייק ג'יימס.
זה מסינה, לא מייק ג'יימס.
מייק ג'יימס שחקן אדיר. עושה חיל בצסק"א.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:הרבה יותר קל להתחבר למילאנו שאחרי מייק ג'יימס.
Jack55 כתב:אז פנר עם פתיחת עונה של 3 הפסדים ורק ניצחון אחד (עונה שעברה לפנר היו 5 הפסדים בכל העונה!!)
זאת תהייה משימה לא פשוטה בכלל עבור מכבי לנצח את פנר אחריי פתיחה כזאת.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:הרבה יותר קל להתחבר למילאנו שאחרי מייק ג'יימס.
שמואל1 כתב:Jack55 כתב:אז פנר עם פתיחת עונה של 3 הפסדים ורק ניצחון אחד (עונה שעברה לפנר היו 5 הפסדים בכל העונה!!)
זאת תהייה משימה לא פשוטה בכלל עבור מכבי לנצח את פנר אחריי פתיחה כזאת.
פנר' תבוא לטרוף את מכבי. ממש חבל שאנחנו מקבלים אותם במצב הזה.
אני לא רואה סרט שהם יוצאים עם הפסד גם מתל אביב.
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:הרבה יותר קל להתחבר למילאנו שאחרי מייק ג'יימס.
אתה אומר לי מה לכתוב? לא הבנתי.
בעיניי, הרבה יותר קל להתחבר למילאנו שאחרי עידן מייק ג'יימס. ג'יימס שחקן מוכשר מאוד, אבל סוליסט ומוחצן.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:הרבה יותר קל להתחבר למילאנו שאחרי מייק ג'יימס.
בעיניי, הרבה יותר קל להתחבר למילאנו שאחרי עידן מייק ג'יימס. ג'יימס שחקן מוכשר מאוד, אבל סוליסט ומוחצן.
מה זאת אומרת? אולי לא הבנת את הקונספט של הפורום, אבל מנהלים כאן דיונים.
ואני בטוח שגם עם מייק ג'יימס היה אפשר להתחבר למילאנו. זה הכל מסינה והדרך שלו.
“I could say that that the coach is more relaxed than in Moscow. I talked to him about that. The NBA experienced changed him a little and could not have been otherwise. But he remains a tough coach, with a well-defined system and a very clear path to success” Micov said. “I feel well, I don’t feel old and my game is the same as usual. I have never been a dunker…Basketball is a team sport. In the end, only the club’s results count and are remembered. Look at Mike James, he was EuroLeague’s top scorer and no longer plays in Milan even though he had the contract.”
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:הרבה יותר קל להתחבר למילאנו שאחרי מייק ג'יימס.
מה זאת אומרת? אולי לא הבנת את הקונספט של הפורום, אבל מנהלים כאן דיונים.
ואני בטוח שגם עם מייק ג'יימס היה אפשר להתחבר למילאנו. זה הכל מסינה והדרך שלו.
הקונספט של הפורום אחלה. התגובה שלך למה שכתבתי לא הייתה ברורה.
כתבתי את מה שאני מרגיש. הרבה יותר קל לי להתחבר לקבוצה הזאת.
אגב, זה מתחבר גם לדברים שמיצוב אמר רק לפני מספר ימים:“I could say that that the coach is more relaxed than in Moscow. I talked to him about that. The NBA experienced changed him a little and could not have been otherwise. But he remains a tough coach, with a well-defined system and a very clear path to success” Micov said. “I feel well, I don’t feel old and my game is the same as usual. I have never been a dunker…Basketball is a team sport. In the end, only the club’s results count and are remembered. Look at Mike James, he was EuroLeague’s top scorer and no longer plays in Milan even though he had the contract.”
אחדשיודע כתב:כתבתי את זה מהמשתמש שלי. אני לא הדובר של צהבת מיסטר שמואל.
שמואל1 כתב:למישהו יש פרטים לגבי חומרת הפציעה של קלייבורן?
או את אייסיfelix_r כתב:מכבי צריכה להציע לצסקא את קלויארו!
Blondjam כתב:או את אייסיfelix_r כתב:מכבי צריכה להציע לצסקא את קלויארו!
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
התנין 2 כתב:בינתיים ג'ייקוב ווילי מתחיל להראות שיש משהו טוב במשחק הפנים של פנאתינייקוס.
אבל גאד, כמה זרים בינוניים התקבצו בקבוצה הזאת ביחד: ג'ונסון, בנטיל, ריון בראון. כמה שינויים קטנים וזו קבוצה שיכולה לעשות דברים יפים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים