המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מתי בפעם האחרונה מכבי ניצחה ב 25 הפרש בחוץ? וזה היה יכול להיות 40 הפרש בקלות.
גל גל כתב:איזה גבר אייסי
חחח איזה בלוק בסוף
אם הוא ודורסי יכנסו לשטף משבוע לשבוע מכבי יהיו פשוט נהדרים
שמעו דורסי קלעי מטורף
אפילו בסדר גמור ++ בהגנה
מה? אייסי היה נפלא היום.Holiday_Armadillo כתב:המשחק הזה מעודד מבחינת דורסי
אייסי..קצת פחות
היה בסדר נגד קבוצה חלשה, אפילו לא מבריק, פשוט סולידי
נראה מה יהיה בהמשך
דיברתולומיאו סובל (אנחנו סובלים האמת) מתסמין שגבMTAbasket כתב:אני מאוד מאוד מעודד מהשבוע הזה, אבל דיבה פתאום נראה קצת לא קשור ולא מתאים ל15 דקות ביורוליג, בעיקר שהגבוהים צמאים מאוד למסירות, צריך לראות מה יהיה בהמשך
Holiday_Armadillo כתב:דיברתולומיאו סובל (אנחנו סובלים האמת) מתסמין שגבMTAbasket כתב:אני מאוד מאוד מעודד מהשבוע הזה, אבל דיבה פתאום נראה קצת לא קשור ולא מתאים ל15 דקות ביורוליג, בעיקר שהגבוהים צמאים מאוד למסירות, צריך לראות מה יהיה בהמשך
עונה שעברה הייתה כל כך מסריחה שהשחקן היחידי שעוד ניסה והתאמץ נראה כמו שחקן כדורסל ובגלל זה קיבל את סרט הקפטן
*אתMTAbasket כתב:Holiday_Armadillo כתב:דיברתולומיאו סובל (אנחנו סובלים האמת) מתסמין שגבMTAbasket כתב:אני מאוד מאוד מעודד מהשבוע הזה, אבל דיבה פתאום נראה קצת לא קשור ולא מתאים ל15 דקות ביורוליג, בעיקר שהגבוהים צמאים מאוד למסירות, צריך לראות מה יהיה בהמשך
עונה שעברה הייתה כל כך מסריחה שהשחקן היחידי שעוד ניסה והתאמץ נראה כמו שחקן כדורסל ובגלל זה קיבל את סרט הקפטן
אז מה אתה מנסה להגיד?
Holiday_Armadillo כתב:דיברתולומיאו סובל (אנחנו סובלים האמת) מתסמין שגבMTAbasket כתב:אני מאוד מאוד מעודד מהשבוע הזה, אבל דיבה פתאום נראה קצת לא קשור ולא מתאים ל15 דקות ביורוליג, בעיקר שהגבוהים צמאים מאוד למסירות, צריך לראות מה יהיה בהמשך
Holiday_Armadillo כתב:*אתMTAbasket כתב:Holiday_Armadillo כתב:דיברתולומיאו סובל (אנחנו סובלים האמת) מתסמין שגבMTAbasket כתב:אני מאוד מאוד מעודד מהשבוע הזה, אבל דיבה פתאום נראה קצת לא קשור ולא מתאים ל15 דקות ביורוליג, בעיקר שהגבוהים צמאים מאוד למסירות, צריך לראות מה יהיה בהמשך
אז מה אתה מנסה להגיד?
למען השם, *את
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים