30 אוקטובר 2019, 11:33
לפי החוקים אסור לשנות לאחר שהמחזור התחיל.toja27 כתב:שמואל1 כתב:באסה, הייתה לי הרגשה שהייתי צריך ללכת על וילרבאן והלכתי נגד הלב.
כנ"ל לגבי פנר מכבי. אכלתי אותה.
אתה עדיין יכול לשנות את פנר'- מכבי אם אתה רוצה, המשחק עדיין לא התחיל, אני לא רואה סיבה שלא.
30 אוקטובר 2019, 11:51
שמואל1 כתב:לפי החוקים אסור לשנות לאחר שהמחזור התחיל.toja27 כתב:שמואל1 כתב:באסה, הייתה לי הרגשה שהייתי צריך ללכת על וילרבאן והלכתי נגד הלב.
אתה עדיין יכול לשנות את פנר'- מכבי אם אתה רוצה, המשחק עדיין לא התחיל, אני לא רואה סיבה שלא.
30 אוקטובר 2019, 11:56
מתוך חוקי המשחק:toja27 כתב:שמואל1 כתב:לפי החוקים אסור לשנות לאחר שהמחזור התחיל.toja27 כתב:שמואל1 כתב:באסה, הייתה לי הרגשה שהייתי צריך ללכת על וילרבאן והלכתי נגד הלב.
ברור שאי אפשר לשנות משחקים שהתחילו, אבל למה מחזור?
נראה לי מוזר שלא תוכל לשנות את משחקי היום, לפחות זאת דעתי.
30 אוקטובר 2019, 12:17
שמואל1 כתב:מתוך חוקי המשחק:toja27 כתב:שמואל1 כתב:לפי החוקים אסור לשנות לאחר שהמחזור התחיל.toja27 כתב:שמואל1 כתב:באסה, הייתה לי הרגשה שהייתי צריך ללכת על וילרבאן והלכתי נגד הלב.
**אפשר לפרסם ולעלות ניחושים עד 10 דק' לפניי המשחק הראשון, במחזור הזה זה יוצא עד 19:50 ביום חמישי.
כל ההימור יפסל למי שיערוך את ההודעה שלו אחריי 10 דק' לפניי תחילת המשחק הראשון, נא לשמור על הגינות.
30 אוקטובר 2019, 13:15
שמואל1 כתב:מתוך חוקי המשחק:toja27 כתב:שמואל1 כתב:לפי החוקים אסור לשנות לאחר שהמחזור התחיל.toja27 כתב:שמואל1 כתב:באסה, הייתה לי הרגשה שהייתי צריך ללכת על וילרבאן והלכתי נגד הלב.
**אפשר לפרסם ולעלות ניחושים עד 10 דק' לפניי המשחק הראשון, במחזור הזה זה יוצא עד 19:50 ביום חמישי.
כל ההימור יפסל למי שיערוך את ההודעה שלו אחריי 10 דק' לפניי תחילת המשחק הראשון, נא לשמור על הגינות.
30 אוקטובר 2019, 13:31
30 אוקטובר 2019, 13:38
מסכים.. אני חושב שעדיף להישאר עם מה שהיה עד עכשיו.my man כתב:זה לא מה שהיה עד עכשיו..וזה גם קצת לא פייר לשומרי השבת..
30 אוקטובר 2019, 13:41
שמואל1 כתב:מסכים.. אני חושב שעדיף להישאר עם מה שהיה עד עכשיו.my man כתב:זה לא מה שהיה עד עכשיו..וזה גם קצת לא פייר לשומרי השבת..
30 אוקטובר 2019, 13:43
כן אבל זה באמת לא הוגן כלפי שומרי שבת.Jack55 כתב:שמואל1 כתב:מסכים.. אני חושב שעדיף להישאר עם מה שהיה עד עכשיו.my man כתב:זה לא מה שהיה עד עכשיו..וזה גם קצת לא פייר לשומרי השבת..
אין בעיה, אני חשבתי שתעדיפו שיהיה את היתרון הזה בגלל פציעות או דברים לא צפויים וכו׳ אבל אפשר להשאיר כמו שהיה עד עכשיו גם זה אחלה לדעתי.
30 אוקטובר 2019, 13:47
שמואל1 כתב:כן אבל זה באמת לא הוגן כלפי שומרי שבת.Jack55 כתב:שמואל1 כתב:מסכים.. אני חושב שעדיף להישאר עם מה שהיה עד עכשיו.my man כתב:זה לא מה שהיה עד עכשיו..וזה גם קצת לא פייר לשומרי השבת..
אין בעיה, אני חשבתי שתעדיפו שיהיה את היתרון הזה בגלל פציעות או דברים לא צפויים וכו׳ אבל אפשר להשאיר כמו שהיה עד עכשיו גם זה אחלה לדעתי.
30 אוקטובר 2019, 13:49
שמואל1 כתב:כן אבל זה באמת לא הוגן כלפי שומרי שבת.Jack55 כתב:שמואל1 כתב:מסכים.. אני חושב שעדיף להישאר עם מה שהיה עד עכשיו.my man כתב:זה לא מה שהיה עד עכשיו..וזה גם קצת לא פייר לשומרי השבת..
30 אוקטובר 2019, 15:03
30 אוקטובר 2019, 15:51
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:מתוך חוקי המשחק:toja27 כתב:שמואל1 כתב:לפי החוקים אסור לשנות לאחר שהמחזור התחיל.toja27 כתב:אתה עדיין יכול לשנות את פנר'- מכבי אם אתה רוצה, המשחק עדיין לא התחיל, אני לא רואה סיבה שלא.
אפשר לשנות את ההימור 10 דק' לפניי כל משחק, אני חושב שזה הרבה יותר בסדר והוגן.
כי אם למשל כולם מהמרים ברביעי בערב ויום לאחר מכן הכוכב של אחת הקבוצות נפצע באימון המסכם מן הסתם שאנשים ירצו לשנות את ההימור בנוגע למשחקים של חמישי.
בקיצור, אני חושב שזה הכי פייר ונוח בשביל כולם - ניתן לשנות עד 10 דק' לפניי תחילת כל משחק.
30 אוקטובר 2019, 16:18
30 אוקטובר 2019, 22:39
30 אוקטובר 2019, 23:13
my man כתב:איך אומר זאת בעדינות? אכן מראות קשים..
30 אוקטובר 2019, 23:24
31 אוקטובר 2019, 00:28
31 אוקטובר 2019, 00:29
31 אוקטובר 2019, 00:30