המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Rampel כתב:אני זוכר את אייסי מהניקס שהיה טורף טבעות ואת אייסי מברוקלין שלמד לתפור שלשות. זה שחקן שיצא לי לראות כמה פעמים והוא ממש לא אמור להיראות ככה ברמת יורוליג. האנשים שמגדירים אותו נגר הם אותם האנשים שקבעו שווילאמס גוס הוא טופ יורוליג.
ועם כל זה, אי אפשר להתעלם מזה שהוא לא בשתף ואין לו ביטחון בשיט. זה לא נראה טוב וזה לא שבשוק יש מישהו פנוי טוב ממנו. אני פשוט מקווה שהוא יצליח להביא את עצמו לידי ביטוי ולא רק בפן ההגנתי והחסימות.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:אני זוכר את אייסי מהניקס שהיה טורף טבעות ואת אייסי מברוקלין שלמד לתפור שלשות. זה שחקן שיצא לי לראות כמה פעמים והוא ממש לא אמור להיראות ככה ברמת יורוליג. האנשים שמגדירים אותו נגר הם אותם האנשים שקבעו שווילאמס גוס הוא טופ יורוליג.
ועם כל זה, אי אפשר להתעלם מזה שהוא לא בשתף ואין לו ביטחון בשיט. זה לא נראה טוב וזה לא שבשוק יש מישהו פנוי טוב ממנו. אני פשוט מקווה שהוא יצליח להביא את עצמו לידי ביטוי ולא רק בפן ההגנתי והחסימות.
שמע, אייסי לא שחקן מוכשר.
הגארבג׳ שנקרא עונה סדירה באן בי איי זה לא הכדורסל האירופאי.
ההגנות פה קשוחות בכמה רמות ממה שהוא מכיר ואין לו את הספייסינג שיש שם, בטח שלא את הסטרץ׳ פייב ששיחק לידם ונתנו לו לגנוב סלי זבל.
הוא לא טכני.
הוא יצטרך ללמוד לחיות מהנבלות שמשאירים לו ולקבור את השלשות הפנויות שהוא מקבל (והוא מקבל).
הוא צריך לעבוד קשה יותר בריבאונד ובהגנה ולהיות פינישר יעיל. הוא צריך לסדר חסימות טובות בהתקפה.
אני מסכים שהוא לא צריך להראות כמו שהוא נראה כרגע, אבל לא הייתי מצפה לגדולות ממנו. 5-6 נקודות, 4-5 ריבאונדים וקצת יותר חסימות יהיו מעל ומעבר.
מה הקשר לנייג׳ל וויליאמס גוס? שיעשה חייל בג׳אז.
Rampel כתב:לא קונה את זה, ואם לא היה כמעט 2 בלילה גם הייתי מחפש להראות לך שגם אתה דיברת עליו אחרת לפני שנה אחרי העונה בברוקלין.
שחקן בגובה הזה, עם אקספלוסיביות כזו, עם פיזיות כזו (לראות כל פעם מחדש איך הוא מפרק שחקנים בחסימות, שאגב, הוא לגמרי עושה את זה גם פה. שזה המעט שהוא עוד כן עושה, בתנאי שהוא משכיל גם לא לקבל עבירה בדרך) בתוספת של האסל וריבאונד מצד אחד אחד ויד רכה מצד שני זה לגמרי אחלה שחקן.
אחלה שהוא לא טכני, הוא גם מאוד רחוק משם והוא גם דוגמה נהדרת לטווינר מהו. אז מה? כספי טכני?! לדעתי עוד פחות ממנו ועדיין יודע להביא את עצמו לידי ביטוי.
די מסכים איתך לגבי המספרים. הטיקט שלו הוא ההאסל (שגם את זה הוא לא מביא בצורה מספיק יציבה כרגע), הוא לא אמור להיות כוכב. זה שחקן של 7 נק' ו-5 ריב' בממוצע וזה בסדר אם הוא מביא את שאר הדברים שלו לשולחן. אבל כמו שרשמת, הוא לא ואם לפני שבועיים חירפן אותי שהוא אפילו לא מנוצל, אז הוא התחיל לקבל את ההזדמנויות ואת הזריקות והמבטים.
לדעתי הבעיה איתו היא נטו בביטחון. בין אם זו הסתגלות קשה למשחק האירופאי כמו שאתה אומר ובין אם זה משהו בשתף הקבוצתי באופן כללי. זה לא שם ואני מקווה שהוא יביא את עצמו לידי ביטוי בקרוב.
בכל אופן, קונה אותו 20 פעם לפני שאני נוגע בג'וני אובראיינט, או בכל שחקן אחר מוכשר ככל שיהיה אבל ללא שכל ו/או הגנה.
החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:לא קונה את זה, ואם לא היה כמעט 2 בלילה גם הייתי מחפש להראות לך שגם אתה דיברת עליו אחרת לפני שנה אחרי העונה בברוקלין.
שחקן בגובה הזה, עם אקספלוסיביות כזו, עם פיזיות כזו (לראות כל פעם מחדש איך הוא מפרק שחקנים בחסימות, שאגב, הוא לגמרי עושה את זה גם פה. שזה המעט שהוא עוד כן עושה, בתנאי שהוא משכיל גם לא לקבל עבירה בדרך) בתוספת של האסל וריבאונד מצד אחד אחד ויד רכה מצד שני זה לגמרי אחלה שחקן.
אחלה שהוא לא טכני, הוא גם מאוד רחוק משם והוא גם דוגמה נהדרת לטווינר מהו. אז מה? כספי טכני?! לדעתי עוד פחות ממנו ועדיין יודע להביא את עצמו לידי ביטוי.
די מסכים איתך לגבי המספרים. הטיקט שלו הוא ההאסל (שגם את זה הוא לא מביא בצורה מספיק יציבה כרגע), הוא לא אמור להיות כוכב. זה שחקן של 7 נק' ו-5 ריב' בממוצע וזה בסדר אם הוא מביא את שאר הדברים שלו לשולחן. אבל כמו שרשמת, הוא לא ואם לפני שבועיים חירפן אותי שהוא אפילו לא מנוצל, אז הוא התחיל לקבל את ההזדמנויות ואת הזריקות והמבטים.
לדעתי הבעיה איתו היא נטו בביטחון. בין אם זו הסתגלות קשה למשחק האירופאי כמו שאתה אומר ובין אם זה משהו בשתף הקבוצתי באופן כללי. זה לא שם ואני מקווה שהוא יביא את עצמו לידי ביטוי בקרוב.
בכל אופן, קונה אותו 20 פעם לפני שאני נוגע בג'וני אובראיינט, או בכל שחקן אחר מוכשר ככל שיהיה אבל ללא שכל ו/או הגנה.
שמע, איכשהו- בכל משחק כמעט- הוא מצליח להשמיד התקפה מתפרצת שנראית כמו סל בטוח.
זה נגיד פיור האסל, אתלטיות ומנטליות. זה האקסטרות שהוא מביא, ואם יצליח לעשות יותר מזה- זה יהיה נהדר.
פחות צריך למדוד אותו במספרים.
מבחינה טכנית- יש לו יסודות בעייתיים- במסירה, בכדרור, בפוסט. כספי דווקא מציג השנה רמה מאוד גבוהה של טכניקה, למרות שלאורך הקריירה שלו הייתי נוטה להסכים איתך.
מאייסי אני לא מצפה לזה. אני מצפה שיהיה פינישר טוב, ישחק הגנה וייתן אגרסיביות. ושוב- מסכים איתך- הוא יותר נכון לקבוצה הזאת מאובראיינט.
לשניהם אין שכל- אבל אייסי לפחות לא כופה את עצמו בהתקפה וכן מתאמץ בהגנה ויעבוד בשביל הקבוצה עם חסימות וריבאונד התקפה.
בסופו של דבר הוא אמור להיות בסדר. כל הדיון הזה בא בסה״כ להנמיך ציפיות מכל מי שמצפה שהוא יתחיל להפציץ בסטטיסטיקות רק כי הוא בא מהNBA.
אני בטוח שהאנטר ובלאק יכולים ללמד אותו הרבה שיעורים על המשחק האירופאי ולאט לאט הוא יימצא את הנישה שלו, כל עוד ימשיך להשאר חיובי.
החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:לא קונה את זה, ואם לא היה כמעט 2 בלילה גם הייתי מחפש להראות לך שגם אתה דיברת עליו אחרת לפני שנה אחרי העונה בברוקלין.
זה נגיד פיור האסל, אתלטיות ומנטליות. זה האקסטרות שהוא מביא, ואם יצליח לעשות יותר מזה- זה יהיה נהדר.
מבחינה טכנית- יש לו יסודות בעייתיים- במסירה, בכדרור, בפוסט. כספי דווקא מציג השנה רמה מאוד גבוהה של טכניקה, למרות שלאורך הקריירה שלו הייתי נוטה להסכים איתך.
מאייסי אני לא מצפה לזה. אני מצפה שיהיה פינישר טוב, ישחק הגנה וייתן אגרסיביות. ושוב- מסכים איתך- הוא יותר נכון לקבוצה הזאת מאובראיינט.
לשניהם אין שכל- אבל אייסי לפחות לא כופה את עצמו בהתקפה וכן מתאמץ בהגנה ויעבוד בשביל הקבוצה עם חסימות וריבאונד התקפה.
בסופו של דבר הוא אמור להיות בסדר. כל הדיון הזה בא בסה״כ להנמיך ציפיות מכל מי שמצפה שהוא יתחיל להפציץ בסטטיסטיקות רק כי הוא בא מהNBA.
אני בטוח שהאנטר ובלאק יכולים ללמד אותו הרבה שיעורים על המשחק האירופאי ולאט לאט הוא יימצא את הנישה שלו, כל עוד ימשיך להשאר חיובי.
בטוח ב-100% שלא ראית את אייסי, לפחות לא במדי ברוקלין. מדובר בשחקן של כ-35% מחוץ לקשת שהתקפית תרם גם בריווח. הוא גם שיחק שם כמה פעמים בעמדה 3 (לרוב 4). הבן אדם פשוט לא מראה את זה פה בכלל, אבל כשהוא מראה את זה, קלויארו לא באזור חיוג שלו, לא התקפית ולא הגנתית והרבה בגלל הפיזיות והאתלטיות שאייסי אמור להציע. משהו שאגב מאוד חסר מעמדות הפורוורד באופן כללי.שופי שוף כתב:החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:לא קונה את זה, ואם לא היה כמעט 2 בלילה גם הייתי מחפש להראות לך שגם אתה דיברת עליו אחרת לפני שנה אחרי העונה בברוקלין.
אבל אתה באמת חושב שאייסי עדיף על קלויארו במצב העניינים בנוכחי? כי אני חושב שקלויארו באמת מתאים לסגל שנבנה פה ולא רואה שום סיבה הגיונית להעדיף את אייסי על פניו ביורוליג.
את כל מה שציינת שאייסי עושה- קלויארו עושה טוב יותר, כשההבדל העיקרי הוא בקליעה. קל לשים לב שהרבה קבוצות מהמרות על הזריקה של אייסי כי היא לא טובה מספיק. דבר כזה לא יקרה עם קלויארו, שהוא קלעי של 40% מהטווחים הללו.
כרגע, קלויארו יוסיף לסגל המון אלמנטים חשובים, כמו עומק בעמדה 3 וקליעה יציבה וריווח מעמדה 4.
באופן אישי, אני פשוט לא רואה תסריט שבו אייסי עדיף על פני קלויארו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google Adsense [Bot], מרסר ו־42 אורחים