המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה מה שקיוויתי לראות כשהוא חתם. לא ברור למה לפחות לא מנסים את זה. כספי שיחק רוב הקריירה בעמדה 3 ועדיין יכול לשחק בה. בטח כשהוא פתאום החליט שהוא לברון ג'יימס פה ומשחק על תקן של פויינט פורוורד. הם גם משלימים אחד את השני בצורה טובה.MTAbasket כתב:מתי נראה הרכבים שלו ביחד כספי? אם בכלל?
Rampel כתב:זה מה שקיוויתי לראות כשהוא חתם. לא ברור למה לפחות לא מנסים את זה. כספי שיחק רוב הקריירה בעמדה 3 ועדיין יכול לשחק בה. בטח כשהוא פתאום החליט שהוא לברון ג'יימס פה ומשחק על תקן של פויינט פורוורד. הם גם משלימים אחד את השני בצורה טובה.MTAbasket כתב:מתי נראה הרכבים שלו ביחד כספי? אם בכלל?
לדעתי הסיבה המרכזית שזה לא קורה היא המצב של קלויארו. אם אייסי יהיה ה-4 הפותח לצד כספי ב-3, מי יחליף אותו מהספסל בעמדה 4? אבדיה? כהן? חבל..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
האמת ששנגליה חגג בעיקר על כהן...A.Parker כתב:אכזבה עצומה, ברמה שהיה עף מפה על טיל לולא הקבוצה היתה אש. מילא ההתקפה, אבל שנגליה חגג עליו כאילו כלום.
A.Parker כתב:אכזבה עצומה, ברמה שהיה עף מפה על טיל לולא הקבוצה היתה אש. מילא ההתקפה, אבל שנגליה חגג עליו כאילו כלום.
שמואל1 כתב:האמת ששנגליה חגג בעיקר על כהן...A.Parker כתב:אכזבה עצומה, ברמה שהיה עף מפה על טיל לולא הקבוצה היתה אש. מילא ההתקפה, אבל שנגליה חגג עליו כאילו כלום.
אייסי חתום על המהלך שהתחיל את הריצה - הפירוק לגורמים של שילדס בחסימה.
MTAbasket כתב:A.Parker כתב:אכזבה עצומה, ברמה שהיה עף מפה על טיל לולא הקבוצה היתה אש. מילא ההתקפה, אבל שנגליה חגג עליו כאילו כלום.
זה נכון שהוא לא מבריק אבל די עם הקטנוניות, היה היום צריך לשחק בתפקיד יותר מרכזי ממה שרגיל, אם כספי היה, שנגליה היה חוגג עליו לא פחות
שמואל1 כתב:אייסי חתום על המהלך שהתחיל את הריצה - הפירוק לגורמים של שילדס בחסימה.
שמואל1 כתב:האמת ששנגליה חגג בעיקר על כהן...A.Parker כתב:אכזבה עצומה, ברמה שהיה עף מפה על טיל לולא הקבוצה היתה אש. מילא ההתקפה, אבל שנגליה חגג עליו כאילו כלום.
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:האמת ששנגליה חגג בעיקר על כהן...A.Parker כתב:אכזבה עצומה, ברמה שהיה עף מפה על טיל לולא הקבוצה היתה אש. מילא ההתקפה, אבל שנגליה חגג עליו כאילו כלום.
אני חושב שפספסתי את הקטע הזה או שאני לא כל כך מבין על מה מדובר, בעבירת תוקף של אייסי הוא "פצע" את שילדס והוא לא חזר לשחק?
ShiriV כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:האמת ששנגליה חגג בעיקר על כהן...A.Parker כתב:אכזבה עצומה, ברמה שהיה עף מפה על טיל לולא הקבוצה היתה אש. מילא ההתקפה, אבל שנגליה חגג עליו כאילו כלום.
אני חושב שפספסתי את הקטע הזה או שאני לא כל כך מבין על מה מדובר, בעבירת תוקף של אייסי הוא "פצע" את שילדס והוא לא חזר לשחק?
כן
וזה היה נראה מאוד מתוכנן... חיסול ממוקדShiriV כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:האמת ששנגליה חגג בעיקר על כהן...A.Parker כתב:אכזבה עצומה, ברמה שהיה עף מפה על טיל לולא הקבוצה היתה אש. מילא ההתקפה, אבל שנגליה חגג עליו כאילו כלום.
כן
אחדשיודע כתב:שנגליה חוגג על כל שחקן העונה. ובמשחק הספציפי הזה הוא חגג לא רק על אייסי. רק אומר.
בלי קשר, אייסי לא מספיק זריז רגליים כדי לשמור על שחקנים מהסוג הזה. תמיד היה יותר קרוב לסנטר נמוך בעיניי מאשר ל-3/4.
שמואל1 כתב:וזה היה נראה מאוד מתוכנן... חיסול ממוקדShiriV כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:האמת ששנגליה חגג בעיקר על כהן...A.Parker כתב:אכזבה עצומה, ברמה שהיה עף מפה על טיל לולא הקבוצה היתה אש. מילא ההתקפה, אבל שנגליה חגג עליו כאילו כלום.
כן
שמואל1 כתב:וזה היה נראה מאוד מתוכנן... חיסול ממוקדShiriV כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:האמת ששנגליה חגג בעיקר על כהן...A.Parker כתב:אכזבה עצומה, ברמה שהיה עף מפה על טיל לולא הקבוצה היתה אש. מילא ההתקפה, אבל שנגליה חגג עליו כאילו כלום.
כן
A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:שנגליה חוגג על כל שחקן העונה. ובמשחק הספציפי הזה הוא חגג לא רק על אייסי. רק אומר.
בלי קשר, אייסי לא מספיק זריז רגליים כדי לשמור על שחקנים מהסוג הזה. תמיד היה יותר קרוב לסנטר נמוך בעיניי מאשר ל-3/4.
הוא לא מסוגל לשמור אחרי אף חסימה. כמעט תמיד הוא מאבד את השחקן שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־15 אורחים