המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:מכבי יכולה לסיים ראשונה אם בארסה וצסקא יפסידו
my man כתב:בסוף המחזור יהיו 5 או 6 קבוצות עם מאזן 6-2 במקומות הראשונים ביורוליג..זה פסיכי לגמרי..
A.Parker כתב:my man כתב:בסוף המחזור יהיו 5 או 6 קבוצות עם מאזן 6-2 במקומות הראשונים ביורוליג..זה פסיכי לגמרי..
ושלוש מהן הן מכבי, מילאנו וחימקי
my man כתב:A.Parker כתב:my man כתב:בסוף המחזור יהיו 5 או 6 קבוצות עם מאזן 6-2 במקומות הראשונים ביורוליג..זה פסיכי לגמרי..
וזה בעונה שהיורוליג התחזק בטירוף..אני באמת לא מבין מה הולך פה..
my man כתב:A.Parker כתב:my man כתב:בסוף המחזור יהיו 5 או 6 קבוצות עם מאזן 6-2 במקומות הראשונים ביורוליג..זה פסיכי לגמרי..
וזה בעונה שהיורוליג התחזק בטירוף..אני באמת לא מבין מה הולך פה..
A.Parker כתב:הולינס חתיכת פספוס של מכבי
החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:הולינס חתיכת פספוס של מכבי
שחקן נהדר. כבר כמה שבועות שאני רוצה לקחת אותו לקבוצת הפנטזי שלי, והיורוליג עוד לא הכניס אותו לפול של השחקנים בכלל.
בתכל׳ס- עושה בזניט דברים די דומים למה שדורסי עושה במכבי. מפגיז משלוש בלי הכרה.
הבונוס שלו הוא שהוא גם אתלט על.
לצערנו הוא חתם שם לשנתיים, אבל בהחלט הייתי עוקב אחריו מקרוב ומנסה לדוג אותו בקיץ הבא. סופר יעיל.
התנין 2 כתב:ואל תשכחו את איון שנראה שיש לו עוד הרבה מה לתת בגיל 34.
כ"כ חבל שכל זה הולך לרדת לטמיון כי התקמצנו שם על רכז סביר ברמת יורוליג, כי זו באמת יכלה להיות קבוצה טובה.
החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:הולינס חתיכת פספוס של מכבי
שחקן נהדר. כבר כמה שבועות שאני רוצה לקחת אותו לקבוצת הפנטזי שלי, והיורוליג עוד לא הכניס אותו לפול של השחקנים בכלל.
בתכל׳ס- עושה בזניט דברים די דומים למה שדורסי עושה במכבי. מפגיז משלוש בלי הכרה.
הבונוס שלו הוא שהוא גם אתלט על.
לצערנו הוא חתם שם לשנתיים, אבל בהחלט הייתי עוקב אחריו מקרוב ומנסה לדוג אותו בקיץ הבא. סופר יעיל.
התנין 2 כתב:ואל תשכחו את איון שנראה שיש לו עוד הרבה מה לתת בגיל 34.
כ"כ חבל שכל זה הולך לרדת לטמיון כי התקמצנו שם על רכז סביר ברמת יורוליג, כי זו באמת יכלה להיות קבוצה טובה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גיא ו־5 אורחים