26 אוקטובר 2019, 00:16
שמואל1 כתב:Jack55 כתב:אחריי 4 מחזורים המשחק ממש זורם ותופס תאוצה בפורום, שמח מאוד לראות שזה מצליח עד עכשיו.
מזכיר ששבוע הבא זה שבוע כפול, מחר אפרסם את רשימות ההימורים לקראת השבוע הכפול, מי שרוצה מוזמן להמר על 2 המחזורים כבר ממחר ומי שרוצה יכול להמר רק על המחזור הקרוב ובחמישי להמר על המחזור הבא.
נכון, וצריך להודות כאן לך ולשי אוזן שמנהלים את המשחק בצורה נפלאה, שיטת החישוב החדשה באמצעות האקסל מוכיחה את עצמה בענק.
26 אוקטובר 2019, 00:17
מודה לך, ננסה שנינו לחלק את העומס בנינו, אני גם לא יכול לדעת איפה אני בעוד חודשיים ככה שאולי העודף זמן פנוי שלי בסכנה.שמואל1 כתב:Jack55 כתב:אחריי 4 מחזורים המשחק ממש זורם ותופס תאוצה בפורום, שמח מאוד לראות שזה מצליח עד עכשיו.
מזכיר ששבוע הבא זה שבוע כפול, מחר אפרסם את רשימות ההימורים לקראת השבוע הכפול, מי שרוצה מוזמן להמר על 2 המחזורים כבר ממחר ומי שרוצה יכול להמר רק על המחזור הקרוב ובחמישי להמר על המחזור הבא.
נכון, וצריך להודות כאן לך ולשי אוזן שמנהלים את המשחק בצורה נפלאה, שיטת החישוב החדשה באמצעות האקסל מוכיחה את עצמה בענק.
26 אוקטובר 2019, 00:17
כמה זיהת את זהות המנצחת ביחס לכולםשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:תיזהר אני יכול לבדוק את זהשמואל1 כתב:ShiriV כתב:מחזור מוזר. כמעט כל המשחקים הסתיימו בתבוסות. ההפרש הכי קטן היה 8 במשחק של הכוכב מול בארסה. כל הכבוד למי שהצליח בניחושים אחרי המחזור הזה
המפתח במשחק הזה הוא לפגוע בזהות המנצחת, לא בהפרש. מי שלאורך זמן יצליח לפגוע במנצחות, כנראה ינצח את המשחק.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
מה זאת אומרת? מה לבדוק?
26 אוקטובר 2019, 00:19
שמואל1 כתב:Jack55 כתב:אחריי 4 מחזורים המשחק ממש זורם ותופס תאוצה בפורום, שמח מאוד לראות שזה מצליח עד עכשיו.
26 אוקטובר 2019, 00:23
Shay_uzan כתב:כמה זיהת את זהות המנצחת ביחס לכולםשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:תיזהר אני יכול לבדוק את זהשמואל1 כתב:ShiriV כתב:מחזור מוזר. כמעט כל המשחקים הסתיימו בתבוסות. ההפרש הכי קטן היה 8 במשחק של הכוכב מול בארסה. כל הכבוד למי שהצליח בניחושים אחרי המחזור הזה
המפתח במשחק הזה הוא לפגוע בזהות המנצחת, לא בהפרש. מי שלאורך זמן יצליח לפגוע במנצחות, כנראה ינצח את המשחק.
מה זאת אומרת? מה לבדוק?
26 אוקטובר 2019, 00:25
היו לך פעמים ניקוד 8שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:כמה זיהת את זהות המנצחת ביחס לכולםשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:תיזהר אני יכול לבדוק את זהשמואל1 כתב:המפתח במשחק הזה הוא לפגוע בזהות המנצחת, לא בהפרש. מי שלאורך זמן יצליח לפגוע במנצחות, כנראה ינצח את המשחק.
מה זאת אומרת? מה לבדוק?
לך על זה, נשמע נתון מעניין.
אני חושב שברוב המשחקים שצדקתי בהם לא קיבלתי נקודות על הפרשים. אולי חוץ מהמחזור הראשון.
26 אוקטובר 2019, 00:28
26 אוקטובר 2019, 00:35
toja27 כתב:היכולת שלי להישאר מחזור אחרי מחזור בתחום החלק הכחול של הטבלה , לא למטה ולא למעלה חס וחלילה זה מרשים שידברו על זה עוד שנים רבות ולא בטוח שאני מקבל מספיק קרדיט על זה. מה כואב לכם לפגוע קצת פחות בתוצאות מדויקות ולצבור שמיניות ??
ובכל אופן תודה לכל המנחשיםמאוד מעריך אותכם.
26 אוקטובר 2019, 00:51
האסטרטגיה שלך בגדול נכונה, גם המקום הראשון וגם השני עם הכי הרבה תשובות נכונות (27 כל אחד)שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:כמה זיהת את זהות המנצחת ביחס לכולםשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:תיזהר אני יכול לבדוק את זהשמואל1 כתב:המפתח במשחק הזה הוא לפגוע בזהות המנצחת, לא בהפרש. מי שלאורך זמן יצליח לפגוע במנצחות, כנראה ינצח את המשחק.
מה זאת אומרת? מה לבדוק?
לך על זה, נשמע נתון מעניין.
אני חושב שברוב המשחקים שצדקתי בהם לא קיבלתי נקודות על הפרשים. אולי חוץ מהמחזור הראשון.
26 אוקטובר 2019, 00:56
אתה מעפיל *לפליאוף אם ככהtoja27 כתב:היכולת שלי להישאר מחזור אחרי מחזור בתחום החלק הכחול של הטבלה , לא למטה ולא למעלה חס וחלילה זה מרשים שידברו על זה עוד שנים רבות ולא בטוח שאני מקבל מספיק קרדיט על זה. מה כואב לכם לפגוע קצת פחות בתוצאות מדויקות ולצבור שמיניות ??
ובכל אופן תודה לכל המנחשיםמאוד מעריך אותכם.
26 אוקטובר 2019, 02:09
26 אוקטובר 2019, 02:26
גל גל כתב:גם אחרי המחזור הזה שהלך לי מעולה אני מקום עשירי
אם הייתי רק בינוני במחזורים הקודמים הייתי טופ 5 לפחות
26 אוקטובר 2019, 13:38
26 אוקטובר 2019, 14:18
ניתן לשלוח לסבב 5, עד יום שלישי בשעה 18:50, לאחר מכן, כל דחיה תפסול את המשחקים שהחלו עד אז או יחלו עד 10 דקות לאחר ההימורJack55 כתב:שבוע כפול יוצא לדרך, כמו שאמרתי מי שרוצה מוזמן להמר על שני המחזורים כבר מעכשיו או להמר רק על מחזור 5 ובחמישי על מחזור 6, איך שאתם מעדיפים.
**טוז'ה אתמול הציע רעיון טוב ומעכשיו זה יהיה חוק חדש - אין לערוך את ההימור בהודעה הראשית!, מי שרוצה לשנות את דעתו שיצטט את ההודעה שלו ויכתוב פשוט מחדש את ההימור לאותו משחק.
מחזור 5:
29-30 אוקטובר.
חימקי מוסקבה - פנאתנייקוס
אנאדולו אפס - הכוכב האדום
אלבה ברלין - ארמאני מילאנו
וילרבאן - באסקוניה
צסקא מוסקבה - אולימפיקאוס
ז'לגיריס - זניט
מכבי ת"א - פנרבחצ'ה
באיירן מינכן - ריאל מדריד
ברצלונה - ולנסיה
מחזור 6:
31-1 אוקטובר-נובמבר.
הכוכב האדום - חימקי מוסקבה
פנאתנייקוס - אנאדולו אפס
זניט - צסקא מוסקבה
פנרבחצ'ה - ז'לגיריס
ולנסיה - וילרבאן
ארמאני מילאנו - ברצלונה
אולימפיאקוס - מכבי ת"א
באסקוניה - באיירן מינכן
ריאל מדריד - אלבה ברלין
26 אוקטובר 2019, 14:40
26 אוקטובר 2019, 14:48
26 אוקטובר 2019, 17:59
26 אוקטובר 2019, 18:36
בחירה שלך, למחוק מהטבלה זה מסובך כשתגיע למקום ה18 נוכל לעשות את זה יוצר בקלות, אתה תמיד יכול לחזור.felix_r כתב:אני פורש מהמשחק. תמחקו אותי מהטבלה.
26 אוקטובר 2019, 18:42
26 אוקטובר 2019, 21:47
Shay_uzan כתב:בחירה שלך, למחוק מהטבלה זה מסובך כשתגיע למקום ה18 נוכל לעשות את זה יוצר בקלות, אתה תמיד יכול לחזור.felix_r כתב:אני פורש מהמשחק. תמחקו אותי מהטבלה.
בכל זאת, זכית בסיבוב השני עם 30 נקודות וברגע זה אתה עומד במקום ה12 עם 56 נקודות.
אתה עם ניקוד ממוצע של 15.5 נקודות.
אלו הנתונים שלך, נשמח שתמשיך