המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:מבחינה הגנתית, הגארדים של מכבי בינוניים במקרה הטוב. אבל מה... לא מרגישים את זה במשחקים האחרונים. זה לגמרי לזכותו של יאניס. נקווה להמשכיות באספקט הזה.
A.Parker כתב:ההכנה שלו למשחקים טובה מאוד, בעיקר הגנתית. ניהול המשחק שלו עדיין גרוע, אבל יש שיפור בזה שהוא לא נתן בכלל דקות לאבדיה. עכשיו שיגיע לאותה מסקנה עם דיבה.
my man כתב:A.Parker כתב:ההכנה שלו למשחקים טובה מאוד, בעיקר הגנתית. ניהול המשחק שלו עדיין גרוע, אבל יש שיפור בזה שהוא לא נתן בכלל דקות לאבדיה. עכשיו שיגיע לאותה מסקנה עם דיבה.
ראיתאת המשחק של אתמול? אמרו פה שניהל טוב..
A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:ההכנה שלו למשחקים טובה מאוד, בעיקר הגנתית. ניהול המשחק שלו עדיין גרוע, אבל יש שיפור בזה שהוא לא נתן בכלל דקות לאבדיה. עכשיו שיגיע לאותה מסקנה עם דיבה.
סיימתי עכשיו. השתפר מאוד, ועדיין - הוא נתן הרבה מאוד דקות לדיבה כשהמשחק עוד היה שיוויוני יחסית
Jack55 כתב:A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:ההכנה שלו למשחקים טובה מאוד, בעיקר הגנתית. ניהול המשחק שלו עדיין גרוע, אבל יש שיפור בזה שהוא לא נתן בכלל דקות לאבדיה. עכשיו שיגיע לאותה מסקנה עם דיבה.
סיימתי עכשיו. השתפר מאוד, ועדיין - הוא נתן הרבה מאוד דקות לדיבה כשהמשחק עוד היה שיוויוני יחסית
נכון, ברבע השלישי הוא הגזים מאוד עם הדקות לדיבה.
אבל חוץ מזה אני הייתי מרוצה, כמו שאמרת אני מקווה שהוא הבין שגם דיבה לא צריך לראות הרבה מגרש ביורוליג.
אין כל כך ברירה, מי יחליף את וולטרס?A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:ההכנה שלו למשחקים טובה מאוד, בעיקר הגנתית. ניהול המשחק שלו עדיין גרוע, אבל יש שיפור בזה שהוא לא נתן בכלל דקות לאבדיה. עכשיו שיגיע לאותה מסקנה עם דיבה.
שמואל1 כתב:אין כל כך ברירה, מי יחליף את וולטרס?A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:ההכנה שלו למשחקים טובה מאוד, בעיקר הגנתית. ניהול המשחק שלו עדיין גרוע, אבל יש שיפור בזה שהוא לא נתן בכלל דקות לאבדיה. עכשיו שיגיע לאותה מסקנה עם דיבה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים