02 נובמבר 2019, 18:13
הבעיה היא פחות ההימור שלך, כי עד היום אישרנו הימורים כאלה.Mageguns כתב:ערב טוב חברים =)
מצטער על הדיליי אבל לא ידעתי שההימור שלי יעורר כזאת סערה![]()
בכל מקרה, לא היה בכוונתי לרמות או כל דבר כזה. אני מבין שזאת אשמתי אבל לא מצאתי זמן לשלוח את ההימור בעיתוי המתאים
(ולראיה אפילו בטעות הימרתי על משחקים שכבר נגמרו מבלי לשים לב) ולכן ההימור שלי נשלח מתי שנשלח.
במידה ועברתי על חוקי המשחק אז מצטער ותעשו מה שצריך בנוגע להימור האחרון כדי שהמשחק יהיה פייר וכייפי לכולם. לפי מה שהספקתי לקרוא אני מבין שכבר טיפלתם בכך שפשוט הורדתם את ההימורים שלי בנוגע למשחקים שכבר הסתיימו, ככה שזה בסדר מבחינתי.
אשתדל פעם הבאה לעמוד בקצב ולשלוח את ההימור בזמן![]()
שבוע טוב לכולם!
02 נובמבר 2019, 19:39
02 נובמבר 2019, 20:01
02 נובמבר 2019, 20:15
02 נובמבר 2019, 20:17
02 נובמבר 2019, 20:19
toja27 כתב:הכניסת שבת בירושלים או בתל אביב או בבאר שבע ?
כי יש הבדלים של 20 דקות ומעלה.
זה לא הגיוני בעיני.
אראל אם אני לא טועה כבר החליט , מציע שנקבל את זה ונעבור הלאה להתעסק למטרה שלשמה הגענו לאשכול הזה ונהנה מהמשחק.
02 נובמבר 2019, 20:19
toja27 כתב:הכניסת שבת בירושלים או בתל אביב או בבאר שבע ?
זה לא הגיוני בעיני.
אראל אם אני לא טועה כבר החליט , מציע שנקבל את זה ונעבור הלאה להתעסק למטרה שלשמה הגענו לאשכול הזה ונהנה מהמשחק.
02 נובמבר 2019, 20:22
02 נובמבר 2019, 20:23
my man כתב:toja27 כתב:הכניסת שבת בירושלים או בתל אביב או בבאר שבע ?
זה לא הגיוני בעיני.
חח ההנאה שלך או של כולם?
02 נובמבר 2019, 20:25
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:הכניסת שבת בירושלים או בתל אביב או בבאר שבע ?
זה לא הגיוני בעיני.
חח ההנאה שלך או של כולם?
ואתה לא נהנה?
ולמה שהרוב יתגמשו בשביל המיעוט ולא להיפך?
אני באופן אישי בכלל לא הייתי מעז להתעקש אם הייתי במקומך, ואני אומר זאת בכנות.
אני אגב כבר קיבלתי גם את ההחלטה ההפוכה.
02 נובמבר 2019, 20:30
Shay_uzan כתב:אם עושים את משMy man ביקש (לפי כניסת שבת), אלו הטבלאות המעודכנות, לדעתי זה יותר פייר ונכון מאשר לקבל רק הימורים חדשים
02 נובמבר 2019, 20:34
מה שפירסמתי לא סופי, הכנתי שיהיה לא משנה איזו החלטה.toja27 כתב:Shay_uzan כתב:אם עושים את משMy man ביקש (לפי כניסת שבת), אלו הטבלאות המעודכנות, לדעתי זה יותר פייר ונכון מאשר לקבל רק הימורים חדשים
סלח לי איפה ראית בהודעה האחרונה של אראל איזכור על שבת? או שפספסתי משהו.
אני בכלל לא מבין גם למה פרסמת טבלה של עד כניסת שבת, שבת של איזו עיר בכלל?
קיצור, בזמנך הפנוי תמחק גם אותי מהטבלה.
אני מעריך את הכוונות הטובות שלכם והמאמץ הכנה ומודה לכם על ההזדמנות להשתתף אבל קצת נמאס מהקרקס הזה.
02 נובמבר 2019, 20:40
02 נובמבר 2019, 20:41
02 נובמבר 2019, 20:42
סבבה, אלו אז הטבלאותShay_uzan כתב:אם עושים את משMy man ביקש (לפי כניסת שבת), אלו הטבלאות המעודכנות, לדעתי זה יותר פייר ונכון מאשר לקבל רק הימורים חדשים
02 נובמבר 2019, 20:42
מסכיםJack55 כתב:תגידו, מה אנחנו ילדים בגן? תפסיקו עם הריבים השטותיים האלה, המשחק הזה נועד בשביל כיף נטו ולא צריך להתעכב על כל קטנה.
אורי החלטתי שיהיה ניתן לערוך את ההימורים 10 דק' לפניי כל תחילת משחק, גם כי הרוב לא שומרי שבת וגם כי "היתרון" שיהיה לאלה שלא שומרי שבת הוא זניח עד אפסי (3-4 שעות שבהם לא אמורים להיות שינויים קריטים).
טחנו יותר מדי מים על העניין הזה, מקווה ששומרי שבת יבינו את זה אבל לדעתי זאת ההחלטה הכי טובה לכולם, עכשיו אפשר להתרכז אך ורק במשחק עצמו
02 נובמבר 2019, 21:55
+2Shay_uzan כתב:+1Jack55 כתב:תגידו, מה אנחנו ילדים בגן? תפסיקו עם הריבים השטותיים האלה, המשחק הזה נועד בשביל כיף נטו ולא צריך להתעכב על כל קטנה.
אורי החלטתי שיהיה ניתן לערוך את ההימורים 10 דק' לפניי כל תחילת משחק, גם כי הרוב לא שומרי שבת וגם כי "היתרון" שיהיה לאלה שלא שומרי שבת הוא זניח עד אפסי (3-4 שעות שבהם לא אמורים להיות שינויים קריטים).
טחנו יותר מדי מים על העניין הזה, מקווה ששומרי שבת יבינו את זה אבל לדעתי זאת ההחלטה הכי טובה לכולם, עכשיו אפשר להתרכז אך ורק במשחק עצמו
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
03 נובמבר 2019, 00:51
03 נובמבר 2019, 01:55
03 נובמבר 2019, 02:41
לנו איכפתHoliday_Armadillo כתב:יופי של shit show יש לכם פה על משחק ניחושים שלאף אחד לא אכפת ממנו